20.3.2013

Blogidaamien ilta ja uudet kengät (of course..)

Pääsin Caelian avecina Nectarinessa pidettyyn blogi-iltamaan - olipas erittäin hauska tutustua ja kiitos vielä! Oli myös tosi kiva tavata livenä Mapsi (Muotia ja muita kotkotuksia -blogista), Marjukka (Fab Forty Something -blogista) sekä Sara S. (Sara.S -blogista) - kaikki ihan samanlaisia ja yhtä välittömiä, kuin mitä blogiensa perusteella olin ajatellutkin :-)

Nectarinen emännät tarjoilivat ihania pikkupurtavia ja proseccoa, nam! Syömisen, juomisen ja jutustelun lomassa oli mitä mukavinta katsella vaatteita ja tein toki pari pientä ostostakin: topin ja kengät. Toppia en nyt iltahämärissä edes yritä kuvata, mutta kengistä on kuvia netti pullollaan, koska -20% alen innoittaman ostin jo  toisen parini näitä Pretty Ballerinoja (kuva vasemmalla).

Vaan tiedättekös, kotimatkalla aloin soimaamaan itseäni liian itsestäänselvästä ja tylsästä valinnasta, ja koska olen heti huomenna työkeikalla ihan siinä Nectarinen naapurissa, ajattelin repäistä ja käydä vaihtamassa kengät vähän räväkämpiin.

Ajattelin ostaa nämä liskokuvioiset, mitäs tykkäätte?Joo-o, mitä enemmän asiaa ajattelen, sitä varmempi olen siitä, että vanhat mustat ballerinani menevät vielä yhden kauden ja tarvitsen absolument juuri nuo kuvan kengät itselleni! Voin sitten rauhassa muuten pukeutua turvaväriini mustaan :-)

Ja nyt tilaan Jaegerilta sen bomber-jakun, jonka tilaus takkuili viikonloppuna - sain nimittäin sinnikkään vänkäämisen yhteydenpidon jälkeen heiltä jo päättyneen kampanjan -25% alekoodin käyttööni (kannatti siis lähettää ne kaikki mailit heidän asiakaspalveluunsa!).

Uusille lukijoille kovasti tervetuloa, ja vanhoillekin kivaa iltaa!

20 kommenttia:

  1. Minä ottaisin kyllä ehdottomasti nuo liskoballeriinat.

    Mutta hey why choose? Ota molemmat ;)

    VastaaPoista
  2. Hei ihana ! Kiitos mukavasta seurasta, olet juuri niin iloinen ja positiivinen kuin blogisikin. Oli todella mukavaa tavata livenä :) Kauniit ne ostamasi balleriinat, mutta noi liskojutut on kyllä super makeet, katselin niitä itsekin ja päädyin kuitenkin turvalliseen mustaan. Käy ihmeessä vaihtamassa jos siltä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :-) Joo, päätin nyt 100% käydä vaihtamassa liskokenkiin!

      Poista
  3. Siis noi python-jäljitelmät on ehdottomasti makeemmat ja varsinkin kevääseen premmat.

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä kiva tavata ja jutustella ihan livenä!

    Otat ehdottomasti molemmat :)

    Minäkin sain vielä ostoskassin täytettä ennen lähtöä - kävin hakemassa ne mustat bikerbootsit joita ihastelin. Täytyy napsaista blogiin kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli :-) Ne bikersit (sun ja "mun") jäivät nekin vielä mieleen, tosin olin katsonut niiden vaaleiden hinnan väärin: se olikin 200, eikä satasen... Ihmettelinkin, miten ne voivat olla niin halvat :-D

      En muuten ollenkaan tajunnut kysyä, josko olisin voinut tarjota kyydin (jäi mietityttämään, josko vaikka asuisimme samalla suunnalla). Ensi kerralla!

      Poista
  5. Olisi ollut mukava olla mukana ja eilen teitä ajattelinkin, että siellä nyt treffaatte. Näin sitten yöllä unta, että pääsinkin mukaan. :D Ihania baltsuja, molemmat ovat kivoja ja olen cealian kanssa samaa meiltä, että molemmat. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä olisi mahtunut lisääkin mukaan, harmi ettet päässyt!

      Poista
  6. Sinua en eilen tunnistanutkaan, johtuisikohan päättömistä kuvista ;-D. Saran ja Caelian kanssa kyllä jutustelin illan mittaan.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtuu varmaan juuri niistä :-) Mä olin se silmälasipäinen ja mustamekkoinen hangaround, joka norkoili Caelian kannoilla koko illan.

      Poista
    2. Olitko sinä se vaalea pienikokoinen nainen, jolla oli hauska musta v-kaula-aukkoinen mekko? Se jolta minun piti koko ajan kysyä, mistä tuo ihana mekko oli hankittu, mutta jotenkin en vain saanut kysyttyä ;-D.

      Poista
    3. Juu, juuri se! Mekko on DVF:n luottovaate, lemppari vuosien takaa, joka toimii kaikissa tilanteissa ja on kaiken lisäksi lämminkin :-)

      Poista
    4. Kyllähän minä nyt sinut tunnistin ja mekkosi on tosiaan ihana. Olipa mukava, että tämäkin asia selvisi ja oli mukava tavata, sinulla on oikein lämmin hymy ;-D.

      Poista
    5. Voi kiitos,miten kauniisti sanottu! Nyt kyllä saat täältä lämpimän virtuaalihymyn takaisin :-)

      Poista
  7. Voi kuinka kiva ilta, katselinkin Dahlian blogista kuvia illastanne :)

    VastaaPoista
  8. Liskokuvioiset näyttävät kivoilta, aina on varaa vähän erottua joukosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joukosta ja kaikista mun mustista vaatteistakin :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...