29.3.2013

Ellos-kengät pojalle

Elloksella oli viime viikolla (taas) -40% kalleimmasta -kampanja, ja tajusin käydä läpi pojan kenkätilannetta, joka ei ollut hääppöinen. Näillä kahdella parilla ei päästä kuin alkuun, mutta onpahan sekin edes jotakin! 

Molemmat ovat kokoa 35, pohjat vastakkain aika lailla saman kokoiset - ei uskoisi kuvan perusteella!

Addun lenkkareista tuli se -40% ale,eli hintaa jäi kolmisenkymppiä. Ovat mielestäni tosi hauskan näköiset -kelpaisivat mullekin! Vettähän nuo eivät valitettavasti pidä, eli joutunen hankkimaan vielä jotkut vähän stydimmät goretex-kengät rinnalle - täytyykin muistaa katsastaa Stadiumin valikoimat!

Toiset kengät tulevat sinne käyttöasteikon toiseen ääripäähän ns. siistimmiksi kengiksi; nämä olivat jo valmiiksi hyvässä alessa ja hintaa jäi samaten reilun kolmenkympin verran. Meillä Lapsella on ollut aikaisemminkin tuollaiset samanmoiset, ja niille tuli parin vuoden aikana (yritin ostaa tarpeeksi isot, jotta olisivat pitkäikäiset, mutta nyt ei tainnut osua yhtä nappiin kuin viimeksi..) käyttöä yllättävän paljonkin. Ehkä siksi, että kuumimpia kesähelteitä lukuunottamatta nuo ovat lähes ympärivuotiset. Onhan se kiva, että on edes jotkut vähän siistimmät popot, vaikka nuo eivät nyt ihan lakeerikengät olekaan! 

Nyt tosiaan puuttuu enää uudet skedekengät ja ehkä kumisaappaat ja ainakin ne gore-lenkkarit. Huoh.

Nukuin viime yönä kellon ympäri; olo oli yhdeltätoista herätessäni varsin pöpperöinen :-) Nyt olen laiskotellut koko"aamun", joten voinkin lähteä vastapainoksi juoksemaan ennen illan kyläilyjä. Ja huomenna sitten lähdemme reissuun. Heippa taas!

2 kommenttia:

 1. Oli hyvät alennukset noissa kengissä. Mulla menee nykyään kaikki hyvät alekampanjat ohi.

  Mulla taas on kummallisen paljon virtaa vaikka nukuin vaan 5h viime yönä!? Veikkaan simahtamista sohvalle siinä viiden - kuuden aikaan...

  Hyvää ja rentoa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saankin kiittää vinkistä kanssabloggaajaa, kiitos Periaatteen Nainen! Muuten olisi mennyt multakin ohi (tosin Elloksella taitaa olla melkein koko ajan joku kampanja päällä, ainakin saan heiltä kirjepostia ihan koko ajan - ehkä kannattaisi avatakin niitä joskus).

   Päikkärit on ihana asia, suosin niitä aina kun mahdollista! Tänään en tosin taida tarvita :-)

   Kiitos, sullekin kivaa lukulomaa :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...