30.7.2013

Same same, but different (almost Hermès)

Jos Milanon onnentähdet olisivat olleet toisessa asennossa, esittelisin nyt iloisena uutta Hermès Hami -rannekettani, mutta sitä ei löytynyt liikkeestä oikean kokoisena ja juuri tässä kuvan mudan sävyssä, joten ostamatta jäi tällä kertaa.

Sain seuraavana päivänä pientä lohtua siitä, että Max & Co:lta löytyi vähän vastaavat nahkarannekkeet - ja sain huomattavasti huokeammalla hinnalla peräti kaksi kappaletta. Vähän jäi silti kismittämään, kun nyt kerrankin olisin ollut ostohousut jalassa ja rahat kourassa sen alkuperäisen suhteen. No, jäipähän jotakin ostettavaa vielä ensi reissullekin :-)

Hermèsin lisäksi ostin myös Chanelia, jos nyt meikkituotteet lasketaan...ok, ei lasketa, olen samaa mieltä, mutta näytän ne nyt tässä kuitenkin.

Tämä luomivärisetti (Les 4 Ombres) on ollut hankintalistallani jo vaikka miten pitkään, mutten ole koskaan ehtinyt tai jaksanut paneutua juuri oikean sävycombon valikointiin. Myönnettäköön, että meikkivalikoimastani löytyy jo useampikin samansävyinen setti, mutta heitin huonolaatuisemmat nyt kylmästi pois näiden tieltä. Ja pari muutakin kummallista ja viimeisiään vetelevää luomiväriä samantien - jollen ole pariin vuoteen koskenutkaan johonkin tuotteeseen, se ei ensinnäkään enää taida olla kovin freesissä kunnossa, eikä varmaan tunnu ihan lähitulevaisuudessakaan kovin houkuttelevalta valinnalta....

Olen huomannut olevani nihilistisen tarkka luomivärin koostumuksen suhteen: sen pitää olla tarpeeksi pehmeä levittyäkseen hyvin, tarpeeksi pigmenttipitoinen antaakseen väriä ja tarpeeksi kestävä pysyäkseen koko päivän. Kaikki tämä toteutuu Chanelien kohdalla, joten olivat mielestäni korkeahkon hintansa arvoiset.

Ja kuvassa myös ne ostamani nahkarannekkeet - ihan jees nämäkin :-) Alempi ei siis ole ihan musta, vaan tummanharmaa (kerrankin kuva ei valehtele).  Harmaa neule/ svetari & ranneke alkaa tuntumaan jo ihan houkuttelevalta yhdistelmältä, joten sitten kun se syksy pian joskus tulee, olen valmis!

15 kommenttia:

 1. Kauniit värisävyt luomivärissäsi. Mielestäni parhaat luomivärit löytyvät seuraavilta merkeiltä : Chanel, Guerlain, Dior.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dioria mulla onkin ollut, ja se on hyvä! Guerlain on kokeilematta, se on mulle jotenkin etäiseksi jäänyt brändi niin meikkien kuin tuoksujenkin suhteen.

   Poista
 2. Tuo harmaa on kyllä hieno ja hauskaa, kun noissa on tuo käännettävyys. Mutta sama kuin Hermès'n vöissä, on oikean värin ja koon löytäminen vähän haastavaa.. Sait kuitenkin tosi hienot rannekkeet! Ehtiihän sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei makeaa mahan täydeltä - ja onneksi löysin kivoja vaatteita kuitenkin muutaman :-)

   Poista
 3. Meni tässä tovi jos toinenkin lukiessa sun tuotoksia:)

  Päällimmäisenä jäi epäusko sun COS:n paitojen suhteen. Tai siis uskonhan mä, mutta mulla taas ihan päinvastaisia kokemuksia. Niin tämän kuin aikaisempien vuosien "taskupaidat" toimii kuin unelma. Kestää pesusta pesuun, paremmin kuin kalliimmat kilpailijansa. Tällä hetkellä käytössä musta, valkoinen, perusharmaa ja oranssi: kaikki edelleen kuin pakasta vedettyjä. Oletko käynyt reklamoimassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mulle on vain osunut maanantaikappale - paitsi että myös yhteen puuvillaneuleeseen oli ilmestynyt reikä :-( Ja siis hienopesussa pesen, eikä missään muissa vaatteissa ole ollut vastaavaa ongelmaa... Liikkeessä ilmoittivat heti, ettei kannata reklamoida, koska en ole käyttänyt pesupussia. Just.

   Poista
  2. Pyh. Reklamoi silti, pakko niiden on siihen jotenkin reagoida. Mulle ei ole mainittu pesupussista puolella sanallakaan yhdenkään paidan kohdalla.

   Poista
 4. Ai niin, mun piti jo aiemmin kesällä antaa kirjavinkki eli Merikarhun matkassa. On siis lapsille tarkoitettu veneilykirja. En tiedä onko teille liian lapsellinen, Luksu luki (tai isosisko luki pikkuveljelle) sen vuosi pari sitten ja L ainakin tykkäsi. Käy tsekkaa Akateemisessa, jos on tarvetta/ajankohtainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy muistaa katsastaa!

   Poista
 5. Kauniit ovat nuokin rannekkeet! Luomiväripaletissa on tosi kauniit sävyt! Minä aina hamstraan kivoja luomivärejä, mutta harvemmin käytän muuta kuin rajausta joten käyttämättä jäävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä ihan hyviä korvikkeita. Mä olen ihan aktiivinen luomiväri-ihminen, joten tarpeeseen tulivat nuo uudetkin!

   Poista
 6. Minusta nuo ostamasi ovat kauniimmat kuin Hermésin! Hyvät ostokset!

  VastaaPoista
 7. Käytän harvoin luomiväriä, mutta kun käytän, niin silloin Chanelia nimenomaan noista syistä. Pari eri väristä neljän settiä löytyy ja molemmat itse asiassa tuplana, kun en jaksa täyttää/tyhjentää meikkipussia (tapa ajalta, kun olin reissussa yli 100 päivää vuodessa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on monta melkein identtistä kosmetiikka- ja meikkisettiä: ylä- ja alakerran vessoissa ja nykyään myös venettä varten omansa, koska muuten kyllä unohdan jotakin kriittistä!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...