25.5.2014

Kesähousut

Olin etsimässä pojalle shortseja Lindexiltä (ja Stadiumista, Henkkamaukasta, KappAhlista ja Cubusilta....*huoh*), kun silmäni osuivat näihin vähän kalsarimaisiin trikoohousuihin, jotka näyttivät ja tuntuivat heti ihan omilta. Hintaa taisi olla parisenkymmentä euroa, joten en joutunut harkitsemaan ostopäätöstä kovinkaan pitkään - lähinnä nyt mietin, pitäisikö käydä ostamassa vielä toisetkin samantien, kun kerran löytyi noin hyvin sopivat.

toppi American Vintage
housut Lindex
kengät MarcO'Polo

Viikonloppu hurahti juhliessa ja urheillessa (eri aikoihin sentään), enkä ehtinyt edes ajattelemaan blogia ennen kuin juuri nyt - ja nytkin Suomen lätkämatsi vie aika paljon huomiotani ainakin aika ajoin...(tykkään niin tuosta Pekka Rinteestä ihan monestakin syystä :-D). Huomenna lähden törkeän aikaisin pariksi päiväksi työstämään firmamme seuraavan viiden vuoden strategiaa muun johtoryhmän kanssa, ja keskiviikon toimistopäivä on sitten kostoksi parin päivän poissaolosta ängetty täyteen palavereita. Mutta sitten onkin luvassa pitkä viikonloppu ja, ilmojen salliessa, myös veneilyä tiedossa. Oh bless!

Kesälomaankaan ei enää ole kuin ihan muutama viikko jäljellä, onko muilla sama tilanne? Tai no, viisi viikkoa, jos oikein tarkkaan lasketaan, mutta sehän ei ole juuri mitään. Olin ajatellut alunperin pitää ruhtinaalliset viisi viikkoa lomaa, mutta näyttää siltä, että viikko pitää tinkiä, jotta loppuvuoden projektit saadaan lentäville lähdöille mahdollisimman aikaisin elokuussa. No, jääpähän jouluun lomapäiviä, jotka on sitten ihan pakko käyttää kaukomatkaan - vuoden tauon jälkeen onkin taas ikävä Thaimaahan.

Kivaa viikkoa teillekin, nautitaan vielä huomisen helteistä!

P.S. blogia on spämmätty viimeiset pari viikkoa niin paljon, että oli pakko laittaa kommentointiin tuo numerontunnistus päälle. En itse tykkää niistä ollenkaan, mutta toivotaan, että ne tuhmat jättäisivät taas kohta blogini rauhaan ja voisin ottaa sen pois. Toivottavasti jaksatte kuitenkin kommentoida yhtä innokkaasti kuin tähänkin asti, sillä jokainen bloggaaja on varmaan sitä mieltä, että teidän lukijoiden kommentit ja kysymykset ovat tämän koko homman juju!

10 kommenttia:

  1. Ikävää toi spämmäys :/ Mutta kauniit on vaatteet, ihanan rennot. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja kiva että jaksoit ylimääräisestä vaivannäöstä huolimatta kommentoida :-)

    VastaaPoista
  3. Housut näyttävät kivoilta, mutta minun huomioni vei kyllä tuo kaunis paita. American Vintage oli itselle ihan uusi merkki, törmäsin siihen vasta edellispäivänä Amsterdamissa kun osuin näyteikkunan taakse harmilliset 5 minuuttia liikkeen sulkeutumisen jälkeen. Höh! No, pitänee tsekata verkkokauppa. Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo toppi taitaa olla netin kautta tilattu (ylläri!), mutta Damin liikkeestä ostin viimeksi jotakin. Koot näyttävät olevan vähän mitä sattuu, joten parempi olisi päästä sovittamaan aina livenä - muistaakseni ainakin Moko myi noita Helsingissä.

      Poista
  4. Spämmäys on kamalaa. Minulla auttoi kun piti pari viikkoa päällä, vaikka löytäväthän ne takaisin aina :/

    Kiva housut, mukavan oloiset.
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Kivan rento asu! Olen itse ihan hurahtanut tuonmallisiin housuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tuntuvat raikkaan uusilta kaikkien slimmien farkkujen jälkeen :-)

      Poista
  6. Kalsarimaiset housut ovat kyllä ihan parhaita :) Ja voi vitsit että tuo paitakin on kaunis!

    Täällä pitää lomaa odotella vielä tovi, pääsen aloittamaan vasta 21.7. Buuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että sulta tulee hyväksyntä kalsaripöksyille :-D

      Sulla on kieltämättä vielä tovi kesälomaan, mutta saatphan sitten olla kaikessa rauhassa siinä vaiheessa, kun meikälainen taas painelee kiireputkessaan elokuussa...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...