15.8.2013

Uutta veneilyvaatetta

Lauttasaaren uiva venenäyttely alkoi tänään, ja vaikka ehdin katsastamaan veneitä vasta myöhemmin tällä viikolla, piti heti tänään jo käydä Pelle P:n ysmyssä, koska parhaat viedään aina päältä - ja niin halusin minäkin tehdä!

Kävi hyvä tuuri, kun näitä jo pitkään himoitsemiani Mistral -toppiksia löytyi alessa; värivalikoimassa oli punainen, pinkki ja valkoinen. Toivottavasti en nyt tehnyt ihan hullua valintaa, sillä onhan tuo nyt mahdottoman arka väri... no, täytyy yrittää ajatella, että se on käyttövaate, jonka voi aina pestä. Kapteeni ei nimittäin varmaan olisi oikein tyytyväinen, jos kieltäytyisin kaikista nykyisistä tehtävistäni (köydet, leputtajat, poijutus, kaikki kevyet huoltotoimenpiteet) helposti likaantuvaan takkiini vedoten...Kaltaiseni ikijäässä oleva vilukissa ei voisi ihanampaa veneilytakkia toivoa! Ja toki takki on hyvinkin käypä koiranpissatustakki, joten käyttökertoja tulee kyllä runsaasti. Tallille tätä ei voi viedä, sillä siellä  likaantuu takki mystisesti samantien, vaikka kävisi vain parkkipaikalla kääntymässä.

Niin, sitten mukaan tarttui vielä ihanan laadukkaalta tuntuva, paksusta puuvillasta tehty raitapaita (joo joo, olihan mulla näitä jo ennestäänkin muutama...) ja klassikkohuppari, kolmas sekin laatuaan - mutta punaista mulla ei vielä ollut ja tässä mallissa on vähän erilainen P-kirjain kuin niissä edellisissä!

Alaosa noudattelee vielä päivän hyvin rentoa työasua; mulla lopahtaa pukeutumisinto välittömästi, kun huomaan aamulla, että koko päiväksi on luvattu sadetta ja siinä tilanteessa ainoa oikealta tuntuva vaatetus perustuu farkkuihin ja tennareihin... Huomenna täytyy vähän tsempata!

**
Olen yrittänyt herätellä henkiin kesän aikana lopahtanutta juoksumoodia, mutta vaikealta se tuntuu. Ei tietysti mikään ihme, sillä en kesän aikana juossut kertaakaan juurikaan, joten ihan itseään tässä saa syyttää :-( Ja voi, kun lisäksi saisin itsestäni esiin aamujuoksijan, joka lähtee heti kuuden jälkeen aamusprintille yhdistäen kätevästi päivän liikuntasuorituksen ja koiran aamulenkin! Wishful thinking, tiedän...

Ehkä jos kävisin ostamassa itselleni uusia motivaatiovaatteita, kulkisiko se juoksu sitten?!

Kunhan vitsailen, älä nyt sinä yksi tosikko siellä kaikkien muiden rentomielisten joukossa ala heti köhimään!

Hah, sain hetkeksi talon ihan itselleni, joten nyt siirryn telkkarin eteen nauttimaan laatuviihteestä ilman häiriötekijöitä - vielä hetki sitten tässä vieressäni oli nimittäni viiden 10-vuotiaan pojan varsin kovaääninen joukkio, joka nyt onneksi tajusi lähteä ulos kauniiseen iltaan... Mukavaa oloa ja eloa teillekin!

16 kommenttia:

 1. Mua niin harmitti, ettei ysmy ollut jo maanantaina, kun olin siellä. Oisin ostanut saman takin. Ja hupparin. Jajajaja...

  Ps. Laitoin sulle mailia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin vaikka voinut ostaa sulle!

   Mä vastasin sun mailiin, btw :-)

   Poista
 2. Raitapaitoja ei tunnetusti voi olla koskaan liikaa :D

  Mä olen yrittänyt kanssa innostaa itseäni juoksemaan nyt kun jalka kestää, mutta hitaasti hyvä tulee. Sentään kerran jo tällä viikolla juossut.
  Valitettavasti aikaiset aamut eivät ole mun juttu, vaikka mielessä olen myös pyöritellyt sitä, jos yhtä-äkkiä musta tulisikin aamuvirkku, joka kuudelta viilettää tuolla ulkona kunnon aamulenkin. Taitaa jäädä toteutumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä meistä tulee tosiaan ihan yhtäkkiä aamuvirkkuja :-D

   Poista
 3. Ihania löytöjä olet tehnyt, ja totta, raitapaitoja ei voi koskaan olla liikaa (paitsi tyttäret ovat nyt sitä mieltä, että minulla on niitä liikaa ?) Mulla on valkoinen kevät/syystakki ja valkoinen talvitakki, ja olen ollut molempiin tosi tyytyväinen. Saahan ne tosiaan aina pestyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla, että joku muukin on pärjännyt valkoisten kanssa!

   Poista
 4. Se on jo testattu, että uudet treenivaatteet lisäävät treeni-intoa :D Hienoja hankintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, toimii todistetusti ainakin omalla kohdallani!

   Poista
 5. Hyviä löytöjä! Ja pesukone pesee... ;) itse rakastan näitä "koiranpissatustakkeja" olittin kerran miehen kanssa kaupoilla ja vieressä oli pariskunta jossa rouva selitti ihan tosissaan miehelle, että tarvitsee UGGit kun hakee postia, olikohan pitkäkäkin matka? Oltiin Helsingin keskustassa... Silloin kyllä nauratti, löytyy siis vielä urpompaa porukkaa kuin minä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mäkin vedän UGGit jalkaan postia hakiessani, mutten kieltämättä hankkinut niitä ihan vain sitä tarkoitusta varten :-)

   Poista
 6. Täällä kanssa yksi raitapaitafani! Ne vaan on niin klassisia ja käyvät monen kanssa, itsellänikin niitä on jo todella paljon, mutta minkäs teet kun ne vaan on niin ihania :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ihania, klassisia ja monikäyttöisiä!

   Poista
 7. Tosi hyviä löytöjä, olet kyllä sitten tyylikäs veneilijä!

  Minä kokeilen aina perinteisesti kerran vuodessa lenkkeilyä, ja totean aina että yhtä hirveää se oli kuin edellisenäkin vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tulin kotiin ja mietin hetken lenkille lähtöä. Menin kuitenkin nukkumaan kunnon torkut :-)

   Poista
 8. Todella kivat löydöt! Ehdottomasti myös uudet treenivaatteet innostavat... ainakin hetkeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutus on kieltämättä vain hetkellinen - mutta parempi sekin, kuin ei mitään!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...