26.7.2013

Lomaa loman päälle


Ikään kuin tässä ei nyt olisi ollut jo kaikkea kivaa, päätän lomani minipyrähdyksellä Milanoon parhaan ystäväni kanssa. Ihanaa!

Varmuuden vuoksi pakkaan mukaan hatun, sillä säätiedote lupaa viikonlopuksi +35 astetta, ja vaikka vietänkin paljon aikaa sekä putiikeissa että baareissa, ei auringoltakaan voi välttyä.

En ole luonnostani hattuihmisiä, joten sen päähän laittaminen vaatii vähän venymistä oman epämukavuusalueen puolelle, mutta viime viikolla Naanatalissa kevyen auringonpistoksen kokeneena olisi kyllä parempi välttyä samalta kokemukselta toistamiseen - etenkin noin lyhyen reissun aikana!

Kuvan svetaritoppi ei pääse matkalle mukaan, aivan liian paksu ja kuuma! Se on kuitenkin uusi, joten sikäli oikeutettu tekemään debyyttinsä täällä blogin puolella. Se on niitä harvoja alehankintoja, joita en palauttanut - Gapilta, yllätys yllätys.

Vetolaukkuni on pelottavan tyhjä, mikä merkitsee sitä, että joko minusta on kehkeytynyt tarkka pakkaaja tai sitten olen unohtanut puolet tärkeistä tavaroista - pelkään jälkimmäistä...  No, kohta se nähdään. Nyt toivottelen teille arrivedercit ja mukavaa viikonloppua!

Ja Betty, jos satut lukemaan tätä JA sattuisit olemaan hoodeilla viikonloppuna, laita viestiä huesofblackblog@gmail.com, niin käydään espressoilla :-)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua Milanoon! Juuri Pariisin ja Lontoon helteistä kotiutuneena, voin sanoa, että varaa juomista, että jaksat shoppailla. Mutta hyvin sujui ja lapsetkin jaksoivat hyöriä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikeassa olit: vettä kului paljon enemmän kuin Proseccoa :-)

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä viikonlopulta! Buon viaggio e divertitevi - pitäkää hauskaa! :)

  VastaaPoista
 3. Loistavaa lomaa, nauti.:)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...