1.3.2013

Haaveissa Malenea ja päivän asu


Malene Birgerin uusi mallisto (kuten kaikki muutkin näköjään...) on täynnä väriä ja erilaisia tekstuureja. Pari mulle sopivaa poimintaa olisi tässä; tuo puolihame pitäisi ainakin päästä sovittamaan ihan asap! Voihan se olla, ettei se olisikaan ollenkaan hyvä, eikä sitten tarvitsisi haikailla sen perään...

Ja tuon mekon kaveriksi taas löytyisi just oikean sävyiset siniset korkkarit; Zindan alesta loppukesällä tilatut, joita en ole päässyt käyttämään vielä juuri ollenkaan. Voi hitsit, miten jo odotankaan lämpimämpiä kenkäkelejä!!
Keltaista on näkynyt tosi paljon niin sisustuksessa kuin vaatteissakin tälle keväälle; minulle sopiva määrä löytyisi noista korviksista :-) Olin syksyllä aikaani edellä ja tilasin yhden harmaa-kelta-raidallisen trikoopaidan, täytyykin kaivaa se nyt äkkiä taas käyttöön!

Tuossa pinkissä topissa viehätti ihan erivärinen, silkkinen selkämys - ja nykymuodin mukaisesti topin voisi vallan mainiosti yhdistää tuon yläkuvan hameen kanssa. En kyllä muista, koska aikasemmin olisi pukeutumisessa yhdistelty eri värejä näin reippaasti ja ristiin!

Neule Cos
hame Escada
koru Cos
kengät Billi Bi (as always...)
Varovaisena pukeutujana omaksun tätä väreillä revittelyä pikkuhiljaa ja esim. tänään puin mustan puolihameen kanssa kuviollisen neuleen, kuten kuvasta näkyy :-) Kas näin, kyllä se tästä lähtee, se värikkäämpi elämä!

**
Onneksi on perjantai, sillä olen aivan superväsynyt. En siis henkisesti, vaan ihan vain tuntuu siltä kuin en olisi nukkunut moneen viikkoon tarpeeksi - ja kellotan kuitenkin useimmiten yli kahdeksan, aina vähintään seitsemän tuntia joka yö?! Eilenkin otin illalla puolen tunnin torkut jaksaakseni valvoa puoli yhteentoista asti - missä vaiheessa simahdin aivan sillä samalla sekunnilla, kun pää osui tyynyyn. Kevätväsymystä selvästi, ja kieltämättä töissäkin on taas kovin hetkistä (tosin se on aika vallitseva olotila, joten ihan sitäkään ei voi syyttää); pitäisi varmaan syödä rautakuuri tai imailla jotain spirula-ohra-pinaatti-merileväpirtelöitä muutama viikko...

Nyt vien lapsen yökylään ja lähden miehen kanssa jonnekin syömään - harvinainen ylellisyys, tällainen vapaailta :-) Ja jääkapissa on pikkupullo cavaakin, joten hyvältä näyttää! Kivaa iltaa teille kaikille ja kovasti tervetuloa uusille lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Just noin minullekin käy - värikkäämpää halajaisin, mutta musta/harmaa/beige/valkoisella mennään. Punaista tosin käytän voimavärinä silloin tällöin;)
    Tuo kukkamekko on kyllä herkku!
    Kivaa iltaa teille - enjoy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun vaatekaapin ainoa kokopunainen asia on ohut punainen vyö - pari punavalkoraitaista trikoopaitaa löytyy myös, mutta niitä ei lasketa. Kyllä toi musta-harmaa vaan tuntuu niin kotoisan turvalliselta :-)

      Poista
  2. Musta tuntuu, että mulla menee väri-iloittelu vähän turhankin räväkäksi. Ainakin paikallisten keskellä tulee näytettyä aika hassulta pinkissä, sähkönsinisessä jne. Milanolaisten univormu on musta, harmaa ja valkoinen sekä kameli. :D

    Toivottavasti oli mukava ravintolailta. Mekin olimme (taas) ja tänäänkin olemme menossa ottamaan drinkit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli mukava ilta: ruokaa ja pari kuoharia, sitten kotiin katsomaan leffaa :-) Ja mikä parasta, kymmenen tunnit yöunet!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...