13.7.2013

Kuin kaupungin vilskeessä

Naantalin vierasvenesatamassa kun ollaan. Parkkeerasimme (ihan väärä termi, joo joo) ihan Kaivohuoneen lähelle ja täällähän on kesäkarkelot parhaimmillaan... Hetki sitten joku nuori mies tarjosi meille 300€ venekyydistä Turkuun - fiksu nuori aloitti kuitenkin ensin varmistamalla, että olemme ajokunnossa ("Oleettekste juovuksis?!"). Emme olleet, mutta kauppoja ei silti tullut.

Aamulla oli aivan peilityyntä ja rantaboulevardillakin lähes aavemaisen tyhjää vielä ysin maissa.


 
Vanha kaupunki on tosi idyllinen (voin lämpimästi suositella esim. Hotel Pusan sisäpihaa kahvipaikaksi), mutta satamafasiliteettien puolesta tämä ei noussut lempparilistalleni: roskikset ovat esimerkiksi tosi kaukana, kierrätyspistettä en ole löytänyt ollenkaan ja uteliaiden turistien määrä on valtaisa (muualla laitureilla käyskentelee lähinnä kanssaveneilijöitä, kun täällä pääsimme japanilaisturistien kuvauskohteeksi). 


Väskin seikkailusaari on käynnin väärti; Muumimaailmavaihe on meiltä onneksi jo ohi (vaikka onhan sekin kiva, ei siinä mitään). Tenniskentät ovat peräti massakentät, ja kympin hinta on ainakin pääkaupunkiseudun taksoihin verrattuna erittäin huokea.

Harkitsemme piipahdusta Turkuun - olisi varmaan veikeä fiilis lipua pitkin Aurajokea keskustaa kohti! Ja kieltämättä kiehtoo myös ajatus pienestä Stocka-visiitistä :-)


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Naantalista. Minä toistaiseksi välttelen Naantalia, aion ehdottomast skipata Muumimaailman. Yksi kerta riitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, yksi kerta riittää mainiosti :-)

   Poista
 2. Kivoja Naantalikuvia :) Kävimme viime kesänä aamiaisella hotelli Pusan sisäpihalla, ja se jäi mieleen yhtenä sen reissun kohokohdista, niin kohdallaan siellä oli palvelu ja pieni aamiainen ja fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tulin hyvästä palvelusta ja iloisista ihmisistä entistä paremalle tuulelle!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...