23.9.2012

Stailaa mun olohuone!

Nyt kaikki sisustajat ja esteetikot kuulolle, sillä tarvitsen apua. Vein olkkarista kaikki iloiset kesävärit pois, ja nyt jäljelle jäi valjua beigeä eri sävyissään. Plääh!

Aloitin jo eilen illalla asioiden pähkimisen, siksi eka kuva napsaistu iltavalaistuksessa.


Otin vielä nyt päivänvalossa värimallin yhdestä tyynystä ja valaisimesta.


Musta ja tummanharmaa olisivat suosikkivärejäni, mutta valkoisen koiran (joka tuntuu uusivan karvansa noin viikottain) ne ovat hankalia sävyjä, ainakin ihan yksisävyisenä. Käytännössä taidan siis olla vielä tyynyjä ja mahdollisia vilttejä vailla ja ottaisin enemmän kuin mielelläni ideoita (ja ostopaikkoja!) vastaan. Ja mitä pitäisi pistää pois?!

Sain vihdoinkin aikaiseksi kuvata (sekä kameralla että tekstin muodossa) huuto.netiin lapsen vanhoja ulkovaatteita, ja kyllä niitä sitten riittikin! Ja nyt taas talvea odottamassa jo kaksi erilaista toppatakkia, joten ihan itseäni saan syyttää jatkossakin, kun hommaa riittää. Silti olen niin pihi, että haluan myydä ne erikseen maksimoidakseni saatavan tulon, vaikka olisi ollut edes vähän helpompi homma viedä ne Akseliin yhtenä läjänä (en vain usko, että siellä voi pyytää yhtä paljon kuin Huutiksen hinta-/korotushurmion toimiessa parhaimmillaan). Ja koska saatoin tilata Gapin alesta jo jonnin verran uutta tilalle sekä itselleni että lapselle, olikin korkea aika pistää vanhaa kiertoon!

Issikkavaelluskin peruuntui kökön sään takia, joten tänään on aikaa olla ja tehdä vaatehuoltoa sen eri muodoissaan (päivän kolmas koneellinen pyykkiä jo pyörimässä). Tosin juuri nyt lapsi on synttäreillä, joten voisin ehkä katsoa pari Criminal Mindsin jaksoa ennnen kuin ryhdyn hommiin :-)

4 kommenttia:

 1. Kultaa tai hopeaa? Tai ehkä pronssia? Ja niin trendikästä viininpunaista? Tai luumua? Ei yksiväristä vaan jotenkin kirjailtuna?

  Tuo alimman kuvan tyyny on kaunis, löytyisikö sitä jotenkin värikkäämpänä? Ihan yksikin värikkäämpi juttu riittäisi. Mun mielestä.

  Onko verhoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä väriehdotuksia kaikki, olen vaan niin kranttu, ettei mikään meinaa kelvata: jos löytyy väri, kuosi on vähintään väärä ja päinvastoin... Tai sitten lisään vielä kuitenkin mustan määrää reippaasti, siinä vasta kunnon väri!

   Ja ei ole verhoja, eikä tule (mielikuvitus ei riitä valkkaamaan sopivia ja mieluummin olen pelkillä sälekaihtimilla kuin otan rumat pakolliset liehukkeet. Stockan verhosuunnittelijalle oli kerran aikakin varattuna, mutta se jotenkin peruuntui tai unohtui ja siitä on nyt vuosia aikaa.

   Poista
 2. Minäpäs jäänkin tänne vakoilemaan sun olkkaristailausta, sillä meillä edessä sama proggis!
  Tosin minä en koskaan vaihtele sisustusta vuodenaikojen mukaan, samoilla mennään kesät talvet. :-D

  Kivalta näyttää teidän olkkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole _koskaan_ ennen vaihdellut vuodenaikojen mukaan, päinvastoin olen naureskellut jengin pääsiäistableteille ja juhannusverhoille :-) Kaikki alkoi kesällä vastustamattomasta Linumin raidallisesta tyynystä, joka oli ihan pakko ostaa ja nyt ei ole enää paluuta - mutta olen silti (toistaiseksi) rajoittanut tämän hulluudeen sohvaan liittyviin asioihin.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...