1.4.2013

Yksi hyvä, toinen huono

Booztin tilaukseni tuli suht. nopeasti ja kiitos Smart-Postin (ja K-kauppamme aukioloaikojen), ehdin jopa hakemaan paketin ennen pääsiäistä.

Eka se parempi valinta, Espritin pitsisvetari - joka olikin neule. Ihmekös, että se oli sijoitettu sinne neulekategoriaan!

Värit taittavat kuvassa aavistuksen liikaa beigeen;
pitsi on vielä lähempänä luonnonvalkoista.


Svetari tai neule, miten vain, koska uskoisin että tälle tulee käyttöä ja tuomio on selvä: tämän pidän!

Beck Söndergaardin neule oli sen sijaan pettymys :-( Värit ovat tosi kivat, mutta puuvillamatsku on ihan tönkköjäykkää, eikä huivi asetu ollenkaan nätin rennosti. Lisäksi se haisee vähän pahalle... Palautukseen! Harmi, koska ystävälläni oli viime viikolla saman merkin tosi ihana huivi, ja kuvittelin saavani yhtä hienon itsellenikin.Veikkaan materiaalin olevan tässä se clou, eli puuvillan sijaan olisi pitänyt valita silkki-villa-yhdistelmä.


Yritän nyt kuitenkin toteuttaa sitä [muille varmaan ihan itsestäänselvää] periaatetta, etten hyväksy sellaisia nettiostoksia, joita en tulisi kaupassa ostaneeksi näppituntuman perusteella. Ei siis mitään kompromisseja, tai saamattomuuden/kiiren/laiskuuden takia palauttamatta jättämisiä! Pitäisi siis jatkossa suosia esim. Booztia, Zalandoa ja Cosia, joilla on kaikilla ilmainen palautus - toisin kuin vaikka my-wardrobe.comilla ja NAPilla.

Kieltämättä nimittäin kirpaisi maksaa viime viikolla parinkympin palautumaksut, koska tämä tilaamani Filippa K:n takki oli aivan auttamattoman suuri... Tosin tuon takin tapauksessa otin ihan tietoisen riskin, koska se on mielestäni aivan ihana ja alennus oli enemmän kuin -50%. Hyvällä säkällä olisin siis tehnyt aivan mielettömän löydön, josta olisi riittänyt brassailtavaa täällä bloginkin puolella vaikka miten pitkäksi aikaa. Nyt sain vain vahvistuksen sille teorialleni, ettei näin lyhyt ihminen voi ikinä onnistua tilamaan itselleen netistä takkia, vaan ne pitää lähtökohtaisesti aina päästä sovittamaan!
(Mitenköhän kauan tuo pysyy kirkkaana mielessäni?!)

*****

Pääsiäisen herkuttelut "huipentuivat" kotimatkalla Mäkkäriateriaan, ja nyt olo on varsin ähkyinen. Yritän saada itseni juoksulenkille vielä illan aikana, sillä siitä tulee aina hyvä olo ja fiilis - toisaalta tämä viikko on jo tähänkin mennessä ollut aivan poikkeuksellinen, sillä kävin kaksi kertaa ratsastamassa ja kahdella juoksulenkillä!

Tosin jälkimmäinen lenkki olikin varsin nöyryyttävä, sillä lähdin juoksemaan nuorempien sisarusteni kanssa, ja jouduin jättämään leikin kesken vähän alle viiden kilsan, kun taas "juniorit" (29v. ja 36v.) kirmasivat vielä kevyesti eteenpäin...Syytän vain ja ainoastaan äidiltäni lainassa olleita maastolenkkareita, jotka eivät selvästikään olleet juoksua varten tarkoitetut!

Ja seuraavan kerran kun nähdään, aion olla niin kovassa kunnossa, että pesen molemmat!

8 kommenttia:

  1. Apua, onpa superkiva toi Espritin svetari! Just tilasin Stockalta tarjouksesta, ei ois pitänyt ollenkaan tulla tänne...

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä ihan huippu näiden nettishoppailuittesi kanssa! :-D
    Mä en ole oikein uskaltanut itselleni netistä tilailla - tiedän, että palauttamatta jäisi.

    Tuo Filippan takki on ihana! Mutta kuinka käytännöllinen tuo väri on... Mulla ainakin menisi hermot, kun helmat osuisi aina kuitenkin auton reunaan tai kämmäisin muuten vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mutta mä en osaa käyttäytyä enää fyysisissä kaupoissa oikein, koska käyn niissä niin harvoin :-)

      Ja siis kyllä, valkoinen takki on ehkä epäkäytännöllisin kaikista maailman vaatteista (etenkin, kun olen aika laiska pesettämään autoa), mutta toi oli vain niin IHANA, että jotenkin ajattelin sen vähäsen hylkivän likaa!

      Poista
    2. Juuu- nuo valkoiset vaatteet ovat toki erityisen tunnettuja siitä likaa hylkivästä ominaisuudestaan! :-D

      BTW... Jäin miettimään, että sen sun K-kauppa saattaa olla munkin K-kauppa ja pakettiautomaatti olisi tosiaan tuossa kivasti hollilla. Voisitko jossain vaiheessa vähän referoida sen toimintaa. Kun en itse jaksa nähdä sen vertaa vaivaa, että tutkailisin netistä. ;-D

      Poista
    3. On kyllä ihan superhelppo, katso oikeasti täältä: http://www.posti.fi/smartpost/

      Mulla on mennyt niin, että tilatessa esim. Popilta Smartpost-toimitus on ollut yksi vaihtoehto muiden joukossa, ja se on ollut helppo ruksia siitä. Postin sivuilla voi myös rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, jos haluaa pakettinsa automaattisesti automaattiin. Hehe.

      Paketista tulee tekstari, jossa on avauskoodi - ei saa delata. Sitten vain koodi automaattiin ja se on siinä!

      Lähetys on myös tosi simppeliä, sillä maksu määräytyy paketin koon mukaan (neljä eri kokoa) ja tarvitset lähettämiseen ainoastaan vastaanottajan (voimassa olevan!) kännykkänumeron.

      Poista
    4. Oooo... Okei. Kuulostaa hyvältä. Liian hyvältä. :-D
      Täytyy siis kuitenkin käydä tutkailemassa tuota linkkiä. Mutta laiskana ihmisenä sain sen kuitenkin tähän valmiina! :-D

      Tuo koodin vahinko-deletoiminen kännykästä vaan huolestuttaa. Mitä sitten tehdään jos sen (joku tunnettu kämmäri) kuitenkin sattuu poistamaan..

      Minä kiitän!

      Poista
    5. No sitä delaamistahan minäkin pelkään, ja mitä hysteerisemmin sitä ainokaista tekstaria varjelen, sen todennäköisempää on, että onnistun sohaisemaan sen päälle kuitenkin... Mutta toistaiseksi Murphy ei ole iskenyt!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...