8.7.2013

Antakaa anteeksi

Tunnustan ihan heti, hävettää niin kamalasti. Tilasin Stockan alesta Crocsit, kuulemma aivan ylivertaiset veneilykengät. Anteeksi ja lupaan, että täällä ko. kengät eivät näy koskaan.


16 kommenttia:

 1. No okei, jos ihan vaan sitten sinne veneelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei edes satamassa, poislukien käytön suihkukenkinä. Huh, vieläkin puistattaa.

   Poista
 2. :), hyvä että pidät vain omalla veneellä. Olimme risteilyllä Turku- Tukholma- Turku ja yhdellä perheellä 3/4 oli jalassa Crocksit, ei paljo hymyilyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän perhe ei ole sellainen, toivottavasti uskot vakuutteluni!

   Poista
 3. Mä käytän mun crocseja melkein koko ajan. Minä, syntinen.
  (Ne jopa hajosivat ja minä jopa vein ne takaisin liikkeesseen ja ne jopa lähettivät ne suutarille ja minä jopa riemusta repesin kun kengät palautuivat ehjinä ja uudenveroisina takaisin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sun on viel hienommat, bongasin niitä tyylikkäämillä frouvilla ja olisin valinnut juuri tuon mallin, jos olisi ollut Stockalla tarjolla.

   Poista
 4. Siis niin samaa mieltä. Kävin tänään kokeilemassa Stoccalla jalat kävelystä muussina joitain Crocsin sandaaleja, joita olen kuullut kehuttavan. Ei vakuuttanut, muovia mitä muovia ja sinne jäivät. Eipä näy munkaan jaloissa ikuna!

  T. Hanna S

  VastaaPoista
 5. Minäpä sorruin jo viime kesänä...satoi kaatamalla vettä, kun oltiin kaverin kanssa shoppailemassa keskustassa. Jalassani oli tietysti ihanimmat nahkaballerinani ja olin aivan varma, että se olisi ollut niiden viimeinen kaupunkireissu. Joten ei muuta kuin Crocsin liikkeeseen (huom! oikeen omaan myymälään uskaltauduin!) ja sieltä heti jalkaan sellaiset ballerinamalliset muovijalkineet. Kyllä hävetti, mutta vain hetken, kauniit nahkaballerinani ovat edelleen käyttökelpoiset, kiitos muovisten vastaavien. :-)
  -Pia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sinähän teit ihan oikean ratkaisun pelastaessasi kallisarvoiset ballerinat - kyllä tuo on mielestäni ihan hyväksyttävää ;-) Kysymys kuuluukin: missä olet sen jälkeen käyttänyt ostamiasi Crocseja?

   Poista
 6. No, myönnän, ovat nykyään usein mukana laukussa omassa pussissa kaupungille lähtiessä sadekelien varalle. Itse asiassa tuollaisina varakenkinä erittäin hyvät, kun eivät juuri mitään paina.. Ja nämä mun versiot on sellaiset, joita en ole varmaan kellään vastaantulijalla nähnyt, joten en usko, että monikaan niitä Crocseiksi edes mieltää.. :-) Sellaiset jännät raidalliset / reikäiset tai miten niitä nyt kuvailisin.. Adrina flat II näköjään nimeltään, (googlasin..) jos jotakuta kiinnostaa.. ;-)
  -Pia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlasin, enkä tosiaan olisi Crocseiksi tunnistanut!

   Poista
 7. Hienot! :D Crocsit on musta loistavat mökki/ranta/uima-allaskengät. En niillä nyt ehkä kaupungille menisi, mutta oikeassa paikassa todellakin hyvät. :) Eikä tosiaan haittaa vesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan yhteistuumin, että Crocseillekin on oma, kapea käyttöalansa :-)

   Poista
 8. En nyt keksi sanoja tähän, mutta ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...