5.12.2013

Lisää La Roche-Posayta

Kerroin La Roche-Posayn tuotteista muutama päivä sitten, joten LRP:n seleenipitoinen lähdevesi on jo sieltä tuttu. Kuvassa suihku- tai oikeammin sumutepullo samaista vettä, jota olen kerran, pari päivässä muistanut suihkutella toimistolla suoraan meikin päälle. Virkistää ainakin mukavasti, muista vaikutuksista on vielä vaikea mennä sanomaan  - odottelen vain, koska työkaverit alkavat kehumaan virkistynyttä ulkonäköäni :-)

Toinen tuote on jo muutaman kuukauden perheessämme käytössä ollut Cicaplast -hoitovoide. En muista, mitä tarkoitusta varten se tuli alunperin hankittua (tai sitten oli vain hetken mielijohde apteekkijonossa, hyvin mahdollista sekin...), mutta nyt talvella siitä on ollut selvästi apua poikani halkeileviin suupieliin ja karheiksi kuivuneisiin käsiin.

Tänään "pääsin" kokeilemaan Cicaplastia myös palovammaan, sillä poika oli polttanut kuviskerhossa kuumaliimalla sormeensa oikein rakkulan. Ihmettelen vain, miksei ihan Erikeeper riitä kymmenenvuotiaille?!

No anyhow, tässä on LRP:n omilta sivuilta lainattu perusteellisempi kuvaus voiteesta ja sen käyttöaiheista:

Käyttöaiheet

Ihon pienten vaurioiden paikalliseen hoitoon vauvoille, lapsille ja aikuisille. Sisältää 5 % pantenolia, joka auttaa rauhoittamaan kuivan ihon ärsytystä ja kuumottavaa ihoa. Voiteen sisältämät madecassoside-uute sekä kupari, sinkki ja mangaani auttavat edistämään ihon uusiutumista. Sisältää myös antibakteerisia ainesosia.

Sopii herkillekin ihoalueille eikä hyvin imeytyvä koostumus tahraa vaatteita. Hajusteeton, parabeeniton ja lanoliiniton koostumus.

Ominaisuudet

Kolmitehoinen voide ihon pienten vaurioiden hoitoon:
• Rauhoittaa ihoa [PANTENOLI 5 %]
• Suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä [sinkki - kupari - mangaani]
• Tukee ihovaurion paranemista [madecassoside]

Tulokset

Auttaa edistämään ihovaurion korjaantumista, ihoärsytys rauhoittuu ja iho tuntuu miellyttävämmältä.

Tuotteesta on jo tullut perheessämme lähes Ardenin Eight Hour Creamin veroinen yleistuote, sillä siinä vaiheessa kun mieskin osaa kysellä sen perään, on tuote todella lyönyt itsensä läpi! Ja seitsemän euron hintaisena ei haittaa, että tätä pitää sitten olla molempien kylppäreiden kaapissa ja mielellään vielä käsilaukussakin - ja kesällä veneessä.

En muuten varmaan missään vaiheeessa tajunnut kertoa, että La Roche-Posay on yksi L'Oréalin brändeistä? Niin moni arvontaan osallistuneista kertoi, ettei tunne sarjaa entuudestaan, joten ei sitten varmaan tämäkään asia ollut tuttu.

Ja siitä arvonnasta: muista osallistua, sillä se on jo ylihuomenna! Juuri nyt jokaisella osallistuneella on huima yli 5% voittomahdollisuus :-) Linkki löytyy tuosta sivupalkista.

Hyvää yötä!

7 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä vinkistä! Hyviä ihotuotteita, kun joutuu aina etsimään ja testailemaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä - itselläni on tuo Ardenin Eight Hour Cream sellainen luottotuote, että sitä aina hamstraan reissuilta, mutta kyllähän se edullisempikin vaihtoehto kelpaisi;)
  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat vähän erityyppisiä tuotteita, ja kun on kahdenkymmenen vuoden ajan sipaissut Eight Hour Creamia illoin aamuin huuliinsa, ei siitä voi luopua enää koskaan! Mutta kyllä tuolle Cicaplastillekin oli tilausta, meille mahtuu monensorttista salvaa.

   Poista
 3. Merkillä on ihan mahtavan hyvä shampoo kuivalle päänahalle. Sillä olen saanut tätä ongelmapäänahkaani hyvin kuriin. Muuten merkistä ei oikein ole kokemuksia, muuta kuin rasvan kohdalla, jota tyttö käyttää kuivalle iholle. Pitäisi siis varmasti tutustua paremmin.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...