12.9.2014

Mukavuusalueella

Huomaatteko mun salaisen käsimerkin?
En itsekään tiedä, mitä se tarkoittaa :-)
Kylläpäs on perjantaiolo (lue: väsynyt, tyytyväinen, vähän vielä ylikierroksilla)!

Tajusin kotiin ajellessani, että tänään olen kyllä asun puolesta vahvasti omalla mukavuusalueellani: farkut, korkkarit ja vähän siistimpi toppi. Melko hillityt korut ja vähän huulipunaa (sori, pää katkaistu taas, koska tuo ylikierroksilla käyminen näyttää näköjään valokuvissa varsin maaniselta... hyvä toisaalta tiedostaa, että näin on!).

Toinen huomio: viime aikoina on tullut käytettyä niin slimmejä farkkuja, että jopa tämä skinny-malli näyttää ihan löysältä ja lerpulta - ainakin omiin silmiini. Mutta onneksi farkut ovat niin monella alalla nykyään ihan salonkikelpoiset, koska niissä minä viihdyn!

toppi Boss
farkut Gap
kengät Guess

En muuten omista enää yhtäkään jakkupukua; myin viimeisenkin kirpparilla pois, enkä ole osannut kyllä sitä yhtään kaivata (enkä sitä ainokaista koskaan käyttänytkään...ostin joskus angtisena "pakkohan mulla on edes yksi siistimpi jakkupuku olla"). Jos pitää olla formaalisti pukeutunut, käytän paljon mielummin mekkoa, ja niitähän nyt sitten onkin tullut hankittua aika pitkä rivi, joten en ihan heti ole hätää kärsimässä :-) Mekko + bleiseri -yhdistelmä oli viimeksi päällä hautajaisissa muutama vuosi sitten, ja taidankin nyt assosioida sen juuri tuonkaltaisiin tilaisuuksiin, eikä siksi tule mieleenkään pukeutua niin itse, vaikka se muiden päällä onkin kivan näköistä.

Päivän korun ostin kesällä Tallinnasta; en ole ihan varma, olenko koskaan kuvannut sitä tänne blogin puolelle (Instaan taisin laittaa ostopäivänä kuvan), joten tässä se on. Bud to Rose ei ollut merkkinä ennestään tuttu, mutta näköjään esim. Zalando myy sitä (ei maksettu mainos).

Mutta koruista takaisin alkuperäiseen aiheeseen: mikä on sinun luottoasusi tai missä olet itse omalla mukavuusalueellasi? Verkkareita ja villasukkia ei saa sanoa, ne ovat absoluuttisesti aina ylitse kaiken muun - ja menenkin nyt vaihtamaan ne jalkaan :-) Oikein mukavaa viikonloppua!


6 kommenttia:

  1. Kaunis koru. Öööööö siis luottoasu? Tummansin.slim-farkut, Filipan valkoinen paitis, Unisan tai Nuden korkkarit. Siinä mun lempiasu. Menen mä sitten kuinka touhukkaasti töissä, niin tuo combo ei petä ainakaan mua.

    Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lempiasu kuulostaakin siltä, että toimii joka tilanteessa - juuri niin kuin pitääkin!

      Poista
  2. Looking good! Tosiaan, missä välissä farkkumuoti meni näin slimmiksi? Luottoasu on Filippa K:n mekko, jota mulla on muutamassa eri värissä. Helppo heittää päälle, menee paljain säärin tai sukkisten kanssa, ei rypisty, sellainen vaate jonka on voi unohtaa päälle laitettuaan. Sopii arkeen ja pienellä tuunauksella myös iltamenoihin.
    Eipä ole mullakaan jakkupukua kovin usein käytössä. Yksi sähkönsiniset suosikki on... siinä on värin ansiosta sen verran twistiä, ettei se tunnu perinteiseltä jakkupuvulta.
    Viikonloppua! -Hanna Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä jo se, että sulla on samaa mekkoa useammassa eri värissä kertoo ihan kaiken - selkeä luottovaate kaikkien kriteerien mukaan tarkasteltuna!

      Ja sähkönsininen jakkupuku kuulostaa mielenkiintoiselta, on varmasti kaikkea muuta kuin tuttu ja hillitty :-)

      Poista
  3. Kauniit yksityiskohdat tuossa paidassa!
    Minäkään en taida omistaa yhtään jakkupukua, muutama bleiseri kyllä virallisia tilaisuuksia varten löytyy. Jakkupuku on ehkä eniten semmoinen vaate, jota vierastan itseni päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä minäkään osaisi heti ensimmäisenä ajatella juuri sinua jakkupukunaisena!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...