23.3.2013

Irrationaalista kulutuskäyttäytymistä

Sain 100€ lahjakortin käytettäväksi Boozt.comissa, ja voi mikä valinnanvaikeus iskikään! Mikä siinä on, että ostelen oikealla rahalla luottokortilla satasen arvoisia juttuja hetkeäkään miettimättä vain pienen harkinnan jälkeen, mutta nyt kun on Lahjakortti, en millään osaisi päättää?!

Aloitin kengistä, mutta sieltä ei nyt pikakatsomalla oikein löytynyt mitään. Ja vastahan minä toissapäivänä sain käärmeballerinani, joten kenkätyhjiö on nyt hetkeksi täytetty.

Korut ja huivit ovat sen verran edullisia, että niitä mahtuisi tuohon summaan useampikin kappale - jos valitsee järkevästi - ja voiko asusteita koskaan olla liikaa?

 (Kierrätin kuvat Pinterestin kautta, koska booztista ei saanut napattua kuvia suoraan  tai jos joku osaa, niin kertokaa minullekin miten se tehdään!)


Olen ehkä kuitenkin taipumassa tuonne laukkujen suuntaan vahvemmin, etenkin näistä tuo Celeste on mielestäni kovin viehättävä. Mitäs mieltä olette?

Kumpikaan laukuista ei tietenkään mahdu lahjakortin raameihin, mutta tulisihan sen avulla ihan hyvä aleprosentti kuitenkin (olen mielestäni aika hyvä soveltamaan pitkää matikkaani naisellisen rationalisoinnin tueksi :-)).





Niin vain ne kevyemmät ja keväisemmät värit alkavat miellyttämään silmää suorassa korrelaatiossa auringonvalon kanssa :-)

Tästä todisteena vielä tämä Lindexin hame, joka olisi mielestäni ihan must-hankinta kevääksi (ja miten hienosti se mätsäisikään tuon Coccinellen laukun kanssa!).Yhdistäisin hameeseen luumunvärisen silkkipaitani tai ihan valkoisen t-paidan. Tai uuden suosikkini farkkupaidan.

Tämän hinta on 34,95 ja Coccinellen laukun aika tarkkaan kymmenkertainen - silti kynnys hameen ostamiseen on paljon korkeampi kuin laukun....

Tänään ohjelmassa on kotitöiden lisäksi kuumakivihieronta, joten ei yhtään pöllömpi päivä edessä! Toivottavasti teilläkin on jotakin hauskaa tiedossa - tulkaa kertomaan jos on :-)

9 kommenttia:

  1. Toi Coccinellen Celeste laukku on hurmaava. Itselläni on yksi Coccinellen tote mallinen laukku, jo 10 vuotta vanha mutta edelleen kesäisin käytössä.

    Hamekin näyttää kivalta ja sopisi kyllä laukun kanssa. Sekä tietysti sun uusien ballerinojen ;)

    Mun täytyy lähteä pojan kanssa shoppailemaan ja en ole ihan varma onko hauskaa kiertää miesten vaatekauppoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miesten/poikien kanssa shoppailu on tosi harvoin hauskaa...Paitsi, jos saa istua makutuomarina ja juoda cavaa (eli pitää olla jossakin ulkomailla)!

      Poista
  2. Tämän päivän suurin hauskuus on se, että menossa on eka kuumeeton päivä. Tällä energiatasolla ei vielä kummoisiin menoihin ja meininkeihin ylletä, mutta kiitos inspiraatiosta: päädyin piristämään päivääni nettiostoksilla. Ballerinapostia odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta ekassa terveessä päivässä on _todellakin_ juhlan aihetta! Ja ballerinojen kanssa ei vain voi mennä vikaan :-)

      Poista
  3. Lindexin hame näyttää tosi kauniilta ja naiselliselta!
    Joo, ja asusteita ei voi olla liikaa. Paitsi jos ne on päällä yhtäaikaa ;D

    Lauantai mennyt pyykätessä, ruokaa laittaessa ja vähän shoppaillessa :) Aika kivaa siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupunkireissun lisäksi mun päivääni kuuluivat kahdet päikkärit, joten taitaa olla vähän univelkaa...

      Sun shoppailut näyttivät myös hyviltä :-)

      Poista
  4. Ihanat noi Coccinellen laukut. Hankin juuri mustan Coccinellen pikkulaukun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko se uusi musta blogiin näytille? Käsittääkseni Coccinellen pitäisiä olla varsin laadukas merkki; itselläni ei niitä ole koskaan ollut, mutta kavereilla kyllä.

      Poista
  5. Nyt on hauskaa tiedossa. Haaste odottaa:http://www.modernipuutalo.blogspot.fi/2013/03/paasiaispupuna.html
    ps. Celeste on ihana ja laukkuja ei ole koskaan liikaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...