8.10.2012

Hyvän aamun alku


Hyvä aamu alkaa hyvällä kahvilla! Aina joskus on aikaa poiketa työmatkalla Kaffassa nappaamassa mukaan kaupungin paras latté - jonka kruunaa herttainen vaahtosydän.

Vietin viikonlopun aivan uskomattoman kauniilla Muhun saarella Virossa: olin siellä ratsastamassa (joka päivä vähintään kaksi, parhaimmillaan viisi tuntia), ja hevosen selästä näkee asioita ja paikkoja aivan eri silmin kuin vaikkapa autosta käsin. Siellä myös istuu niin korkealla, että utelias näkee piha-aitojen yli tosi hyvin :-) 

En ole mikään valokuvaaja (dah!), mutta silti bongasin aivan älyttömästi hienoja juttuja, joita olisi tehnyt mieli kuvata - mutta karavaanimme kulki sen verran nopeaan, ettei siinä paljon ehtinyt pysähtelemään, eikä pikkupokkarikamerakaan ollut ihan oikean tasoinen laite kaiken sen hienouden ikuistamiseen... Alkuillan valo, kun aurinko on jo hieman laskussa ja sade on päässyt kosteuttamaan ilman, oli suorastaan tainaomainen, ja kaikki hauskat, olkikattoiset talot hienoine pihoineen ja kiviaitoineen olivat kyllä kuin suoraan satujen maailmasta!

Ajattelin tehdä heppajutuille ihan oman sivun tänne blogiin, jotta en puuduta kaikkia jutuillani - olen ymmärtänyt, että ne eivät ole kamalan kiehtovaa luettavaa ei-harrastajille :-) Pakko silti jo hehkuttaa, että pääsimme laukkamaan huimaa kiitoa sänkipelloilla ja köpsöttelemään auringonpaisteessa merenrannassa: 100% idylliä!

Nyt on siis arki taas täysillä päällä, ja hulina kohta huipussaan! Onneksin sain (henkiset) akut ladattua, vaikka kävely onkin hieman jäykkää seuraavat pari päivää :-) Kivaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. En melkein pysty kommentoimaan kun tulin niin kateelliseksi sun ratsastusreissusta, miten ihanaa! Tämä tätiratsastajakin haluaisi elvyttää heppaharrastuksen niin kovasti... Pitäis varmaan joskus alkaa sanoista tekoihin eikä aina vaan huokailla että "mäkin haluaisin". :)

  Laukkaa syksyisellä sänkipellolla, ehkä parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun EHDOTTOMASTI pitää aloittaa se uudelleen, sillä parempaa henkireikää ei olekaan! Hevosen selässä ei kertakaikkiaan pysty ajattelemaan mitään muuta, ja sitä ainakin itse todella kaipaan säännöllisesti.

   Pistetäänkö pystyyn blogisfäärin oma ratsastuskerho? Käydään aina eri mestoissa ridaamassa ja otetaan hienot käsilaukut mukaan :-)

   Poista
  2. Aivan järjettömän hyvä idea, heti mukana!!! Jos käsilaukun saa jättää kotiin. ;D

   Poista
  3. Ai niin, mähän lupailin sitä sijoituskerhoakin - jos yhdistäisimme jotenkin osakesijoittamisen ja ratsastuksen?! Ratsastus on tosin niin kallista (ainakin pääkaupunkiseudulla), ettei sen jälkeen jää enää kamalasti rahaa sijoitettavaksi...

   Poista
  4. Just. Pitäiskö mun liittyä sitten siihenkin. Vaikka duuninpuolesta ehkä pitäisi jotain tajuta, mä osaan sijoittaa loistavasti vain itseeni.

   Poista
  5. Sepä se, kun on niin kallista olla mä ;-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...