25.3.2012

Ihan pikkuostoksia

Eihän nyt voi viettää kahta tuntia Stockalla ilman, että mitään tarttuisi mukaan?! Olin kuitenkin maltillisesti liikenteessä ja hankin vain nämä:


En tiedä, mitä yleinen blogietiketti sanoo alusvaatteiden esittelystä, mutta itselleni tämä on ok, kunhan en itse ole samoissa kuvissa ne päälläni :-) Koska kammoan vaatteiden alta tahattomasti näkyviä (edes ääriviivoina) alusvaatteita, on yllättävänkin vaikea löytää sellaisia rintsikoita, joista olisi karsittu kaikki röpelöt pois - mutta jotka silti näyttäisivät hyvältä. Nämä miellyttivät.

Vielä pitäisi löytää vastaavat puuterinväriset; kieltämättä ei ole mitään mummompaa kuin beiget alusvaatteet, mutta ne vain ovat niin takuuvarmat läpikuultavien tai valkoisten vaatteiden alla, että pakko sellaiset on olla. Nykyiset luottobeiget ovat Victoria's Secretiltä, ja olen kyllä myös harkinnut, että tilaisin sieltä uudet - JOS löytyisi tismalleen sama malli, sillä sovittamatta on ihan mahdoton ostaa alusvaatteita.Sitten ostin vielä lämpösuojan hiuksille, sillä käytän lähes päivittäin isorullaista lämpökiharrinta (kaikkina muina paitsi ponnaripäivinä), eikä se voi tehdä kamalan hyvää latvoille. Toivotaan, että tämä suojaisi hiuksiani mahdollisimman hyvin! Osaisiko joku suositella jotakin toista vastaavaa, toimivaa tuotetta? Ihan siltä varalta, että tämä ei olisikaan tarpeeksi tehokasta mömmöä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...