24.11.2014

Pidä vai palauta?

Havahduin pari päivää sitten siihen tosiasiaan, että multa puuttuu pakkaskelin kauppakengät. Sellaiset rennot kengät, jotka voin sujauttaa jalkaan, kun lähden ostoksille tai viemään lasta harrastuksiin tai hyville kavereille kyläilemään. Nilkkureita kyllä on, mutta niissä on kaikissa yhtä lukuunottamatta korot ja ne matalatkin ovat vähän jäykät ja vuorettomat.

Enter the biker boot - taas tulen pari vuotta trendejä jäljessä...


Toki sovittelin bikereita jo viime vuonnakin, mutta jotenkin en kokenut niitä ihan omiksi. Vieläkin vaivaa sellainen pieni epäilys, mutten keksi mitään parempaakaan kenkämallia juuri tähän tarpeeseen?

Nämä olivat lisäksi ehdottomasti mieleisimmät bikerit, tuli kyllä vertailtua varmaan kymmentä eri mallia, Kuvista ei näy lämmin karvavuori: siitä iso plussa, sillä halusin nimenomaan lämpimät kengät, joissa varpaat eivät ihan heti palele.

No, ehkä fiilistelen näitä kaikessa rauhassa tämän viikon ja joko käy niin, että otan nämä ihan huomaamattani käyttöön, tai sitten palautan ne ensi viikonloppuna hissunkissun Stockalle. Aika näyttäköön!

12 kommenttia:

 1. Hienot ovat! Oletko tsekannut Crocsin tarjonnan? Mielestäni heidän All cast luxe duck bootit ovat ihan parhaat kengät kauppareissulle tai kentän laidalla seisoskeluun. Ovat ihanan kevyet jalassa ja lämmin karvavuori pitää minunkin viluvarpaani lämpimänä. Sujahtavat ihanan helposti jalkaankin. Lämmin suositus niille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpäs ole, joskus olen törmännyt ohimennen jonkun blogikampanjan kautta, mutta tuttavuus on jäänyt hyvin pintapuoliseksi - täytyy tsekata!

   Poista
 2. Täällä taas linjoilla pienen breikin jälkeen :)

  Ja ooh, tykkään, tykkään, tykkään! Terkuin bikerbootsihamsteri, jonka kokoelma täyttää vähintään puolet eteisen kaapista.

  VastaaPoista
 3. No onhan noi todella kivat. Keep it!
  Hankin omani viime talvena (jälkijättöinen minäkin) ja olen ollut tyytyväinen. Minun versioni Uggseista.
  Miia
  http://helchic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköiset, minä pitäisin ne ilman muuta. Takaosan vetskari on kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat, ehdottomasti pidät!

  VastaaPoista
 6. Minä hankin ensimmäiset viime talvena ja toiset tänä syksynä. Pidä ehdottomasti. Nuo ovat niin coolit!

  VastaaPoista
 7. Yksimielistä porukkaa näytätte olevan, kiitos puoltoäänistä :-)

  VastaaPoista
 8. Minusta ne ovat kauniit ja pidät ne jos itse tykkäät niistä. Se on kuitenkin tärkeää, että popoissa viihtyy itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ja siksi edelleen mallailen niitä sisätiloissa. En ole varma, tuntuvatko ne vähän vierailta siksi, ettei mulla ole samanlaisia ennestään (=hyvä asia) vai siksi, etteivät olekaan ihan mun tyyliset (=huono asia)....

   Poista
 9. Pidä ihmeessä, hyviltä näyttävät!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...