6.3.2012

The Voice of Finland -laulajat todella vakuuttivat! (ja yksi juoru)

Hitsit, miten taitavia he kaikki olivatkaan! Kaikki 24 finalistia olivat paikalla, mutta kaikki eivät valitettavasti ehtineet esiintymään; mielellään olisi kuunnellut biisejä vielä enemmänkin!

Saara Aalto oli eka esiintyjä ja hän veti varmalla otteella, muttei erityisemmin sykähdyttänyt. Krista Siegfrids veti taas tapansa mukaan täysillä, omaan makuun hänen tyylissään on jo liikaakin yrittämistä - pitääkö joka väliin aina kyykätä, vaikka onkin piukat pikkushortsit jalassa?! Kimmo Härmä oli vakuuttava, kun taas Sanna Säntti ei onnistunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla - mutta hänelle pisteet suomeksi laulamisesta. Kim Koskisella on kyllä todella vahva ääni, mutta lavakarismaa ei mielestäni ole tarpeeksi. Nelli Petroa en ole aikaisemmin jotenkin huomannut ollenkaan, joten hän oli positiivinen yllätys yksinkertaisen kauniilla esityksellään. Aki Louhela veti varmalla otteella, huomaa hänen olevan todellinen kehäkonkari (enkä sano tätä pahalla!).

Sitten se juoru: Taru Ratilainen on aika tukevasti raskaana, laskettu aika on huhtikuun alussa. Taru lauloi viimeisenä ja veti kyllä todella hyvin- pienellä naisella suuri ääni :-)

Harmittaa aivan älyttömästi, ettei mukana ollut kuin kännykkä kuvaamista varten, ja niin nämä kuvat ovat aivan surkeita. Laitan ne silti...

Haastatteluissa: vasemmalla Kristiina Komulainen, oikealla Elastinen


Elan tiimi lavalla, Axlin haastattelussa Nelli ja Elan vasemmalla Karoliina Kallio.
Omaa suosikkia on vaikea valita, niin moni laulaja voisi voittaa kisan. Onneksi ohjelmaa on vielä jäljellä monta jaksoa, perjantai-illoiksi riittää viihdettä vielä monta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Vitsi, olisin itsekin mielelläni halunnut kuuntelemaan heitä ihan livenä! Kiva blogi sinulla kaiken kaikkiaan :) eksyin tänne ihan sattumalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Ninni ja tervetuloa toistekin :-)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...