10.7.2013

Kotona saaressa

Oma saari oli sopivasti matkan varrella, joten otimme nyt pitstopin tännekin pariksi yöksi. On tosi mukavaa olla ihan omissa oloissaan pari päivää, haahuilla yöpaidassa pitkin rantakallioita kahvikuppi kädessä ja ihastella luonnon hiljaisuutta. Viime kesän sudokukirja löytyi tutulta paikaltaan kirjahyllystä ja tiedän, että paras mustikkapaikka löytyy mökin takaa. 

Lapsi ja koira ovat molemmat omassa elementissään täällä, ja etenkin koira kirmasi kuin kesälaitumille päässyt vasikka, kun sai vihdoinkin kulkea vapaana ekaa kertaa yli viikkoon. Toivottavasti ei kohtaa kyytä, se valitettava riski on olemassa.

Illalla oli jo varsin syksyinen tunnelma; täällä onkin ihan mielettömän ihanaa joskus syyskuussa, kun myrsky raivoaa ja meri pauhaa, mutta itse istuu sisällä punkkulasi kädessä takkatulen äärellä...


Matkamme jatkunee huomenna, mutta nyt täytyy ottaa shakkimatsi aivan liian fiksun poikani kanssa. Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihanalta näyttää tuo maisema, kyllä kelpaa! Voin niin kuvitella miten tunnelmallista tuolla on syksyllä kynttilöiden palaessa ja takkatulen loimutessa - ihan pikkuisen kade :)

  Ihanaa reissun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Caelia ja mukavaa lomailua teillekin! Olen kyllä etuoikeutettu, kun on tällainen saaripaikka olemassa, harmi vain, että täällä tulee oltua niin vähän.

   Poista
 2. Näyttää ihanan kesäiseltä! Ja tosi tunnelmallinen tuo viimeinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei sitten ollutkaan niin kesäistä, kun istuin toppis päällä terassilla lukemassa... Onneksi on luvattu taas aurinkoa, tosin me lähdemme jo kohti seuraavaa satamaa!

   Poista
 3. Upeat maisemat kuvissa.

  Itsekin olen mökillä (vaikka en olekaan mikään mökki-ihminen). Aamulla yritin nauttia tuulen suhinasta ja kuikan huudosta, mutta pah. Oma pesue pitää sellaista meteliä, että lähistön eläinraukat ovat aivan shokissa, hiljaisuutta ja rauhaa odottaneesta äidistä puhumattakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että nauran, mutta voi teitä Kepposia :-) Onneksi tänne mahtuu myös elämisen ääniä!

   Poista
 4. Ihana koiruus <3 Mielettömän kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ja välillä megarasittavakin... Mutta hienosti sopeutunut venekoiraksi!

   Poista
 5. Kiva kuulla, että olette turvallisesti omassa saaressa jo.
  Näyttää todella idylliseltä kalastajan mökiltä!
  Turvallista loppumatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varovaisesti mennään (silti olen ihan mustelmilla...)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...