15.12.2013

Karkki- eikun meikkikaupassa

Minulla on ilo saada hankkia lapsemme neljälle serkkutytölle joululahjat, ja  sain aivan parahiksi tiedon Lumenen ystävämyynnistä Kauklahdessa. Olin ajatellut ostaa  kolmelle vanhimmalle tytölle huulikiilto + kynsilakka -yhdistelmän, mutta homma lähti vähän käsistä ja tässä on lopputulos:

Silmämeikinpoistoaine (1€!)  ja kuorintavoide ovat joululahja lapsen opelle.
Eli serkukset saavat ainakin luomivärin, pari kynsilakkaa ja ripsarin, ehkä noista huulipunistakin riittää jaettavaa - sillä tottakai ajattelin myös itseäni siinä sivussa ja huulipunasävyt valitsin ihan oman makuni mukaan... Siellä oli sellainen mahtava "pick and pay" -tyylinen juttu, jossa sai ahtaa minigrip-pussiin niin paljon tavaraa kuin sai mahtumaan ja hinta oli kiinteät 20€. Hyvin suunnittelemalla olisin varmaan saanut pussiin vieläkin enemmän tavaraa, mutta noilla pärjää hyvin :-) 

Tuota oikeassa reunassa näkyvää huulilakkaa kokeilin jo, ja siinä oli todella epäkäytännöllinen sivellin, millä ei sitten millään saanut siistiä jälkeä aikaiseksi. Rehellisyyden nimissä en siis olisi tullut ostaneeksi sitä normaaliolosuhteissa, eli jos olisin saanut testerin kokeiltavaksi. Mutta pieni riski kuuluu pelin henkeen, eikä tuolle yhdelle tuotteelle tullut kovin korkea hinta, joten pystyn elämään tuon hutihankinnan kanssa. 

Finlaysonin uunikintaat samasta ysmystä
Lähdin myös hakemaan lisämotivaatiota kotitöihin sekä uudella (mielestäni törkeän kalliilla!) tiskiaineella että uusilla patakintailla. En kehtaa edes kuvailla (sanallisesti tai valokuvalla) meidän nykyisiä patakintaita, mutta saatte oikeankaltaisen mielikuvan jo sillä tiedolla, että mieheni sai ne lapsuudenkodistaan mukaan muuttaessan omilleen - eli parisenkymmentä vuotta sitten. Meillä on kyllä ollut tässä välissä vähän freesimpiäkin kintaita, mutta ne ovat kadonneet johonkin, ja nyt oli siis korkea aika hankkia katseenkestävät uudet - eihän sitä koskaan tiedä, koska joku haluaa tulla kuvaamaan meidän hienoa Ikea-keittiötä johonkin sisustuslehteen tai -blogiin, joten parempi olla jo varustautunut tilanteeseen!

Omalle äidille pitäisi vielä keksiä jotakin ja aika nopeasti, sillä pitäisi saada paketti matkaan ennen torstaita! Riki Sorsan CD (jonka sain liikelahjana, onko sniidua antaa se lahjana eteenpäin?) on hänelle varmasti mieleen, mutta sen kylkeen pitäisi vielä hankkia jotakin - ja sen jonkin pitäisi siis kestää postin vallaton käsittely, eli mikään särkyvä ei tule kysymykseenkään. Olemme molemmat intohimoisia sudokuihmisiä, joten ehkä uusi sudokukirja olisi sopiva juttu - lahja, jota vain samanhenkinen ihminen osaa ollenkaan arvostaa :-)

Sen lisäksi, että joululahjat ovat nyt hyvällä mallilla joko ajatuksissani tai peräti hankittuina, olen jo päässyt pakkaamisessa niin pitkälle, että hain matkalaukun ulkovarastosta! Tämä on aivan ennätyksellistä, sillä lähdemme reissuun vasta loppuviikolla - näin sitä ihminen vanhetessaan tulee selvästi myös viisaammaksi :-) 

Tässä muuten eilinen shoppailuasuni - nothing special, mutta kun nyt sain tilaisuuden kuvata päivänvalossa, oli se pakko käyttää. Ja olkoon tämä todiste siitä, että olen ainakin kerran käyttänyt tuota J. Crew'n laukkua, joka pääsi hiukan unohtumaan tuonne kaapin pohjalle... 

Neule Esprit
farkut Gap
nilkkurit Billi Bi
laukku J. Crew

Nyt mua odottaa monta uutta huulipunaa, joista täytyy valkata parhaimmat matkalle mukaan, joten kamalaa kiirusta pitää :-) Rauhallista ja hienoa sunnuntaita teille!

6 kommenttia:

 1. Lumenella sitä kovin usein hullaantuu. Ehkä vähän liiankin usein. Hyviä hankintoja olet tehnyt ja eittämättä myös hyvällä hinnalla :)

  Kiva asukokonaisuus, laukku on nätti. Ei tuommoista sovi kaapin perälle missään nimessä unohtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut aikaisemmin käynytkään noissa ysmyissä, aika hurjaa! Ja aika halvalla tosiaan selvisin, kun vertaa vaikka L'Oréalin selektiivisen kosmetiikan vastaaviin, jonne humahtaa aina monta sataa euroa ihan hups! vain...

   Ja nyt en unohda viininpunaista laukkua taas pitkään aikaan :-)

   Poista
 2. Hyviä löytöjä teit!

  Minulla on muuten se oma viininpunainen väsky unohtunut alkuinnostuksen jälkeen täysin kaapin perukoille, hyi minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi meitä, nyt tsempataan noiden laukkujemme kanssa!
   Ja hei, Espoohan on mahtavia löytömahdollisuuksia pullollaan :-D

   Poista
 3. Kylläpä tytöt ilahtuvat, aivan mahtavat paketit! Ei ole sniidua antaa saamaansa lahjaa eteenpäin, olen tehnyt monesti itsekin niin. Korostettakoon, että kyse juurikin avaamattomista jutuista (suklaarasia, viinipullo, levy, kirja joka minulla jo olikin), sillä eihän se saaja tiedä mistä se on peräisin. Amelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, että on ok antaa jotakin eteenpäin, jos oikeasti ajattelee sen ilahduttavan saajaa (eikä siis vain kierrätä saamansaa roskaa muille). Eikä saa olla avattu :-)

   Ja joo, toivon, että tytöt ilahtuvat ja että ainakin joku noista valinnoista kolahtaa jokaiselle - lila silmänrajauskynä voi olla vähän siinä rajoilla (pun intended).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...