22.3.2013

Ei ihan leopardia, mutta käärmettä kuitenkin.

Kävin vaihtamassa ne perusmustat Pretty Ballerinan kengät näihin vähän räyhäkkäämpiin ja rohkeampiin - ja tyydyin jopa siihen, että nämä ovat puoli numeroa liian isotkin (se korjaantuu pohjallisilla, eikä ainakaan tule rakkoja). Ulkopuolisen silmiin nämä eivät ehkä ole maailman erikoisimmat, mutta itselleni kyllä ihan uutta linjaa - eka eläinkuosini ikinä!Kun nyt vielä kelitkin joskus lämpenisivät niin, että pääsisin pitämään näitä - nyt on sentään pieni toivonpilkahdus jo olemassa, koska aurinko paistaa noin kauniisti, vaikka kello on yli viisi.

Päälläni oli tänään myös toinen ostokseni Nectarinesta, nimittäin tämä uusi raitatoppi. (Kuva on niin surkea, etten viitsi laittaa isompana.)

Neuletakki on se "pupun pehmeä" Tigerin, jota olen pitänyt pitkin kylmää talvea tosi paljon, mutta josta ei ole tainnut olla montaa asukuvaa jostakin syystä. Farkut 7 for Mankindin perusjamekset ja kuvan ulkopuolella mustat matalat nilkkurit, ne samat, mitkä aina.

Toppi on silkkiä, ja sillä on vähän paha tapa jäädä sähköisenä ihoon kiinni, kuten tuossakin kuvassa on (kaikkien muiden virheiden  lisäksi) käynyt. Pitäisikö sinne laittaa joku alustoppi, auttaisikohan se?!Työpäiväni tänään oli ihan kamala. En viitsi avautua aiheesta sen enempää, mutta sanonpahan vain, että tänään olen perjantaicavani ansainnut! Juonkin sen poikkeuksellisesti kaverini luona, sillä lähden tästä pikapuolin me&i-kutsuille - mikäs sen parempi tapa lievittää stressiä kuin shoppailu :-)

Mukavaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. No kyllä nuo tämmöisen luonnon värien rakastajan silmissä ovat vaarsin räväkät! Ne ovat ihanat!

  Oman kokemuksen mukaan alustopit ovat auttaneet silkin tapaan liimautua ihoon kiinni, ainakaan se ei vaadi kuin kokeilun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Täytyy kokeilla alustoppia, toivottavasti se ei vain näy liikaa tuolta alta...

   Poista
 2. Love (and want) the shoes! Ihanat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi ballerinat ! Mullakin oli ihan kamala työpäivä, onneksi on perjantai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, nyt otetaan sitten viikonloppuna rennosti ja unohdetaan työasiat!

   Poista
 4. Ihanat on nuo balleriinat. Sopivasti räväkät - eivät kuitenkaan hypi silmille.
  Rentouttavaa viikonloppua sinulle - äläkä edes pyllistä sinne työpaikalle päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailit kengät, olen ihan samaa mieltä!

   Kyllä ne työasiat nyt pyörivät mielessä - kaikkien omien ohjeiden vastaisesti, sillä muille tietysti sanon aina ettei saa kuormittaa itseään vapaa-ajalla työasioilla.... Mutta vapaaehtoistahan tuo työn tekeminen on, joten oma valintani!

   Poista
 5. Kivat ballerinat! Mulla on samaa kuosia Gaborin kenkänä, ja olen käyttänyt niitä koko talven (töissä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin muilla ihaillut tuota käärmekuosia, mutten tätä ennen ole uskaltanut itselle hankkia. Nyt polttelee päästä kulkemaan ilman sukkia :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...