30.8.2013

Helsinki Fashion Weekend

Tarvitsen järkkäriini uusia putkia, nyt sen tajuan! Tekin tajuatte sen katsellessanne näitä räpsyjäni Me Naiset Trend Fashion Dayn muotinäytöksestä; on vaikea uskoa, että olin oikeasti aika lähelläkin catwalkia... Sori laatu, seuraavassa Me Naisissa on varmaan vähän erinäköisiä kuvia samasta tilaisuudesta, mutta tässä siis vähän esimakua niitä odotellessa!Nämä matalahaaraiset farkut näyttivät erityisen hyviltä
- taidan käydä sovittamassa!Ninja Sarasalo


Nahkahousut multa vielä puuttuukin...

Näytöksen stailannut Sofia Oksanen ottamassa vastaan aplodit.
Huomenna on vuorossa Glorian näytös, jossa catwalkilla kävelee mm. Suvi Koponen. Tämän päivän mallit eivät varsinaisesti huikaisseet lavakarismallaan tai kävelytaidoillaan (poikkeuksina Ninja S. ja Niina Kurkinen, jotka todella erottuivat muista), joten uskoisin että huomenna ollaan enemmän suuren maailman meiningissä!

Työpäiväni oli poikkeuksellisen rankka ja tyhmä; selvittelin erilaisia "tilanteita" ja ongelmia yksi toisensa jälkeen, ja kaikilla tuntui vain olevan jotakin valittamista - osalla syystä ja osalla ihan älyttömistä asioista... Esimiehen osa ei aina ole helppo - ja yritän pitää sen mielessä myös silloin, kun itse valitan  raportoin haasteista omalle pomolleni... toisaalta joskus auttaa ihan jo sekin, että saa hetken höyrytä ja mesota, ja sekin on onneksi meillä sallittua :-)

Se työasioista, mietin niitä seuraavaksi maanantaina klo 8.20, kun lähden ajamaan kohti konttoria. Nyt on onneksi se meidän kaikkien odottama perjantai, ja aion nauttia viikonlopusta ihan täysillä. Tehkäähän tekin samoin, mukavaa iltaa!

4 kommenttia:

 1. Wau, hienoja kuvia! Varmasti hieno tapahtuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat eivät todellakaan tee tapahtumalle oikeutta!

   Poista
 2. Farkut näyttää tosi kivoilta, minkä merkkiset ne ovat ? Rentoa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä, sillä olivat Stockan osuudessa, missä oli yhdistelty kaikkia mahdollisia Stockan eri brändejä. Täytyy lähteä sinne metsästämään :-)

   Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...