20.4.2013

Päivän asu ja paljaat varpaat


Neule Tiger
Farkut MiH
Pretty Ballerinas
Ymmärrän täysin lapsia, jotka hullaantuvat ensimmäisistä aurinkoisista päivistä ja haluavat heti jättää takit ja pipot naulakkoon, koska on niin lämmin. Painelin nimittäin itsekin tässä asussa ostoksille (oli mulla trenssi vielä päällä), enkä laittanut edes sukkia jalkaan; kauppakeskuksessa tuli aika monet talvikengät ja toppatakit vielä vastaan, mutta siitä viis, oli kyllä tosi kevyt olo!

Jos farkkujen pinta näyttää vähäsen laikulliselta, on kyseessä optinen harha tai oikeastaan layeri: peilissä oli nimittäin aivan hurjat sormenjäljet, enkä ehtinyt putsaamaan niitä tuossa kiireisessä kuvaustilanteessa millään. Nyt toki koko peilikaappi kiiltelee taas puhtauttaan :-)

Tämä viikko oli aika kiireinen niin töiden kuin iltamenojenkin puolesta. Ei voi silti valittaa, sillä sen lisäksi että töissä oli tosi mielenkiintoisia ja haastavia juttuja, olivat myös iltariennot sielä mukavimmasta päästä. Eilinen huipentuma oli The Voice of Finlandin livesetti Turun Logomossa, ja pääsinpä hetkeksi nykyään fanittamani Lauri Tähkän kainaloonkin (ihan kuvaustilanteessa toki vain). Mutta silti, iik! Ihq!

Ja sen verran rankkaa oli (vaikken ihan kamalasti kyllä lipitellyt viiniä), että nyt olen lähinnä lepäillyt koko päivän. Ei vanha jaksa enää ihan mitä tahansa!

Huomenna ajattelin aloittaa kirpparikamojen hinnoitteluoperaation, sillä mulla on 2.5. alkaen Akselissa viikon myyntipaikka. Vaatteita on nyt jo tosi paljon, joten toivottavasti kauppa käy!

Nyt roudaamme vielä potkulaudat ja fillarit talvisäilöstä esiin, ja teemme pienen iltalenkin ennen kuin aurinko laskee. Mukavaa lauantaita teille kaikille!

8 kommenttia:

  1. Joko saa jättää sukat pois, jippii!! Vau, olit Voicea katsomassa !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tulin ulkoa ja siellä oli taas jäätävän kylmä tuuli, joten kyllä on pakko pitää vielä sukat käytössä jonkin aikaa...mutta olihan tuo tämänpäiväinen kiva ja toivoa antava kosketus kesäfiilikseen :-) Ja joo, TVOF oli paikan päällä(kin) aivan huikea - kannattaa lähteä, jos siihen joskus tulee mahdollisuus! Seuraavaksi kuvataan The Voice Kids -ohjelmaa, ja ajattelin viedä sinne koko perheen ja jäädä ihan koko viikonlopuksi Turkkuseen.

      Poista
  2. Kiva neule :)

    Huoh - meilläkin olisi sitä kirpparikamaa ihan hirveästi. Mutta väsynyt ja laiska ei kykene :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kirppiskeikka mullekin ihan tai lähes ylivoimainen voimainponnistus, mutta nyt en enää voi perääntyä ja hyvä niin!

      Poista
  3. Ou jee, onko Suomessakin jo kevät!? Ihana asu, kaikki mun makuun.
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa hyvä tulee :-) Kivaa viikonloppua sullekin sinne kauas!

      Poista
  4. Kiva asu ja on noi baltsut niin makeet :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...