19.3.2013

Paulin pallot

Päivänvalon lisääntyessä La Case de Cousin Paulin pallot alkoivat näyttämään vähän hassuilta takkahuoneessa, ja olin jo pakkaamassa niitä pois kesän ajaksi, kunnes tajusin kokeilla niitä vessaan. Ja sinne ne nyt jäivät.Että semmoiset vessapallot!

Päivän kotelomekkokuvat menivät ihan pieleen (ihme, kun yritin iPhonella kuvata hämärässä eteisessä) ja nyt istun jo verkkarit jalassa sohvalla tätä naputtelemassa, mutta sama mekko on kyllä esiintynyt kuvissa jo aikaisemminkin, joten ei siinä mitään uutta näytettävää olisi ollutkaan.

Jotkut päivät menevät kuin lennossa ja tänään oli juuri sellainen. Ehdin tekemään vaikka mitä: olin seminaarissa, kävin sushilla, sparrailin yrityskonsultin kanssa yli tunnin (fiksu nainen, jolla on fiksuja ideoita!), pidin parikin puhelinpalaveria pomoni kanssa ja osallistuin vielä brändäysworkshopiin, jossa ei kyllä rehellisyyden nimissä päästy kovinkaan pitkälle... Olin silti "jo" puoli kuudelta kotona ja pääsin ilokseni suoraan valmiiseen pöytään, koska mies oli laittanut fajitaksia ja lapsi oli ulkoiluttanut koiran :-)

Nyt otan vartin torkut ja pelaan sen jälkeen lapsen kanssa Inkan aarretta (uudempi versio Afrikan tähdestä) - paras pelaaja voittakoon!

6 kommenttia:

 1. Näyttää toimivalta ratkaisulta! Kivat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat vessapallot!

  Täälläkin meni päivä lennossa, mutta tuntuu etten saanut aikaiseksi mitään. Tässäkin olen koko illan istunut koneella - pitäisi suunnitella muutamia logoja mutta bloggailu vie voiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas yritin päivällä briiffata logoa, mutta siitä ei tosiaan oikein tullut mitään (ei johtunut vastapuolestakaan, on vain kovin kinkkinen projekti) :-) Nähdään siis varmaan huomenna!

   Poista
 3. Kauniit pallerot ja ihanan väriset, sopivat käyttöön ympäri vuoden. Olen vuoden ajan meittinyt niiden hankkimista ja nyt ois aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikakin kehui vessan tunnelmavalaistusta, joten kyllä noissa joku taika on :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...