9.5.2014

Perjantaipuhaltelua

On päiviä, jolloin ainoastaan nettishoppailu, Greyn anatomia ja lasi punkkua ovat ainoa toimiva lääke. Pystyin tekemään kaikkia samanaikaisesti, vähänkö taitavaa :-) Onneksi oli monta syliin mahtuvaa iLaitetta käden ulottuvilla.

Tällaisia löysin: Rebecca Minkoffin veska ja Wangin toppi. Vad duktig jag är!

Lapsi lähti yökylään ja hävettää myöntää, että olen ihan hitusen helpottunut siitä, että sain juuri tänään ja tähän hetkeen tätä omaa aikaani. Ajattelin katsoa vielä pari viikolla katsomatta jäänyttä ohjelmaa (nyt menossa Klikkaa mua), ja möllötellä sängyssä koko illan. Sounds like a plan!

Leppoisaa iltaa teillekin, ottakaa iisisti!

8 kommenttia:

 1. Turha tuota on hävetä - jokainen tarvitsee joskus sitä ihan omaa aikaa! Laukkukin on kyllä namipala, samoin paita!
  Hyvää äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava perjantai-illan kombo sulla ollut, nautinnollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä nimenomaan nautinnollista - jokaisen vanhemman pitäisi saada tuollaisia lepohetkiä itselleen ihan säännöllisesti!

   Poista
 3. Ooh, tuo laukku! Tosi makee! Ja raidat toimivat aina.

  Meidänkin mukelo oli eilen yökylässä, oma aika (ja treffi-ilta miehen kanssa) oli väsyttävän työviikon jälkeen kyllä enemmän kuin tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toi laukku on livenä kiva - voi mennä myös ihan pieleen ja näyttää tosi halvalta... Se on jo matkalla DHLn kyydissä, joten hyvässä lykyssä saan se jo maanantaina.

   Mekin katsottiin leffa miehen kanssa, mutta ihan treffi-illaksi en lähtisi sitä kutsumaan ;-)

   Poista
 4. Oijoi, minkoffit ovat kyllä omissa hyppysissäni olleet vallan kivan oloisia, vaikka omaa en olekaan raaskinut ostaa. teitkö löytöjä shopbopista :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Outnetin appsin kautta, vähän liiankin kätevää... Ja joo, mullakin on ihan hyvä käsitys Minkoffin laadusta, mutta ainahan sitä vähän jännittää, kun tilaa tolleen "sokkona".

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...