30.3.2012

Perjantai ja puhdas koti, ah autuutta!

Tiedättekö, mitä näissä kuvissa näkyy? Puhtaita ja kiiltäviä pintoja sekä koirankarvaton lattia (kiitos siivoajien). Koirasta lähtee tällä hetkellä niin älyttömästi karvaa, että hukumme siihen :-( Pitäisi viedä se nypittäväksi, mutten vain ole löytänyt siihen sopivaa hetkeä - miten ihmiset pystyvät viemään koiransa keskellä päivää kauneushoitoihin? Hyvä kun itse ehtii kampaajalle aina joskus!
(Ok, myönnän, että menen maanantaina itse laittamaan värin ja muutenkin siistimään latvoja)Työviikon jälkeen on taas takki aika tyhjä - ei kyllä nykyään ihan helpolla tule leipä pöytään, tai ainakaan voi ja prosciutto sen päälle! Toisaalta olen jälleen kerran erittäin tyytyväinen viikon tuloksiin, mulla on selkeästi vähän love-hate-suhde koko hommaan: samalla kun tekisi mieli vähän löysätä, haluan kuitenkin antaa kaikkeni. Ikuinen dilemma!

Vielä kummallisempaa on se, että olen tänään illan ja koko yön ihan yksin omassa kodissa - onneksi on edes koira seuraa pitämässä, en tiedä miten päin olisin kun täällä kuuluu vain hiljaisuus... Taidan avata pikkupullon cavaa ja katsella tallennettuja hömppäohjelmia. Ja onhan tuossa pöydällä pari uutta aikkariakin.

Sitten vielä pari asukuvaa tältä päivältä.

Mekko Paul & Joe Sister
Nilkkurit Billi Bi
Koru Snö 

Nyt vien vielä lapsen pizzalle ennen kuin luovutan hänet isoäitinsä hoiviin ja palaan sitten tänne tyhjään kotiin, snif.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...