17.4.2014

Uusien kenkien päivä


Tänään päätin vihdoinkin uskaltautua pikkukengissä ulos, koska olen a) niin kyllästynyt talvikenkiin (tämä lienee jo tullut selväksi) ja b) rötväillyt koko viikon tennareissa töissä ja halusin siksi jotakin vähän skarpimpaa. No, ihan kamalan skarpiksi ei nyt tätä asua oikein voi luokitella (vähän epäonnistunut yritelmä, myönnän!), mutta huomattavasti stylempi kuin eilinen farkut&huppari-yhdistelmä kuitenkin.

Tietenkin kävi juuri hupparipäivänä niin, että törmäsin uusiin ja varsin arvovaltaisiin ihmisiin, ja pakoiluyrityksistäni huolimatta jouduin esitellyksi; oli niin suuri kiusaus alkaa selittelemään "casual Wednesday" -asuani, mutta turhaahan se olisi ollut, sillä onneton ensivaikutelma oli jo tehty... Mulle käy muuten aina noin!

Neule Filippa K
hame Selected Femme
kengät Just Ballerinas

Ilokseni sain tänään päivän päätteeksi respasta "sinulle on DHL-paketti" -viestin: Atterley Roadilta myöhään tiistaina tilaamani kengät ja jakkuhan ne siellä - aivan huippunopea toimitus! Huomasin joskus viime viikonloppuna Instagramin kautta, että Atterley Roadiin oli tulossa päivän Flash Sale yhteistyössä Look Magazinen kanssa, ja löysin tiistaina pikagoogletuksella -40% alennuskoodin -ja tilasin viimeisen parin näitä Sam Edelmanin leoparditossuja, jotka ovat jalassa niin ihanat. Kuin kuplamuovin päällä kävelisi!


Kyllä on nyt on taas kenkää kerrakseen! Lähdemme kuitenkin tästä pikkuhiljaa ajelemaan kohti mummulaa (eli äitini kotia), ja siellä nurkilla ei kuulkaa leokengillä patsastella, joten sujautan jalkaani vähän maltillisempaa tossua ja jätän nämä odottamaan urbaanimpaa ympäristöä.

Nyt auto lähtee, joten on pakko mennä. Oikein hienoa ja aurinkoista pääsiäistä teille kaikille!

8 kommenttia:

  1. Kivat leo-tossut ja nuo yläkuvan kengät ovat kauniit!
    Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja hienoja pyhiä perheesi parissa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos - mun mielestä leveä keskivartaloni on liikaa esillä, mutta kiitos :-)

      Poista
  3. Aivan ihanat noi leotossukat! Ja asukuvan popot ovat myös makeet. Mä en ole vielä uskaltautunut pikkukengissä ulos, nilkkureilla ja bikerbootseilla tallataan edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vain en enää jaksa niitä, en millään! Kyllä nämä kelit nyt lupaavat tosi hyvää :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...