23.10.2014

All for the blog

Jäin kotiin ihan siksi, että saisin kerrankin otettua päivän asukuvat paremmassa valossa!
(Tai sitten tein aamupäivän etänä ja otin pari kuvaa ennen kuin lähdin töihin, valitkaa itse haluamanne tarina).
svetari Part Two, hame Ellos, kengät Billi Bi, takki Ril's, huivi Balmuir
Aamulla oli lunta maassa, joten ei tarvinnut enää yhtään miettiä, voiko laittaa villakangastakin päälle. Ril'sin takki on uusi; ostin sen korvaamaan aika saman mallista Marellan takkia, jota käytin reilusti yli viisi vuotta aktiivisesti, kunnes se lahosi kerralla useammasta kohtaa: sisävuori repesi, hihansuut kuluivat rumiksi ja takista katosi muutenkin ryhti ja henki. Kyllä on ihmisen hyvä olla, kun on takkiasiat kunnossa!

Huomasin myös aamulla että multa puuttuu sopivan lyhyt, musta neule. Sopivan lyhyt siksi, että mulla on useampia tuollaisia vähän leveämpiä hameita, joiden kanssa pidempi yläosa ei näytä hyvältä, koska se jää rumasti lanteiden päälle myttyyn (mulla on kaiken lisäksi aika lyhyt selkä). Pakko siis käydä pikapuolin ostoksilla, jotta saan tuon kamalan vajeen paikattua mahdollisimman nopsaan - harkitsin jo tänään kotimatkalla pikaista Sellon keikausta, mutta olin niin väsynyt ja nälkäinen, että ajatuskin sovituskopeissa kiemurtelusta sai tuskanhien samantien päälle. Ehkä huomenna...

Ja hei, huomennahan on siis taas perjantai, woohoo! Kuten kerroin, olen menossa viikonloppuna HIHSiin jo ties kuinka monetta kertaa. Omaa perhettä en saisi sinne mukaan edes maksamalla, mutta onneksi on paljon muita hevosia harrastavia, jotka jaksavat jännätä estekisoja ja ihastella kouluratsastussuorituksia kanssani tunti toisensa jälkeen - sitten onkin hyvä mennä viikonlopun jälkeen omalle tunnille yrittämään samaa...

Oletko sinä käynyt HIHSissä/ kiinnostaisiko edes vai onko laji (tai siis useampiahan niitä siellä on esillä) ihan vieras ja etäinen?

8 kommenttia:

  1. Mulla on HIHS käymättä, ehkä pitäisi jonakin vuonna vaan suunnata sinne.
    Tuo takki on ihan mahtavan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa kerran elämässään käydä, on kyllä hintansa väärti!
      Ja kiitos, munkin mielestä takki on kiva, vaikka ihan tuollainen perusrotsi "vain" onkin.

      Poista
  2. Meillä miehelle HIHS on hyvinkin tuttu. Heidän perheen elämässä nuo konit ovat niin kauan olleet mukana. Miniä on ihan ummikko lajista (kerran kuusivuotiaana istunut hevosen selässä). Olen kuitenkin oppinut, että esteratsastajat ovat kuin syöksylaskijat mun lempilajissa, vähän rajumpaa sakkia.
    Mukavaa HIHS:eilyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana vertaus - minä siis olen harrastelijatason syöksylaskija :-D

      Poista
  3. Toi nahkahame on ihanan mallinen, niin naisellinen ja kauniisti laskeutuva :) Viikot menevät eteenpäin aivan mahdotonta vauhtia, kohta ollaan joulussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - hame on kyllä vain parantunut käytön myötä nahan pehmentyessä.

      Poista
  4. Byääääh, nyt oli eka kerta varmaan sataan vuoteen kun HIHS jäi välistä :(
    Katselin telkkarista sitten parhaita paloja, mutta eihän se ole ollenkaan sama.

    Toi hame on niiiiin makee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta telkkarista voi kuunnella asiantuntevaa selostusta, mitä jäin itse etenkin koululuokissa kaipaamaan: ajattelinkin katsoa vielä Areenasta ainakin muutaman suorituksen uudestaan, jotta ymmärtäisin paremmin, mistä tietty pistemäärä tuli.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...