1.11.2014

Hauskaa haipakkaa

Tämä viikon tahti on vain kiihtynyt loppua kohden: on ollut seminaaria, varsin reipashenkinen työdinner, alamme palkinto-/palkitsemistilaisuus, kavereiden Halloween-juhlat ja tänään vielä lapsen sukulaissynttärit. Synttäreiden valmistelu on onneksi hyvällä tolalla, sillä olen jo keittänyt 1,5 kg perunoita, joten nyt on kahvinjuonnin lomassa hyvä hetki pitää ensimmäinen tauko ja kirjoittaa nopea blogipostaus :-)

Asukuva on eiliseltä; palkintogaalat ovat yleensä ilta-aikaan, jolloin on helppo pukeutua pikkumustaan. Iltapäivän tilaisuus oli kuitenkin kinkkisempi juttu, koska porukka tuli suoraan töistä - kuten minäkin. Olin kuitenkin jo saanut etukäteen vihiä siitä, että pääsisin lavalle noutamaan pystiä, joten farkut ja svetari eivät tuntuneet ihan oikealta valinnalta. Onneksi kaapista löytyi tämä viime vuoden Marc Jacobsin mekko (peräti kaksi kertaa käytetty), joka oli juuri sopiva yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta.

Tämän päivän asua en ole vielä ehtinyt pohtimaan, sillä tässä on ihan pari pikkuaskaretta hoidettavana vielä ennen kuin vieraat saapuvat - ja äitini voi pimputtaa ovikelloa jo hetkenä minä hyvänsä, sillä vaikka ohjeistin (taas...)  häntä tulemaan ihan samaan aikaan muiden kanssa, ei hän ole vielä kertaakaan malttanut odottaa niin pitkään, vaan saapuu yleensä ennen puoltapäivää omien leipomustensa kanssa. Siinä sitten hoituu koiran ulkoilutus, perheen lounas ja viime hetken siivouksetkin äidin tehokkaalla avustuksella, joten en todellakaan valita :-)

Aurinko paistaa tänään todella kauniisti ainakin täällä etelässä ja toivottavasti ihan koko Suomessa; viettäkää tekin hieno lauantai siellä tykönänne!6 kommenttia:

 1. Kiva mekko, ja onnea pystistä! -Hanna Turusta

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Ja pakko kysyä mitä teit niillä perunoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Perunoista tuli perunasalaatti - jota teen melkein kaikkiin juhliin, koska sen voi[si] hyvin valmistaa jo edellisenä iltana ja yleensä se on maittanut kaikille vieraille (tuskin ne kaikki nyt pelkkää kohteliaisuuttaan santsaavat).

   Esim. tämä on oikein käypä resepti: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/perunasalaatti

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...