12.10.2012

Päivän asu (ja nolo pose)

Toppi Pedro by Gerard Darel
vyö Ralph Lauren
housut Gap
kengät Rizzo
Joo-o, mikäköhän tämäkin poseeraus nyt taas on olevinaan? Rinta rottingille ja kädet lanteille - vyökin on valahtanut, kun niin keikautin lantiota :-)

Erikoista päivän asussani on se, että mulla ei koskaan, ikinä, never ever ole paita housujen sisällä tuolla tavoin - ja hassulta se tuntuikin (ehkä selittää myös kummallisen asentoni)! Sanomattakin siis lienee selvää, etten koskaan käytä paitapuseroita :-) Nyt tämä kuitenkin tuntui sopivan aikuiselta valinnalta aika aikuiseen päivään.

Aamupäivän ahdistus on jo poissa ja kaikki on pienessä maailmassamme taas ihan hyvin. Koira kuorsaa, kynttilät palavat ja lasissa on cavaa :-)

Kivaa viikonlopun alkua teillekin!


4 kommenttia:

 1. Strike a pose! :-D
  Tosi kiva combo ja tosiaan sopii monenlaiseen menoon.

  Luin myös muut työreissuni aikana kirjoittamasi postaukset. Joko se hammasrautahomma helpottaa? Ymmärrän kyllä tosi hyvin tuon huolen ja harmituksen. Eihän sitä omalle lapselleen mitään lisäharmeja toivoisi. Tsemppiä!

  Mukavat viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä on kaikki taas tasapainossa ja oikeissa mittasuhteissa! Ne raudatkin tulevat vasta vuoden päästä, lupaan siinä vaiheessa (jos vielä pidän tätä blogia) olla vaipumatta hysteriaan :-)

   Kivaa viikonloppua sullekin!

   Poista
 2. Mullakaan ei yleensä koskaan ole paita noin, kunnes tällä viikolla ensimmäistä kertaa testasin ja voi kauhistus – koko ajan olisi tehnyt mieli töllätä peilistä, että näyttääkö se masu nyt isolta ja pylly perkeleeltä :D. Olen pienikokoinen ja pyöreäpyllyinen (ja ehkä tissitkin saattaa löytyä), jonka vuoksi koen, että kyseinen tyyli ei pahemmin imartele meikäläistä. Tosin yleensä puen löysän paidan kaveriksi rintaliivit, jotka mahdollisimman vähän korostavat rintoja – silloin homma yleensä onnistuu.

  Sulle tuo asu kuitenkin sopii ku nappi takkiin tai nenä päähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :-) Olen kyllä omasta mielestäni aika, no, muodokas niin etu- kuin takapuoleltakin, eikä aina jaksaisi olla vetämässä vatsaa sisään - jossain vaiheessa se unohtuu kuitenkin!

   Mukavaa, että liityit lukijaksi ja vielä heti kommentoitkin :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...