17.5.2014

Kotiruokaa Pirkalta ja päivän asu

Asukuvaustuokioni jäi eilen vähän lyhyeksi, koska oli töiden jälkeen jo kiire taloyhtiön pihatalkoisiin ja sitten joku muukin halusi huomiota, kuten näkyy. Mutta tällä mennään, ja ehkä huomionne kiinnittyy koiran ansiosta johonkin muuhun kuin ryppyiseen paitaani tai sotkuiseen keittiöön :-D

jakku Maison Scotch
farkut Gap
kengät Sam Edelman

Iltapäivän aikataulu oli sen verran tiukka, että kävin suosiolla hakemassa perheelle einesaterioita; aikuisille Vian vuohejuustopastaa ja lapselle Pirkan lihapullia perunamuusin kanssa. "Pitkästä aikaa kotiruokaa" oli lapsen hieman masentava toteamus. Siis mitä, kyllähän meillä laitetaan ruokaa ihan koko ajan?! Eineslihapullatko lasketaan nykyään kotiruoaksi? Olen selkeästi epäonnistunut äidin työssäni.

Tänään meidän piti saada vene vesille, mutta sepä ei olekaan vielä kunnossa vaikka piti olla, ja nyt vähän harmittaa. Päivä on mitä kaunein, ja olin jo ihan odottanut "kesän" ekaa merimatkaa ja uuteen kotisatamaan tutustumista. Huomenna mulla on ohjelmassa jo aikoja sitten vahvistettu issikkavaellus, joten emme ehdi venehommiin kuin vasta myöhään iltapäivällä - menee siis vähän suorittamisen puolelle tämä eri harrastastusten kanssa sumpliminen.

Mutta koska tämän päivän ohjelma nyt vapautuikin, ehdin ilokseni käymään kaverieni kotiravintolassa (Ravintolapäivän pop-up) - viime kerran perusteella uskallan jo odottaa iloisen rentoja kulinaristisia nautintoja. Sitä ennen ehkä ihan pienet torkut lauantain kunniaksi :-D Hienoa viikonloppua teille kaikille!

18 kommenttia:

 1. Ihana asu ja mikä sotkuinen keittiö?
  Nuorempi tyttäreni muuten luuli, että minä olen kuvassa :) Ehkä minä julkaisen joskus oman kuvani, niin sitten näet. Etenkin tuossa sivuprofiilissa ja hiuksissa on jotain samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan jossakin nähneeni sun niskan tai sivuprofiilista vähäsen ja päättelin jo sen perusteella, että meissä on samaa ulkonäköä - sillä erotuksella, että minähän olen sua ainakin päätä lyhyempi :-)

   Poista
 2. Minä olen noiden Vian ruokien suurkuluttaja :)

  Ihana rennontyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen syönyt sitä Vian vuohenjuustopastaa ihan ähkyyn asti (hain aina lounaaksi yhdessä vaiheessa), mutta nyt se maistui taas pitkästä aikaa ihan hyvältä.

   Poista
 3. Kiva asu kivannäköisellä päällä;) Tosin muistaakseni kerran aikaisemminkin se on täällä esitelty - siis pää! Minäkin rohkaistuin viime viikolla ja vieläkin vähän hirvittää - mutta ei niin paljon, etteikö tapahtuisi joskus toistekin.
  Kuvausassistenttisi on suloinen!
  Aurinkoista viikonloppua ja lempeitä tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin antaa päänkin olla esillä, jos vain joskus tulisi sellaisia kuvia, joita kehtaa näyttää - olen aivan totaalisen epävalokuvauksellinen, ja näytän yleensä kuvissa tosi oudolta, joten on yksinkertaisesti helpompaa rajata pää kuvan ulkopuolelle ja valita vain sellainen otos, jossa edes vaatteet pääsevät kutakuinkin oikeuksiinsa. Mutta aina joskus lupaan käydä näytillä :-)

   Aurinkoa on ollut yllin kyllin, kiitos vain!

   Poista
 4. Onpas kiva asu, voisin nähdä itseni samoissa vermeissä!
  Meiltä 200 m säteelä oli useampikin Ravintolapäivän kohde. Upeassa Värikkäässä Ravintolassa oli 12 eri maasta kotoisin olevat tehneet oman maan ruokia. Päätin testata sellaisia maita, joissa en ole vieraillut, kuten Sri Lanka, Uruquay, Syyria ja Sudan. Aivan mielettömän hyviä ja kävin santsaamassa niin usein, että muihin en kyennytkään. Tosin aina on tilaa jälkkärille ja sen nautin lippukuntamme pehmisräiskäleen muodossa. Nam!
  Arvatenkin pikkutirsat maittoivat sen jälkeen ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmisräiskäle kuulostaa melkein liian hyvältä :-) Mulla on edelleen ylensyönyt olo, vaikka käytiin tässä välissä vielä iltaysilläkin... iltapalaksi pelkkiä hedelmiä, siis!

   Poista
 5. Kiva asu.
  Sulle on blogissani haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Olen ollut ihan mahdottoman huono vastaamaan niihin, mutta lupaan yrittää tässä lähiaikoina!

   Poista
 6. Voi kun kiva kokonaisuus! Elämänmakuinen ja kiva kuva, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämänmakuinen ja hyvin realistinen, koska tuo pikkuvilperi on aina ja joka paikassa - silloin kun se ei ole onnistunut karkaamaan omille teilleen...

   Poista
 7. Kiva asu ja mukava nähdä myös kasvosi kuvassa. :) Varmasti ihana ilma olla issikkavaelluksella, oliko kivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, oli aivan upea sää olla ratsastamassa, vaikka vähän heppoja alkoi loppuvaiheessa väsyttämään tuo kuumuus...

   Poista
 8. Kiva asu ja nuo leotossut on aivan ylivedot :) Suloista sunnuntain jatkoa !

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...