29.10.2012

Arkishoppailua + Zalandon etukoodi

Havahduin viime viikon lopulla siihen, ettei lapsella ole kuin yhdet Ticketin toppahousut, ja nekin haluisin säästää laskettelurinteisiin. Edelliset pari vuotta ovat osoittaneet sen, että ne arkikäytössä olevat pöksyt menevät yhdessä vuodessa (tai itse asiassa muutamassa kuukaudessa) aivan järkyttävään kuntoon, eli on välttämättä oltava kahdet, jotta kehtaa kulkea lapsen kanssa siellä vieraillakin mailla. Meillä on ollut toppaa niin Reimateciä, Ticketiä kuin muitakin, ja kaikki ovat suoriutuneet yhtä heikosti (tai sitten lapseni on poikkeuksellisen paha housuterminaattori).

Jonkin kumman ajatuspolun kautta päädyin Travallen verkkokauppaan; lapsella oli Remun haalareita ihan pienenä parikin kappaletta, ja ne olivat ihan ok - ei kyllä mitään fancyä, mutta hyvin suorittavaa pihakamaa. Nyt luin, että niissä on hankausarvoltaan 10 000 materiaali, mikä oli varsin houkutteleva myyntiargumentti! Tilasin torstaina ja tulivat tänään maanantaina, mahtavaa!

Lisäksi onnistuin järkeilemään itselleni, että tarvitsen joulukuun reissulle uudet tennarit. Tai oikeasti siinä kävi niin, että Oliviassa oli muotijuttu, jossa mallilla oli Niken Cortez -tennarit, ja mun oli ihan pakko saada samanlaiset.... Niiden toimitus taas kesti yli viikon. 

Niinpä sitten kurvasin kotimatkalla sekä Matkahuoltoon että Smart-Posti-pisteeseen noutamaan ostoksiani - silti niin paljon kätsempää, kuin kaupoissa kiertely.


Toppahousut näyttävät ihan hyviltä, mutta en nyt jaksanut iltahmärissä kuvata niitä, koska ovat ihan basic vyötärömalliset mustat housut. Jäävät ehdottomasti käyttöön, jos koko on oikea (poika on vielä tenniksessä, joten ei olla sovitettu).

Nämä tennarit sitten taas ovat mielettömän suloiset ja aivan liian pienet. Goddamnit!!!


Joudun siis palauttamaan nämä (pakko ehtiä taas joku päivä ennen viittä Matkahuoltoon...), enkä voi edes tilata uusia, sillä ne on myyty Zalandosta loppuun. Stadium ei näköjään myy Nikeä enää ollenkaan, joten mistäs nyt sitten löydän yhtä kivat?! Sovittamatta en uskalla/jaksa/viitsi enää ostaa, siksi haikailen nyt ihan fyysistä liikettä, jossa voisi sovittaa...

****

Sitten muihin asioihin: viikko alkoi varsin vauhdikkaasti, ainakin töissä. Joskus sitä aina päivän päätteeksi konetta sulkiessaan listaa kaikki ne asiat, joita on päivän aikana tullut käsiteltyä ja niitä oli tänäänkin taas monta. Ensin uuden tuotteen lanseeraus ja siihen littyvän kampanjan ja asiakastapahtuman suunnittelua, sitten johtoryhmän tehokas parituntinen, jossa käsiteltiin liuta asioita (kaikkea mahdollista tämän kuukauden luvuista vuoden 2014 alustaviin suunnitelmiin), sen jälkeen lisää kampanjasuunnittelua ja palautteen antamista ja pari kiireistä puhelua sekä kymmenisen mailia (kirjoittamista siis, luen niitä ihan nonstop kännykän kautta). Lounasleivän jälkeen tiimipalaveri, jossa saatiin monta asiaa edistettyä -ja nostettiin esille lukuisia onnistumisia (pitää muistaa pysähtyä niihin edes hetkeksi!), mistä tulee aina tosi kiva fiilis :-) Sitten taas maileja maan ja taivaan väliltä ja kotimatkalla vielä pari puhelua; olin Matkahuollon ovenkahvassa kiinni klo 16.59, joten niitten oli pakko vielä ottaa mut sisälle :-) Siellä on muuten aina sama daami tiskin takana, mahtaa pitää mua aivan hulluna nettishoppailijana!

Ai niin, mutta niinhän mä olenkin.

*****
Sain Zalandolta ystävänlahjan, eli 10€ alennuskoodin. Koska mulla ei ole oikeita ystäviä, jaan sen täällä. ZLDFIGIV11. Saa napata ken ekana ehtii, mutta kerrothan asiasta kommenttiboksissa, koska ei varmaan toimi kuin kerran!

3 kommenttia:

 1. Ihanat tossut!! Olivatko siis normikoon ottaessasi liian pienet? Nimittäin olen aikeissa ostaa itsekin Zalandosta Lady Cortezit, ja hyvä tietää jos pitää ottaa yksi koko normaalia isompi. :)

  VastaaPoista
 2. ps. Onko tuo sävy oikeasti pinkki vai koralli miltä se näyttää sun kuvassa kuten myös Zalandon kuvissa? Koralli olisi parempi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin koon 38.5 (normaalisti mulla 38.5 tai 39 kokoisia kenkiä) ja olivat TOSI naftit. Löysin sittenkin Stadiumista toiset Niket, jotka ostin koossa 40 (!). Ovat eri siis mallia, mutta hyvin samankaltaiset.

   Väri toistuu tuossa aika oikeanlaisena, eli on tosiaan enemmän koralli kuin pinkki. Toivottavasti löytyy sulle vielä oikean kokoiset!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...