23.8.2013

Aurinkoisen perjantaipäivän asu


Ensin päivän asu, jonka osasia täällä on nähty ennenkin. Helppo työuniformu, siinäpä se.

Neule Repeat
Hame Esprit 
Kengät Sam Edelman

Me olimme vielä aamulla sitä mieltä, että lähdemme illalla veneretkelle, mutta töissä meni aivan liian myöhään, ja nyt olemme aivan liian väsyneitä lähtemään yhtään mihinkään, joten siirsimme lähdön huomiselle, sillä olimme joka tapauksessa suunnitelleet vain yhden yön lähiretkeä.

Kesällä juttelimme innoissamme siitä, miten ihanaa onkaan "aina perjantaisin" lähteä rankan työviikon jälkeen veneilemään, mutta eipä sitä silloin muistanut, minkälaista tämä arkihärdelli taas onkaan ja miten puhki sitä on juuri sen rankan työviikon takia...  Tämä ilta sujuukin siis telkkarin (kouluratsastuksen EM-kisat Ylellä juuri nyt!) ja cavan kanssa, ei sekään ole huono vaihtoehto :-)

Huono ei myöskään ollut se Carvenin hame, joka toimitettiin minulle ystävällisen DHL-lähetin toimesta tänään - my Friday treat, kuten Instagramissa hehkutin. Kuvia huomenna!

Tämä oli muutenkin kiva päivä, sillä kävin ystävieni kanssa lounalla, ja puolitoista tuntia hurahti kuin siivillä - jutut jäivät niin pahasti kesken, että totesimme, että niitä on pakko lähteä jatkamaan Lontooseen (yksi meistä asuu siellä jo kolmatta vuotta)! Olemme aikoinaan tutustuneet Vauva-lehden keskustelupalstan (!!) esiasteen kautta, sillä meillä kaikilla oli esikoistemme laskettu aika samassa kuussa ja kulutimme varsin paljon työaikaa kuvailemassa kunkin raskausviikon tuntemuksia ja vertailemassa vauvavakuutuksia ja Gessleinin vaunuja (ne olivat kuulkaa silloin kymmenen vuotta sitten kuuminta hottia!). Alunperin kyseisessä keskusteluryhmässä oli kymmenittäin odottajia, mutta meidän neljän ystävyys jäi elämään ja on vain vahvistunut vuosien myötä. Muut naiset saivat lisää lapsia, meidän perheen lapsiluku jäi yhteen, mutta jokin vähän taianomainen ja nostalginen side meidän välillemme jäi. Aika mahtavaa, että satuimme olemaan niin samanhenkisiä ja vieläpä asumaan ihan lähekkäin!

Odotusaika toi elämääni vieläkin läheisemmän ystävän, johon tutustuin neuvolan synnytysvalmennuksessa - of all the places! Enkä vain minä, vaan olemme ihan perhetuttuja (vai perhekavereita, miten se oikein sanotaan?!), ja sen lisäksi, että kyläilemme toistemme luona kiitettävän usein, olemme käyneet laskettelureissuilla useampaan otteeseen, ja minulla ja miehelläni on jopa kunnia olla heidän toisen lapsensa kummeja.

Aikuisiällä ei enää samalla tavalla (tai yhtä helposti) solmi uusia, syviä ystävyyssuhteita - tai niin olen ainakin ajatellut. Olen siis erittäin kiitollinen siitä, että olen sattunut monta kertaa olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeiden ihmisten kanssa - joko virtuaalisesti tai ihan IRL. Ystävät ovat mahtava asia, terkkuja erityisesti Westendiin ja Osloon :-) Mukavaa iltaa myös teille blogiystäville, olkoon viikonloppunne aurinkoinen ja iloinen!


13 kommenttia:

 1. Kiva asu, tykkään varsinkin tuosta hameesta, joka on kuosiltaan ja pituudeltaan täydellinen.

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Olet IHANA ja korvaamaton. <3 Kauniita unia!

  VastaaPoista
 3. Niin ja jos joku tarvitsee 10v(!) vanhat Gessleinit, niin täältä löytyy... ;) Ei aika voi mennä näin nopeasti, eihän?

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua sinulle!
  Tuo hame on hieno!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva asu, varsinkin tuo hame on erityisen ihana! Kivaa viikonloppua ja hyvää venereissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä ollaan parhaillaan :-)

   Poista
 6. Hei blogiystävä. Haastetta pukkaa. Mun blogissa. Nyt! Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Hame on kaunis. Minä ostin samaisen mekkona ja se on myös aivan ihana. Kesän kaunein mekkoni ja monet juhlat on tullut siinä juhlittua. Tykkään myös väristä kovin.
  Hyvää syksyä, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että on ollut käyttöä! Itse haikailin ensin sitä pinkkiä, ja olin vähän harmissani, kun jouduin "tyytymään" tuohon vaaleaan sävyyn, mutta nyt kyllä tykkään siitä tosi paljon!
   Hyvää loppukesää :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...