6.8.2013

Päivän asu


Olin jo lähdössä töihin paljon formaalimassa asussa, mutta pikainen koiran aamukävelytys sai minut onneksi tajuamaan, että nyt olisi tosiaankin mekon paikka ja kelloa uhmaten (tai no, enhän mä mitään uhmannut, vaan myöhästyin 9:30 palaveristakin) kävin vielä vaihtamassa kevyempää ylle.

Tämä Max & Con lempimekko oli ekaa kertaa koko kesänä päällä - olisi kyllä ansainnut useampeakin käyttökertoja... Sandaalit taas ovat La Mattasta, merkkiä en muista.

Loppuillasta esiinnyin kaiken kukkuraksi julkisella paikalla mekko + housut -yhdistelmässä, sillä olimme veneilemässä ja vedin paluumatkalla mekon alle farkut lämmikkeeksi; menimme samalta reissulta suoraan Alepaan. Tyylikästä!

Oikeastaan olisi pitänyt jäädä illaksi töihin - ei tietoakaan pehmeästä laskusta! - mutta ilta oli niin älyttömän kaunis, että annoin vain itselleni huomiseksi supervoimat, joilla selviydyn kahden päivän töistä muutamassa tunnissa. (Kuulen huutonaurunne tänne asti.)

Tuli muuten aika kurja fiilis, kun poikamme soitti äsken ja valitteli huonoa oloaan: hän on ollut pari päivää kaverinsa mökillä, ja tuntuu ihan kamalalta tietää, että hänellä ei ole kaikki hyvin siellä jossakin, vaikka onkin ihan järkevien aikuisten hoidossa. Järki sanoo, ettei kyseessä varmasti ole mitään kovin vakavaa, mutta sydäntä riipaisee :-( Lupasin pitää puhelimen auki koko yön, jotta hän voi soittaa vielä uudestaan, jos olo pahenee - pitäkää peukkuja, että saisimme molemmat tahoillamme nukkua yömme hyvin!

Nyt yksi jakso Siltaa, ja sitten tosiaan tutimaan. Huomiseen!

14 kommenttia:

 1. Peukut pystyssä. Kauniita unia!

  VastaaPoista
 2. No nyt kyllä pidät sitten intensiivisesti tuota kaunista mekkoa niin kauan kun säitä riittää! Keksi vaikka sarjapostaus aiheesta "Kuinka monella tapaa voi saman mekon stailata?": :-D

  Voi hitsit, ei varmasti kiva tunne kummallakaan teistä. :( Toivotaan, että huomenna poikasi voisi jo paljon paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa stailata kuin tuolla yhdellä tavalla, en pysty toteuttamaan sarjapostausta :-D Tai jos saan ehdotuksia, voi toteuttaa!

   Ja poika on jo ihan kunnossa, huh!

   Poista
 3. Kaunis mekko - ja sandaalit!
  Se on hirveä paikka, jos lapsi sairastaa - ja vielä jossain muualla kuin kotona - tsemppiä ja toivottavasti voinnit siellä petraantuu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Meillä on *koputtaa puuta* tähän asti aina mennyt kaikki niin hyvin, ettei oikein edes tullut mieleen, että reissussa voisi sairastua... Mutta onneksi kaikki jo kunnossa!

   Poista
 4. Kiva mekko. Toivottavasti poika pysyy terveenä.

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis mekko!
  Tuo on kamala tunne, kun tietää, että ei oikein voi itse tehdä mitään, vaikka toisella ei ole kaikki hyvin. Toivotaan, että poika tulee kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jo ihan hetken meinasin hypätä auton rattiin, mutta se olisi ollut hitusen liioiteltu reaktio...

   Poista
 6. Kiva mekko ja oikein kesäinen! Tänne lupasi jo rankkasadetta huomiseksi :/ Toivottavasti poikasi ei sairastu pahemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin piti sataa oikein kunnolla, mutta vielä ei ole näkynyt...

   Poista
 7. Toivottavasti poikasi olo on jo parempi!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...