15.5.2014

Second chance

Lyö etskariin sana seerumi, ja minähän ostan. Niin nytkin: itseruskettava seerumi, jolla saa peräti kaksi viikkoa kestävän rusketuksen kolmen perättäisen käyttöpäivän jälkeen kuulosti aivan mahtavalta konseptilta, jota oli pakko päästä kokeilemaan.

Ostin, kokeilin ja dumasin tuotteen Instagramissa aivan lyttyyn, sillä se teki sääristäni aivan kamalan laikukkaat. Ihan paska tuote, josta en sitten viitsinyt kirjoittaa tänne blogin puolelle ollenkaan (vai olisiko pitänyt varoittaa?).

Annoin kuitenkin harmituksen - ja laikkujen - haaleta muutaman päivän, ja otin uuden yrityksen, joka sujui jo paljon paremmin: levitin tuotteen niin tarkkaan ja tasaisesti kuin ikinä osasin, ja sehän toimi! Lopputuloksena on mukavan sävyinen bruna, joka ei kuitenkaan ole liian äklöoranssi edes minun lähtötasoltaan vitivalkoisilla säärilläni. Väri ei kyllä kestä lähellekään sitä luvattua kahta viikkoa, mikä on tosi sääli - joudun siis raahaamaan tämänkin putilon kesän pitkälle venereissulle mukaan, ja mies saa taas ihmetellä, miten jollakin voi olla saman verran kosmetiikkaa, kuin mitä hänellä on sukkia (tilavuudessa mitattuna, siis). No helposti!

Tiedän, että olen tässä jo pidemmän aikaa valitellut kiireitäni, mutta nyt kiire on pikkuhiljaa kallistumassa pienimuotoiseksi ahdistukseksi (vaikka meillä on aina juuri tähän aikaan vuodesta kaikkein kovin härdelli ja olisi pitänyt jo oppia). Tuntuu siltä, ettei kesälomaan ole kuin ihan pari päivää aikaa (kuusi viikkoa oikeasti) ja etten millään ehdi tekemään juuri mitään - mikä tarkoittaa sitä, että joko en sittenkään saa pitää suunnittelemaani viiden viikon lomaa, tai ainakin elokuussa on sitten infernaalinen kaaos edessä loman jälkeen. Ihan amatöörimäistä panikoida tällä tavalla, siellä eihän se mitään auta ja vie sitäpaitsi yöunetkin - tai no, mun tapauksessa tarkoittaa sitä, että nukahdankin vasta vartin normaalia myöhemmin :-D

Pitää hengittää syvään, tehdä hyvät suunnitelmat ja delegoida isosti. Heti huomenna!

6 kommenttia:

 1. Pitäisiköhän mun testata tuota? Mä olen nimittäin kalkkilaivan kapteeni ympärivuotisesti. Muhun ei tartu aurinko ollenkaan tai jos tarttuu, niin olen jo palanut. Mies sensijaan on ruskettunut kasvoistaan jo nyt, kaulassa näkyy selvästi raja, mikä on jäänyt takin kauluksen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muhunkaan, ei yhtään - tai sen verran mitä tarttuu, näkyy vain omiin silmiini... Enkä edes jaksa paahtaa itseäni auringossa, joten en anna siihen mahdollisuuttakaan. Mä olen yleensä käyttänyt sellaisia vaiheittain itseruskettavia (esim. Doven kosteusvoide), joista ei tule kovin voimakas väri.

   Poista
 2. Täällä myös kalkkilaivan kapteeni, joka hurahtaa joka kevät uusiin itseruskettaviin. Ja ei sitten jaksa ylläpitää sitä purkkirusketusta. Sen kanssa kun pitää olla niin pirun tarkkana levityksessä. Mieluummin käytän niitä asteittain ruskettavia - ei jää raitoja ja samalla tulee kosteutettua iho. Ja niitäkään en sitten jaksa kovin pitkään käyttää. Olisihan se kiva joku kesä päästä käyttämään sitä valkoista pellavamekkoakin. Vielä ei ole onnistunut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne asteittain ruskettavat ovat ehdottomasti turvallisempi valinta - itse olen aina epäonnistunut jopa sellaisten sumutemuodossa olevien itseruskettajien kanssa, vaikka niiden pitäisi mukamas olla ihan idiottivarmoja levityksen suhteen. Hah!

   Tuo kolmen päivän erittäin huolellinen levitys on juuri ja juuri oman kärsivällisyyteni rajoissa, ja kun kesto on kuitenkin ihan ok suhteessa nähtyyn vaivaan, kuvittelisin jaksavani tämän kanssa puunaamista koko kesän. (katsotaan parin kuukauden päästä, missä mennään :-D)

   Poista
 3. Täytyypä käydä ostamassa tätä testiin. En ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä tuotetta, joten kokeiluun menee. Yleensä käytän niitä Doven asteittain ruskettavia voiteita, mutta niissä sitä tulosta saa odotella niin himputin pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä Doven voiteissa on se hyvä puoli, ettei niiden kanssa voi mennä kamalasti vikaan - iso asia mulle. Mutta tosiaan, tuloksia saa odottaa aika pitkään, kun tuon seerumin väri alkaa kehittymään ihan heti ekasta levityksestä.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...