17.4.2013

Painopohdintaa

Tapahtui eilen illalla:

Nainen käy vaa'alla, manailee jotakin epäselvää.

Poika: "Äiti, kävitkö vaa'alla? Näyttikö se hyviä vai huonoja lukemia?"
Nainen: "Joo, kävin. Valitettavasti vähän huonoja."
P: "Ai. No, onko menossa hyvään vai huonoon suuntaan?"
N: "Valitettavasti huonoon, en ole kamalan tyytyväinen."

P: "Olisi hassua, jos laihtuisit kamalasti ja sitten susta jäisi vain melkein pelkkää nahkaa ja näyttäisit ihan kummalliselta".

Mies viittilöi taustalla ja yrittää saada poikaa hiljenemään.

P: "En siis mitenkään viittaa siihen, että sun pitäisi laihtua! Olet mun mielestä ihan sellainen normaalipainoinen nainen. Tai siis, jos tietäisin, mitä sä painat. Aiotko sä kertoa sen meille?"
N: "No enpä taida kertoa."
P: "No kuitenkin, ihan olet normaali nainen!"

Nainen pakenee keittiöön syömään merisuolasuklaata.

20 kommenttia:

  1. D:) - lasten ja imeväisten suusta kuulet totuuden;)

    VastaaPoista
  2. Hih. Jopas oli keskustelu... :D Mutta oikeassa poika on siinä suhteessa, että liiallinen laihtuminen on huonoa. Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
  3. Joo näissä keskusteluissa ei miesparat voi voittaa ;)

    VastaaPoista
  4. Heh, kuulostaa kyllä täälläkin NIIN tutulta:) Miten ne pojat (ja miehet) vaan osaakin..

    VastaaPoista
  5. Mä olen kanssa taistellut painoni kanssa, mutta mies lohdutti viime vuonna, että hän ei halua minun olevan samanlainen riuku kuin tavatessamme. No siitä huolimatta voisin tästä 10 kiloa luovuttaa, mutta pirun tiukassa on. Ja mulla on heikko luonne :(

    VastaaPoista
  6. tiukassahan se on, mutta kun vaan PÄÄTTÄÄ ! oma motivaatio pitää olla todella kova ja kohillaan,ei muuten hommasta tuu mitään, jos vaan "laihduttaa" eikä sitte kuitenkaan "laihduta" niin eipä taida olla koko hommassa mitään järkee ? hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, mutta älä tee kompromisseja terveytesi kustannuksella. easy!

    VastaaPoista
  7. Hihii..mulla on vaa'asta patterit loppu ja saa ollakin..köh. Pidän kynähametta mittarina.. mutta tuo tunne on tuttu. Ja joo, meillä ei enää kommentoida mun sykäyksittäin meneviin painonpudotusyrityksiin..
    Tsemiä!

    VastaaPoista
  8. :) Pojassa on diplomaatti-ainesta.

    Ne muutamat kilot on kyllä niin tiukassa. Tai eihän ne olisi, jos ehtisi liikkua. Tai ehtisihän sitä, jos osaisi priorisoida itsensä monen muun asian edelle. Huoh. Taaskaan ei olla siinä kuuluisassa kesäkunnossa, mutta eipähän tuo ole estänyt kesää tulemasta muinakaan vuosina. Että näillä mennään taas. Tosin painoa tärkeämmäksi olen viime aikoina alkanut ajatella fyysisien kuntoni - tällä menolla alkaa kohta tulla vaikka minkälaista kremppaa, joten liikuntaa pitäisi ehdottamasti saada kalenteriin enemmän. Jospa tuon lisääntyneen auringon myötä lenkille lähtökin helpottuisi...

    En ole tainnut koskaan kommentoida, mutta olen lukenut blogiasi jonkin aikaa. Löydettyäni tänne taisin lukea kaikki postaukset läpi :) Tykkään tosi paljon tyylistäsi kirjoittaa ja ennen kaikkea vaatemakusi on aika samis omani kanssa. Odotan päivää, että alkaisin näkyä väreissä, enkä musta-harmaana (tosin sitä ei taida tulla...) ;)

    Mukavaa kevättä ja kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja kauniista sanoistasi ja aurinkoista kevättä sinullekin!

      Poista
  9. Vastaan kaikille yhteisesti tällä kertaa (paitsi Tarjalle :-)).

    Ongelmani/haasteeni taitaa olla nimenomaan se, että olen aikamoinen optimisti, ja ihan perustyytyväinen itseeni. Liikun painoni kanssa siellä normaalipainon ylärajoilla, ja harrastan aika aktiivisesti liikuntaa, joten olen fyysisesti hyvässä kunnossa. Siitä syystä, vaikka aina välillä saankin itseinhokohtauksia ja avadun sitten niistä täällä (ehkä pitäisi lopettaa!), en ole motivoitunut laihduttamaan Ihan Oikeasti. En tiedä, mikä sysäys pitäisi tulla tai paljonko painoa pitäisi olla lisää, että mieli muuttuisi ja ottaisin itseäni niskasta kiinni tehdäkseni tilanteelle jotakin. Tietysti tyhmää, että antaisi vain itsensä paisua ja paisua, kunnes onkin ihan oikeasti läski :-O

    Ja kun hyvä ruoka ja juoma vain ovat NIIN ihania asioita, miten nyt voisi luopua sellaisesta?! Joo, kaikkea kohtuudella, tiedän! Toki yritän tehdä fiksuja valintoja ja vähän miettiä, miten suuhuni pistän (ja kuinka paljon), mutta ei musta tätä nautiskelijapuolta saa kyllä vaimennettua millään!

    Eipä mulla tainnut olla sen suurempaa pointtia tässä, kuin että kiitos kommenteista, ja että merisuolasuklaa on ihanaa :-)

    VastaaPoista
  10. Toi painon kanssa jojoilu on kyllä mun elämäni kompastuskivi, ruoka vaan maistuu liian hyvälle :D Mutta et sä kyllä kuvissa näytä ollenkaan siltä, että sun tarttes laihduttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin superhyvä hämäämään, kiitos kuitenkin!

      Poista
  11. Tuttua, meilläkin "miehet" ovat tosi diplomaattisia. Vaikka harvemmin painostani perheen kesken puhun, jätän ne voivottelut tyttökavereiden kanssa käytäviksi;)

    Mutta tuo teini kyllä muistaa aina tilaisuuden tullen kertoa kuinka vaarallista keskivartalolihavuus on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mäkään yleensä avaudu painoasioista ollenkaan, nyt vain sattui olemaan se vaaka siinä esillä... Mutta hyvähän se on, että pojistamme kasvaa diplomaattisia miehiä :-)

      Poista
  12. Mulla on Miehen kanssa menossa kevennysprojekti - alkoi vuodenvaihteessa. Sovittiin, että kumpikin kevenee 9 % lähtöpainosta toukokuun loppuun mennessä. Koirakin laihduttaa:)
    Tänään alitin maagisen kuudenkympin rajan - vielä loppukiri.
    Vaan tiukassa ovat kilot, kun ikää tulee. Niin tiukassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, hienosti olet pitänyt itsesi kurissa -ja lopussahan se kuuluisa kiitos seisoo!

      Poista
  13. Mitä on merisuolasuklaa?? Haluan HETI sellaista!! Tästä postaus, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä tee erillista postausta, mutta brändi on Lindt ja voin lämpimästi suositella sekä merisuola- että chilivariantteja! Aivan täydellinen makean ja suolaisen yhdistelmä molemmissa ja, mikä parasta, noiden syömisen voi oikeasti lopettaa ihan pariin palaan :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...