22.9.2012

Lapselle, vaan ei itselle

Kerrankin olin ajoissa ja kärppänä, kun tajusin että kyllä syyskuussa voi jo ostaa talvikengät lapselle(kin), jos sopivat sattuvat eteen. Joku kohtalo vei minut Stadiumiin ja sieltä nämä Sorelin saappaat pojalle. Tämä on nyt eka kerta, kun ei ole Goretex-talvikenkiä, mutta koska seuraavat 6kk ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä enemmän loska- kuin lumipitoiset, ei näillä voi mennä kamalasti vikaan.


Muistimme myös käyttää jo joululahjaksi saadun Suomalaisen kirjakaupan lahjakortin ja tässä 9-vuotiaan valinnat:


Tatu ja Patu pihalla taitaa olla viimeisin tulokas ko. sarjaan, mutta meiltä oli mennyt tuo Supersankaritkin ihan ohi ja se oli jo onnekkaasti puoleen hintaan ja näin ollen lapsi sai vielä toisenkin kirjan - vielä kun innostuisi lukemaankin vähän enemmän!

Nyt sytytin jo kynttilät ja annan ruoan laskeutua hetken ennen kuin pakotan itseni lenkille - jotenkin on päässyt taas vierähtämään viikko jos toinenkin edellisestä kerrasta ja lähtemisen kynnys on yllättävän korkea. Vaikka tietääkin, että viimeistään suihkun jälkeen fiilis on taas mahtava.


Huomenna olisi ja on ohjelmassa monen tunnin issikkavaellus, ja luvattu kunnon sadetta koko päiväksi. Great :-(


Posted via DraftCraft app

2 kommenttia:

 1. Meillä oli pojalla viime vuonna ekat Sorelit, eikä muita kyllä enää osteta, ne oli sekä äidin, että pojan mieleen!
  Ostin pojalle tuon Neropatin päiväkirjan juuri työreissusta englanniksi (Wimpy Kid) ja se on olut ihan hitti. En tiennyt, että kirja on myös suomeksi, taatusti hauska ainakin meidän pojan huoneesta kuuluvan naurun perusteella. Ja kivan rento lukea, kun on paljon kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neropatin päiväkirja on ainoa sarja, josta lapsi on ihan aidosti kiinnostunut, joten ostan niitä erittäin mielelläni! Ja hänkin juuri eilen pähkäili, että paljonkohan aikaa menee siihen, että hän pystyisi lukemaan niitä englanniksi - motivaatio siis kielen opiskeluunkin, mahtavaa!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...