3.1.2016

Pikkulahjoja

Tiedättekö ne Kätevät Emännät, joilla on aina pari hauskaa pikkulahjaa jemmassa odottamassa yllätyskyläilyä tai viime hetkessä muistettuja merkkipäiviä? Minä en valitettavasti ole sellainen, vaan olen monen monta kertaa lähtenyt viime tingassa etsimään "jotakin pientä vietävää" siinä vaiheessa, kun pitäisi jo olla suihkussa ja kaikki kivat pikkuputiikitkin ovat sulkeneet ovensa, eli päädyn Stockalle - eikä silloin tietenkään löydä mitään hauskaa, vaan joutuu ostamaan jotakin sellaista, mitä ei itsekään haluaisi saada edes toisen nimen nimpparilahjaksi. 

Tänä vuonna olin kuitenkin kerrankin kaukaa viisas, ja tein täsmäiskun Tapiolan Ainoa-kauppakeskukseen avattuun By The Way -lifestyleputiikkiin, ja löysin vaikka mitä kivaa! Ja paljon jäi muuten ostettavaa vielä tälle uudellekin vuodelle, ihastuin niin suloisiin koruihin, kauniisiin huiveihin kuin kodin pikkutavaroihinkin, joten ennustan lukuisia uusintakäyntejä ihan lähitulevaisuudessa (ja nyt siellä taitaa olla alekin)!


Pikkuveljelleni postitin tämän hammastahnan :-) Meillä ei ole ollut tapana lahjoa toisiamme jouluisin ollenkaan (tai ainakaan joka vuosi) mutta tämä tuntui sopivan pieneltä ja kohtuuhintaiselta - ja oli myös helppo ja turvallinen postitettava.


L:A Bruketin villiruusulta tuoksuva käsivoide lähti postissa siskolleni, ja Sabé Massonin puikkomainen kiinteä hajuvesi taas oli lahja lähimmälle ystävälleni. Oli muuten todella vaikea valita sopiva tuoksu ystävälle; nuuhkuttelin eri vaihtoehtoja (niitä oli melkein liikaa!) varmaan vartin verran ja pikkuhiljaa elimoinointitaktiikkani sitten jätti jäljelle yhden viimeisen vaihtoehdon. Lahjan saaaja, joka kestitsi meitä eilen illalla, vakuutteli kovasti tykänneensä tuoksusta, joten ilmeisesti se osui aika hyvin maaliin. Huh!

Ajatus mukana kulkevasta pienestä hajuvedestä tuntuu viehättävältä, ja löysinkin itselleni tällaisen version Phuketin lentokentän Thann Harnn -myymälästä. Suloisesta rasiasta löytyy pienen pieni roll-on, jota voi pitää vaikka farkkujen taskussa, ja sipaista ranteisiin eteeriseen öljyyn pohjautuvaa tuoksua aina tarpeen tullen. Ruusun tuoksu on mielestäni kerrasssaan ihana, ja vaikka näitäkin eri vaihtoehtoja oli tarjolla tusinan verran, oli juuri ruusu aivan selkeä ykkönen. Eikös vanhoissa brittiromaaneissa ole aina joku ruusulle ja talkille tuoksuva vanha höpsähtänyt täti? Minä olen jatkossa sellainen :-D


Nyt tämä höpsähtänyt täti lähtee hoivaamaan kuumeista pikkumiestä - ja huomenna on tietysti ihan normaali työpäivä, joten mies on parhaillaan puhelimessa äitinsä kanssa, jotta saamme hänet tänne siltä varalta, että pöpö jatkuu vielä yhtä ärhäkkäänä kuin tänäänkin (kuume huiteli yli 39C pariinkin otteeseen). Paluu arkeen ja takaisin maanpinnalle lomaeuforian jälkeen oli siis nopea ja tyly!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...