20.12.2013

Ihan lomalla kohteessa Gran Canaria

Olin fiksu ja otin lähtöpäivän vapaaksi sen sijaan, että olisin lupautunut "pariksi tunniksi" toimistolle hoitamaan ne kuuluisat "pari asiaa". Siihen se fiksuus sitten loppuikin, sillä sen lisäksi että ilmoitin hoitavani ne pari asiaa kotoa käsin, olin survonut samaan aamuun myös ratsastustunnin (!), koiran kenneliin viemisen, lounaan ja pakkaamisen viimeistelyn. Kiirehän siinä tuli ja pari olennaista asiaa (mm.liikuntakamat) jäi sitten pakkaamatta...

No, täällä kuitenkin ollaan aika kamalan lentomatkan jälkeen - mikä siinä onkin, että kun itse on iloisessa nousuhumalassa ja kaikki naurattaa ja sitä haluaa kertoa kaikki nokkelanpokkelat juttunsa tosi kovaan ääneen (ja ehkä pariin kertaankin varmuuden vuoksi), ei ollenkaan voi ymmärtää, miten sellainen riemu ja joie de vivre voisi mitenkään häiritä muita [tosikoita]? Mutta voi jestas, miten olisinkaan halunnut sanoa jotakin todella viiltävän ilkeää sille hirvittävälle pariskunnalle, joka terrorisoi koko koneen takaosaa väsyneillä jutuillaan ja aivan alituisilla drinkkitilauksillaan ja kännisillä sähläyksillään! Olin ajatelut nukkuvani lähes koko lennon, mutta siitä ei siis tullut yhtään mitään :-(

Onneksi nukuimme pitkät, sikeät yöunet ja vielä päikkäritkin päälle - paitsi tuo kymmenevee, jolle päikkärit tuntuvat nykyään olevan yhtä käsittämätön ajatus, kuin vaikkapa se, että hän menisi kouluun minun vaatteisiin pukeutuneena?!

Tässä muutamia kuvia hotelliltamme, jossa kyllä kelpaa olla! Päivä on ollut vähän pilvinen ja kuvat on valitettavasti otettu iPadilla (kameran iPad-liitin oli yksi unohtamistani jutuista...), mutta kyllä näistä jonkinlaisen käsityksen paikallisoloista kai saa.

EDIT: aika nuhruisia kuvia todellisuuteen verrattuna. Tämä Lopesan Baobab on ihan huippukiva hotla: matka oli mieheni 40-vuotislahja minulle, ja maailmaa aika mittavasti kolunneen lapsemme mielestä tämä on siistein mesta ikinä. Nimikin on yksi parhaista :-)


Illalla lähdemme rantabulevardille drinksuille ja syömään; mies ja poika kävivät siellä tekemässä alkukartoituksen ja kertoivat, että kivojen ravintoloiden lisäksi sieltä löytyy ainakin Esprit ja Mango, joten voin käydä ostamassa lisää lomavaatetta loppuviikolla, jos tuntuu siltä, että vaatteet loppuvat kesken. Huh, ei tarvitse stressata :-)

Vietämme siis joulun täällä, ja sain kuin sainkin kaikki pojan lahjat ängettyä matkaan mukaan - myös sellaisen puolimetrisen valtavan kauko-ohjattavan ammuksia sylkevän ötökkärobotin, jonka uskon olevan muiden hotellivieraiden mieleen 25.12. jälkeen... 

Te kotoa käsin tätä lukevat olette varmaan viimeisten jouluvalmistelujen pyörteissä, joten toivottelen teille tsemppiä ja mielenrauhaa. Kippis!


12 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta (paitsi toi lentomatka…). Nauttikaa lämmöstä! Ja viettäkää oikein ihana joulu!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa- ja mojitoja nauttimaan :)! Näyttää kivalta ja viihtyisältä hotellilta, varmasti rentoudut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mojito -eilen olin skumppalinjalla, mutta tänään kyllä maistuisi mojitokin ;-)

   Poista
 3. Toivottavasti säät suosivat. Rentouttavaa joulua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistaa, mutta on tosi tuulista, joten olen ihan farkuissa. Katsotaan, josko tuuli taas tyyntyisi iltapäiväksi, jotta voisimme mennä pelaamaan tennistä. Ja valohoitoa siis saamme, se on nyt olennaista! Hyvää joulua Kepposten konklaaville!

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Ihanaa lomaa koko poppoolle, rentoutukaa ja nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ollut oikein kivaa! Hyvää joulua teillekin!

   Poista
 5. Wau, näyttää todella hyvältä!
  Olin jotenkin luullut, että olette Thaikkuihin lähdössä. Yllättävän paljon saman tyyliseltä näyttää tuokin lomakohde. Olen itsekin alkanut miettimään, että olisikohan meidänkin aika kokeilla seuraavaksi noita lähellä olevia kohteita. Tämä paikka harkintaan!

  Oikein leppoisaa ja rentouttavaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kaikki muutkin olettivat meidän menevän thaikkuihin n:nnen kerran, mutta nyt haluttiin edes vähän jotakin muuta - ja päädyttiin sitten tällaiseen viiden tähden resortiin, joka voisi olla vaikka Thaimaassa ;-) Vietämme meille tyypillisen ulkkarijoulun, ehkä ensi vuonna taas kotimaassa lapsen toiveesta... Nyt vielä näin, hyvää joulua teillekin!

   Poista
 6. Hyvää joulua sinne helteeseen - jahka tämä opiskelijaperheen persaukisuus jonain päivänä päättyy niin satavarmasti seurataan teidän esimerkkiä siirtämällä joulujuhla jonnekin ihanan lämpimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ainaki kivaa vaihtelua aina silloin tällöin! Me vaikutamme varmaan varsinaisilta jouluhatereilta, kun olemme AINA paossa, mutta olemme me sitä täällä viettäneet - omalla tavallamme...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...