3.5.2014

Parahin perjantai

Neule Cos, housut Filippa K, kengät Rizzo
(mulla oli oikeasti jalassa teräväkärkiset kengät
ja ne näyttivät kyllä paremmalta...)
Otin perjantaina vähän rauhallisemman lähdön töihin (vaikka olinkin vappupäivän autolla liikenteessä) ja sainkin ajella kympin pintaan ihan melkein itseksekseni koko työmatkan - sama tilanne toistuisi varmaan vain juhannus- tai joulupäivänä, ihan luksusta!

Toimistollakin oli kovin rauhallista, mutta en kyllä valita asiasta ollenkaan, sillä jos avokonttorissa on yksi huono asia ylitse muiden, on se ehdottomasti heikko työrauha: on niin helppo kysäistä aina ohimennen siinä vieressä istuvalta asioita sitä mukaa, kun niitä mieleen tulee, mikä omalla kohdallani tarkoittaa lähes jatkuvia keskeytyksiä ajatuksiin ja tekemisiin. Meillä on kyllä sellainen sääntö, että jos istuu luurit päässä, ei toista saa häiritä, mutta kun ei jaksaisi aina pitää niitä pömpeleitäkään korvia painamassa.

Iltapäivällä oli kaksi hieman poikkeuksellista palaveria, joista toinen oli Skypen välityksellä ja toinen ihan IRL. Meillä on alkamassa oikein mielenkiintoinen brändiprojekti, johon tulee mukaan ulkomaalainen designtoimisto ja aivan sattumalta jokainen ehdokkaista  on eri maista (Saksa, Iso-Britannia, Tanska ja Ranska). Eilen kuultiin ja tavattiin brittejä ja tanskalaisia, ja jo heillä oli jo niin hyvät esitykset, että valinnasta tulee kyllä vaikea! Mutta hyvä niin, sillä onhan se nyt paljon parempi tilanne päästä valitsemaan monesta hyvästä kuin tuskailla monen huonon vaihtoehdon kanssa :-)

Ensi viikosta tulee siis hauska, sillä maanantaina on heti loput preset ja sitten lyömme tiimin kanssa viisaat päämme yhteen ja valitsemme sen kumppanin, jonka kanssa teemme koko loppuvuoden hyvinkin tiivistä yhteistyötä. Henkilökemioilla on minun kohdallani paljonkin merkitystä valintaprosessissa, sillä ikävien ihmisten kanssa on ikävämpi tehdä töitä, niin se vain on!

Varasin myös lennot ja hotellin Nykin matkalle - ja tajusin, että sehän on jo pian, kuukauden päästä! Löysin viime tingassa ihan huipun hotellin, jota peräti 91% suosittelee TripAdvisorissa: CitizenM aivan Times Squaren nurkilla. Huoneet näyttävät yhtä pieniltä kuin siellä tapana on, mutta eipähän siellä tule muuta kuin nukuttua, joten väliäpä tuolla. Olen myös selvitellyt mm. Tibin, Vincen, J. Crew'n, DKNYn ja DVFn lähimpiä putiikkeja tai myyntipisteitä. Ihan vain varuiksi, you know. Mulla on itse asiassa koko maanantai aikaa toipua aikaerosta ja mikäpäs sen parempi tapa kuin kauppoja kierrellen :-)

Kaikkea jännää on siis vielä tiedossa ennen kesälomia, mutta myös kovin kiireistä ja haastavaakin. Yritän silti pitää ihan kunnon viiden viikon loman - ja myös oikeasti irrottautua työasioista siksi aikaa, sillä stressillä saa kyllä pilattua loman aivan totaalisesti... No, siihen on vielä pari kuukautta aikaa, joten siihen asti painetaan täysillä!

Tänään ajattelin pitää huolta hyvinvoinnistani chilisuklaalla ja inkiväärillä terästetyllä smoothiella, joten täytyy nyt siirtyä keittiön puolelle, sillä muukin perhe odottaa jo tuota jälkimmäistä herkkua, jota lupailin jo jonkin aikaa sitten ennen kuin jumitin tähän koneelle. Mukavaa lauantai-illan loppua ja hyvää yötä!

2 kommenttia:

 1. Meilläkin on avokonttori, tämän vuoksi pidänkin etäpäiviä vähintään yhden (yleensä kaksi) per viikko. Muuten istun omassa kopperossani luurit päässä 60-luvun musaa huudattaen :)

  Kauniin värinen tuo neule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etäpäivät ovat kyllä ihan huipputehokkaita, mutta mulla on harvoin niihin mahdollisuus - pitäisi järjestää asiansa sen suhteen paremmin! Mä löysin Spotifysta juuri Prince-listan, ihan mahtavaa :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...