4.12.2013

Vuoristosairaala-look

Vai olisiko sittenkin kansakoulunopettajatar osuvampi?Tykkäsin kovasti  tästä asusta, vaikka tässä onkin jotakin aika tätimäistä, myönnän.

Neule Boden
Hame Malene Birger
Kengät Zinda

Olin kuvaushetkellä laiska ja jätin kolmijalan tosi matalaan asentoon: se kostautui erittäin epäedullisenä (lue: lihottavana) kuvauskulmana ja tusinasta kuvia löytyi vain tämä yksi, jonka juuri ja juuri kehtasin laittaa tänne näytille. Sitä virhettä en taida tehdä toistamiseen!

Tilitin eilen omaan kommenttiboksiin arjen kiireistä ja uskoisin, että aika moni muukin elää juuri nyt vuoden hektisintä kautta: töissä on enemmän kuin paljon hommia, joulua pitäisi valmistella ja lahjat miettiä ja hankkia, joku hullu haluaa tehdä joulusiivouksenkin ja kaiken maailman pikkujoulut, lasten joulujuhlat ja muut kissanristiäiset sekoittavat pakkaa vielä enemmän. Huh!

Me lähdemme jouluksi siis matkalle, mutten välty jouluhärdelliltä ainakaan ihan kokonaan, sillä nyt tekisi kuitenkin mieli järkätä iso get-together koko suvulle heti palattuamme, jotta poikamme saisi kokea sitä oikeaa joulufiilistäkin isolla porukalla - me kun olemme viettäneen lähes poikkeuksetta joulun aina ulkomailla, ja hän on jo valitellut, ettei edes muista minkälainen se Oikea Suomalainen Joulu on... (*auts*).

Omat työkiireet ovat sitä luokkaa, että voisin kyllä passata koko matkan ja tehdä perheen lomaillessa 14-tuntisisia työpäiviä kaikessa rauhassa ilman kaiken maailman arkivelvotteita kuten ruoan laittoa, kauppareissuja, koiran lenkitystä ja läksyjen kuulustelua. Miehestä tuntuu varmasti ihan samalta, joten sitä suuremmalla syyllä meidän on todellakin päästävä jonnekin kauas pois ja äkkiä! Ja kyllä, meillä on riidelty kotona tavallista enemmän ihan viime aikoina... Hotellissamme ei onneksi (oikeasti olen tästä aivan kauhuissani!) ole ilmaista wlania joka paikassa, joten joudumme nettivieroitukseen samantien kun kone irtoaa Suomen kamaralta. Huh sillekin!

Ja samalla kun tässä marisen ihan hävettää, koska olen edelleen ihan unelmaduunissa (sain muuten pienen ylennyksenkin, josta olen hienoisesti ylpeä - kovaa vauhtia kohti lasikattoja!) tosi mahtavien työkavereiden kanssa ja olen myös erittäin hyvin tietoinen Suomen työttömyystilanteesta. Moni elää varmaan nytkin yt-paineiden alla, mikä on aivan kamala tilanne. Sanottakoon siis, että olen erittäin kiitollinen ja innoissani kohta alkavasta uudesta vuodesta, josta ei varmasti tule yhtään vähemmän kiireinen tai tapahtumarikas -ja hyvä niin!

Lasikattojen alta kohti ruokakauppaa ja läksyrumbaa :-)


8 kommenttia:

 1. Jaahas, mun kommentti katosi cyberavaruuteen. Otetaan omstart...
  Onnea lasikaton kolkuttelusta, way to go girl!!! Tämä joulunalushässäkkä tuntuu vain pahenevan vuosi vuodelta. Kiire töissä, työmatkoja, jatkuvasti joku muistuttaa lahjoista joita pitäisi hankkia/toivoa, iltamenoja, kotona pitäisi laittaa joulua, siivota ja vieraitakin on kutsuttu, ai niin ja joulukortit! Asumme kerrostalossa ja emme ehdi arki-iltaisin pyörittää pyykkikonetta ennen kello kymmentä, koska kukaan ei ole kotona sitä kahta tuntia mikä tarvittaisiin. Ja vuoden pimein aika käsillä, energiavarastot vähissä. Tuntuu ihan mahdottomalta yhtälöltä, mutta eiköhän tästä taas ihan kunnialla selvitä. Lohdulllista kuulla että tätä on liikkeellä, ettei tämä kaaos pelkästään johdu mun huonosta suunnittelusta ja priorisoinnista, välillä tulee sellainenkin fiilis. Ja ei kai tilanne ihan katastrofaalinen voi olla, kun täällä blogimaailmassa ehditään roikkua. :) Mistä tulikin mieleeni, että suuntaan takaisin kustannuspaikalle. :)
  Voimia meille kaikille näihin muutamiin viikkoihin!
  -Hanna Turusta
  PS. Kiva asu! No ei sitten yhtään tätimäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi helvetti, olin aivan unohtanut joulukortit! No, onhan tässä vielä aikaa :-)
   Voimia ja tsemppiä sinnekin, kohta ollaan jo voiton puolella skumppalasit kourassa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!

   (En kai nyt liikaa ylpeillyt?!!)

   Poista
 3. Onnea ylennyksestä! Et sinä liikaa ylpeillyt, minusta omasta osaamisestaan pitää olla ylpeä ja jos se johtaa ylennykseen niin sehän on hyvä asia :)

  Fiilis on vähän sama, mutta pakolla pusersin eilen kaikki valmiiksi ja tänään olen nauttinut pitkästä aamukahvitovista ja kirjasta, lomaillut ja nauttinut siitä, että olen hei kotona vielä kun aurinko nousee ja on valoisaa, en töissä! Kyllä se loma tulee vielä ja eittämättä tekee hyvää. Meillä tilanne sama, miehen loma alkaa huomenna ja hyvä on lähteä pakoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, huh! Ja ihanaa lomaa teille!

   Poista
 4. Onnea!
  Mä olen kaiken lisäksi vaihtamassa työtä. Huomenna viimeinen työpäivä nykyisessä ja maanantaina aloitan uudessa. Ja heti ensi viikolla uuden pomon kanssa ulkomaan työmatkalle. Ja mulla on muka aikaa lukea blogeja ;D
  Jouluksi Itävaltaan hiihtämään (nyt tuntuu siltä että nukkumaan ja syömään), en malta odottaa!
  EvaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, joudut todella tsemppaamaan koko loppuvuoden kun me muut vaan hölläillään (yäk, mistä toi sana tuli?!).

   Itävalta oli meilläkin yksi vaihtoehto, mutta kun mennään hiihtolomalla jo, niin kaksi alppireissua tuntui jotenkin hoopolta. Hyvää matkaa teillekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...