31.12.2013

Korres + Essie

Tässä vielä yksi saamistani synttärilahjoista, josta on iloa pitkään!
Kuvassa on kaksi Essien värilakkaa ja yksi hoitolakka: Fifth Avenue | Sugar Daddy | Grow Stronger.
Olen yrittänyt jaksaa tsempata käsien ja kynsienhoidon kanssa, koska jos kerran kiinnitän helposti huomiota muiden käsiin (ja sori vain, mutta likaiset kynnealuset tai repaleiseksi syödyt kynnet ovat aika karsean näköiset!), täytyy yrittää pitää omansa säädyllisen näköisinä. Aina en jaksa lakata kynsiä, ainakaan värilakalla, mutta vähintään sutaisen kynsinauhoihin öljyä ja käsiin rasvaa kerran päivässä - viimeistään ja useinkin vasta nukkumaan mennessäni: yöpöydän käsivoide kuluu aina paljon nopeammin kuin muut putelit. Ja sinne yöpöydälle vien tuon Korresin voiteenkin, sillä niin ihana ja hoitava kuin se onkin, täytyy sille antaa hetki aikaa imeytyä.

Olen käyttänyt tuota Grow Stronger -hoitolakkaa parin viikon ajan, mutta vielä en ole huomannut merkittäviä tuloksia - tai sitten mulla on vain aivan epärealistiset odotukset, sillä en ole tainnut koskaan hehkuttaa yhtään kokeilemaani hoitolakkaa, vaan lähinnä päinvastoin (ja se L'Oréalin Grow Beautiful on edelleen ylivoimaisesti surkein).

Ja tältä tuo Fifth Avenue näyttää kynsissä. Onneksi tajusin napata kuvan ennen eilisillan ratsastustuntia, sillä ratsastus ei ole kovin manikyyriystävällinen laji; kohta kynsissä on siis joku uusi sävy ja kynnet paljon lyhyemmät, sillä eilen napsahti kaksi kynttä ikävästi poikki. Olen niin tohelo, että onnistun aina sohimaan ja törkkäämään sormeni huonossa kulmassa jotakin päin, suosin siis pakon sanelemana tuollaista vähän lyhyempää kynsimallia (joka on ilokseni ollutkin nyt ihan chic).

Ehkä voisinkin laittaa lyhyempiin kynsiin tuota Sugar Daddya - tosin se on niin vaalea sävy, että on lähes sama kuin tuo Grow Stronger. Melkein huomaamaton siis.

Olen käyttänyt eniten ja aika lailla yhtä paljon Essien ja L'Oréalin kynsilakkoja, ja niin paljon kuin noita ensin mainittuja hehkutetaankin, ovat L'Oréalin lakat mielestäni aivan yhtä hyviä - ja maksavat puolet vähemmän. Lisäksi niissä on mielestäni parempi (hieman kapeampi) suti, jolla saan tarkempaa jälkeä aikaiseksi. Essien sävyvalikoima on toisaalta aivan lyömätön, joten käyttänen jatkossakin molempia sortteja.

Some on täynnä kavereiden uudenvuoden suunnitelmia, mutta me pysyttelemme tiiviisti kotosalla. Samppanja on jo jäähtymässä, mutta juuri nyt migreeni tekee olon niin hauraaksi, etten osaa kuvitellakaan juovani kulaustakaan mitään alkoholipitoista. Mulla on kyllä hyvät lääkkeet, joten voi olla, että olen jo alkuillasta taas lasi kädessä oma itseni :-). Nyt vetäydyn kuitenkin sänkyyn vielä toviksi potemaan.

Mahti-iltaa teille kaikille, juhlikaa isosti!

3 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta.
  H&M:n lakat ovat myös osoittautuneet suhteellisen kestäväksi. Hinta/laatu kohdallaan. Tykkään kyllä Essienkin lakoista.
  Päänsärky jäytää täälläkin, mutta uhmaan kohtaloa ja juon yhden siiderin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta ja toivattavasti olosi helpotti jo!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...