6.1.2015

Paremman puutteessa

Mitäs tykkäätte mun uudesta Red Valentinon hameesta? Joo, on se musta ja polvimittainen. Asukuva on joulukuun vikoilta työpäiviltä ja vaikka se onkin jokseenkin suhmuinen, tykkäsin kuitenkin asucombosta sen verran, että halusin siksi asun blogiin - voin esitellä hameen ihan uutena jonkun toisen kerran paremmassa valaistuksessa :-)

huivi Tiger of Sweden
college Maison Scotch
hame Red Valentino
nilkkurit Clarks

Tultiin juuri anopin luota joulua viettämästä; olemme olleet niin usein joulun pois Suomesta, että meille on jo muodostunut tavaksi kokoontua meidän, miehen veljen perheen ja anopin miesystävän kanssa loppiaisena syömään hyvin ja vaihtamaan lahjoja. Joulukinkkua emme syöneet (se jäi tänä vuonna itse asiassa kokonaan väliin!), mutta kuten aina oli ruoka hyvää ja sitä oli paljon, ja nyt on masu pullollaan.... uh!

Nukuin viime yönä vihdoinkin kunnolla, ja vetäisinkin samantien kunnon unet kellon ympäri! Siitä huolimatta, että heräsin yhdeltätoista, olen taas aivan tööt, ja ajattelinkin kömpiä aika pian jo iltaunille - univelkaa on viikon jetlagpyöriskelyissä näköjään kerääntynyt sen verran, ettei niistä ihan heti pääsekään eroon...

Jospa tästä alkaisikin uusi rytmi? Syksyn aikana lipsuin nimittäin aika pahaksi yökyöpeliksi, ja yöunet vain lyhenivät lyhenemistään - ja kun aamun aikataulut eivät kuitenkaan juurikaan jousta, on ainoa tapa saada riittävästi unta tietysti se, että menee ajoissa nukkumaan. Olin välillä töiden jälkeen niin väsynyt, että pistin aina liikennevaloissa silmät kiinni ja laskin viiteentoista, jotta jaksaisin ajaa taas seuraavan pätkän... Olisi ihana tuntea olonsa virkeäksi ja energiseksi, vaikka tietenkin kaamoksellakin on iso osansa ainakin minun kohdallani koetun väsymyksen suhteen. Yritän siis pitää kiinni vähän sännöllisemmistä elämäntavoista, sen lupaan!

Ratsastuksen jälkeen ei kyllä ole koskaan ollut minkäänlaisia vaikeuksia mennä rivakasti nukkumaan, ja nythän yli tuplaan ratsastuksertojen määrän, mikä on varmasti vain hyvä asia! Vähän jännittää, miten saan arkirutiinini (ja itse asiassa koko perheen rutiinit) muokattua siten, että saan tallikäynnit sovitettua kaikkeen muuhun menoon, mutta tuleepahan ainakin kokeiltua, eikä tarvitse sitten jossitella ja haikailla enää. Ylimääräisestä liikunnastakaan ei varmasti ole mitään haittaa ;-)

Nyt sinne nukkumaan, hyvää yötä!

8 kommenttia:

  1. Oi kun kiva kokonaisuus. Jotenkin tykästyin tähän tosi paljon.

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva lukea Miami postaus, tuttuja seutuja :) Mulla on mennyt sairasteluiden kanssa rytmit sekaisin. Mutta onneksi mennään valoa ja kevättä kohti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muistan että olit siellä vastikään!
      Yritetään nyt kaikki saada rytmit ja rutiinit kuntoon ennen kesää, joohan?

      Poista
  3. Hame näyttää oikein kivalta, ja ihana yhdistelmä tuon collarin kanssa. Rentoa mutta tyylikästä!
    Täällä toinen, josta tuli syksyn aikana varsinainen yökyöpeli. Edelleen menen nukkumaan joskus klo 01.00 kieppeillä, kun herätyskello soi kuudelta. Ei vaan tule uni aikaisemmin, vaikka tietää että seuraavana päivänä on olo kuin zombilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, ei toikaan tyyli ole hyvä! Mä menin eilen "jo" 23.30 nukkumaan, mutta heräsin neljältä ja valvoin seiskaan - sitten, kun olisi pitänyt jo nousta, torkahdinkin vahingossa, mutta ehkä ne 45 min unta tulivat erittäin tarpeeseen siinä vaiheessa....

      Poista
  4. Tuo onkin tosi kiva asuyhdistelmä :) Taidankin kopioida sen...
    Ja pitäisi kopioida tuo unirytmikin, joka livahtaa pienelläkin lomalla ihan yövalvomisten puolelle...
    Ja tuo ratsastus, senkin uudelleen aloittamista oon vuosikaudet miettinyt. Mun taidoille riittäisi joku tosi rauhallinen heppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken saa ehdottomasti kopidoida, siitä vain!

      Mun vuokraheppa on superrauhallinen, arvostan kovastikin sitä, ettei se kyttäile joka nurkkaa ja säntäile sinne tänne - voi keskittyä ratsastamiseen :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...