29.5.2014

Viileän päivän asu

Tuskailin koko viime kesän tämän hameen kanssa, kun mulla ei mukamas ollut mitään sen kanssa sopivia kenkiä. Nyt kyllästyin, ja päätin että mustat popot nyt vain saavat luvan käydä - ja kyllähän ne nyt sitten olivatkin ihan ok, kun vain rohkaisin mieleni (aika huikean uskaliasta taas!).

neule Esprit
hame Malene Birger
kengät Guess

Sen verran cool päivä oli, että mulla oli töissä hameen alla sukkikset, mutta kotiin päästyäni niissä oli jo kamala silmäpako, joten niitä ei kuvassa näy.

Kuvan asu oli siis eilinen, tämänpäiväisessä tyylissä ei ole mitään kuviin kelpaavaa: ensin rötväilin puoleenpäivään yökkärissä ja sen jälkeen upgreidasin verkkareihin - mitäpä muuta sitä tässä sohvalla tarvitsisikaan :-) Toistaiseksi päivän paras saavutus on ollut se, että katsoin parin edellisen viikon tallennetut lempparisarjat: putkeen monta tuntia Scandalia, Greyn anatomiaa ja Good Wifea, ihanaa! Good Wifen vikaa jaksoa varten piti käydä hakemassa nenäliinoja, sillä itku tuli heti ekan kohtauksen aikana...ja Scandal on niin täynnä uusia käänteitä, että olisin voinut katsoa vielä monta jaksoa putkeen - harmi, ettei siitä löydy koko kautta Ruutu+:n puolelta! Ja joo, kävinhän koiran kanssa metsälenkillä - voi miten onnelliselta se näyttikään, kun sai kirmata vapaana pitkin pusikkoja keltaisessa sadetakissaan :-)

Iltasella käydään vähän siivoamassa venettä siinä toivossa, että pääsisimme viikonloppuna edes pienelle päiväretkelle. Tuntuu niin hullulta, ettemme ole vielä olleet vesillä kertaakaan, vaikka vene on seissyt laiturissa jo melkein kaksi viikkoa! Mutta ei vain ehdi tekemään kaikkea, ei millään: alkuviikko meni joryn kanssa Vierumäellä (saatiin mahdutettua puolikas golfkierroskin iltaamme) ja eilen olin kotona vasta puoli yhdeksän illalla - ei siis mikään ihme, että tämän päivän hölläily on tuntunut niin mukavalta! Huomiselle olin alunperin suunnitellut vapaapäivää, mutta taidan kuitenkin mennä iltapäiväksi töihin - yhdistän kyllä kaupunkikeikkaan sushilounaan ja pari pientä shoppailujuttua, jottei mene liiaksi suorittamisen puolelle.

Mukavaa helatorstaita teille kaikille, nautitaan vapaapäivästä harmaista keleistä välittämättä!

8 kommenttia:

  1. Kaunis asu. Tuo hame on aivan ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sain tuon hameen lopulta alesta, kun olin oikein tarkkaavainen ja sinnikäs - ja kyllä kannatti nähdä vähän vaivaa :-)

      Poista
  2. Samaa mieltä kuin Dahlia, kaunis asu.
    Mä olen tänään rötvännyt koko päivän pyjama päällä. Ulkona on ollut ihan surkea keli :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Keli oli aivan onneton täälläkin, sadetta on tullut koko päivän - mutta tihkusateessa oli itse asiassa ihan raikas kävellä.

      Poista
  3. Yhdyn edellisiin kommentoijiin - kaunis asu. Ja sinulla on upeat sääret!

    VastaaPoista
  4. No on siinä puuhaa kerrakseen :)

    Asu on kyllä kaunis, hyvin menee mustat kengät sen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kieltämättä ollut aikamoista haipakkaa tämä arki - eikä helpotusta näy ennen lomien alkua...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...