6.1.2016

Black is the new black

Voi damn, miten harmittaa, etten parhaista yrityksistäni huolimatta onnistunut saamaan parempaa kuvaa tästä Marimekon uudesta mekosta - kokomustaa on mahdottoman vaikea kuvata! Kio-niminen malli oli tosi positiviinen yllätys: materiaali on mukavaa ja hieman joustavaa (villa-viskoosi) ja mekko on linjakas, muttei [mahan kohdalta] kuitenkaan liian tiukka - siinä voi siis istua mukavasti, eikä se menne ryppyyn ainakaan kovin helposti. Täydellinen työvaate!

Kokomusta look on kieltämättä hieman synkkä (tuleeko vähän hautajaisfiilis?), mutten oikein tiedä, miten lähtisin tuomaan väriä lisää - sävytetyt sukkahousut kun eivät vain ole mun juttuni, vaikka niitä kerran kokeilinkin.. Ehkä joku huivi voisi toimia, mutta se taas peittäisi tuon kauniin kaula-aukon; harsin muuten tuota halkiota muutaman sentin pienemmäksi, jotta mekko olisi toimistokelpoinen, ja samaten lyhensin hihoja hitusen, vaikka Marimekon mallikuvissa hihat olivat itse asiassa yllättävänkin pitkät.

Loppiaispäivämme on sujunut hyvinkin leppoisissa merkeissä: olen yrittänyt saada kotia vähän siistimpään kuntoon ja katsellut siinä sivussa mm. Greyn anatomian (pakko tunnustaa, etten ole vieläkään saanut Thaimaan matkalaukkua täysin tyhjennettyä - miksi pakkaaminen on aina niin paljon nopeampaa hommaa kuin sen purkaminen?!), lueskellut blogeja, laittanut ruokaa, pelannut Scrabblea ja Supercellin uutta Clash Royale -mobiilipeliä, vaikka olen siinä auttamattoman surkea: 12-vuotias poikani on tietysti jo päässyt Suomen top-listoille ja perustanut oman klaanin, kun minä vielä yritän hahmottaa perushyökkäysstrategioita. Periksikään en pysty antamaan, sillä peli on armottoman koukuttava!

-20C on sen verran kova keli, ettei koirakaan pystynyt tekemään kuin ihan pienen lenkin ja senkin se yritti kävellä kolmella jalalla linkuttaen, kun tassut olivat raasulla niin jäässä. Olisi varmaan pitänyt hankkia sellaiset pienet tossut hyvisssä ajoin (nyt ovat ainakin tuosta lähieläinkaupasta loppu), mutta oli niin vaikea uskoa, että nämä paukkupakkaset vielä oikeasti koittaisivat! Täytyy yrittää muistaa katsoa vähän myöhemmin, josko niitä olisi tullut lisää - olen sitten viimeistään ensi vuonna hyvin varustautunut...

Miten te muut koiranomistajat olette pukeneet/varustaneet koiranne näillä keleillä? Onko takkia, haalaria, tossuja ja mitä mieltä koiranne niistä ovat?

6 kommenttia:

 1. Hei,
  Minusta tuo kokomusta on tosi tyylikäs juuri noin. Itse en oikein osaa pitää huiveja, enkä kietoa niitä tyylikkäästi kaulaan, vaikka joittenkin yllä ne näyttävät tosi hienoilta.
  Meidän harmaa cecky-terrieri ei juuri paria minuuttia kauemmin ulkoile pakkasilla eikä myöskään sateella. Joka syksy on ollut aikeissa ostaa ainakin selän suojaava takki, mutta eipä ole tullut vielä tehtyä. Eli mennään koiruuden omilla luonnonluomilla varusteilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kommentista!

   Meidän koiralla on kyllä takkeja ja haalareita säähän kuin säähän, ja alkusovitusten jälkeen on ollut ihan sinut niiden kanssa - säästän myös vähän omaa vaivaa, kun ei sadesäällä tarvitse kuivata "kuin" tassut, eikä ihan koko koiraa :-)

   Poista
 2. Tosi kivalta näyttää :)

  Meillä koira käy näillä keleillä (-27 C) takapihalla pissillä. Sillä on niin ohut turkki ja mahan alus melkein kalju, ei tarkene takista huolimatta lenkille. Hyvä, ettei juosten pissi.
  Meillä on parikin lämmintä takkia sille, mutta nämä säät ovat liikaa. On aina ollut hyvin kylmänarka ja jos pakkasta on yli 10, niin ei lähde kävelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääliksi käy näillä keleillä - ja olisihan se nyt itsellekin kamalaa, jos joutuisi paljain jaloin juoksemaan pissalle pihalle!

   Poista
 3. Mulla oli aikoinaan bokseri, joka eli reilu 11-vuotiaaksi. Hänellä oli tossut, kauluri ja takki. Ei lähtenyt enää lopulta ulos pakkasilla eillei ollut varusteita päällä. Toi sun tunika on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mullakin oli bokseri - Elämäni Koira, jota kaipaan edelleen ihan kamalasti!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...