16.8.2013

Päivän kehuttu asu

En halunnut vielä antaa syksylle täysin periksi, joten lähdin aamulla vähän kompromissimielellä liikenteeseen: poplari ja paljaat sääret :-)


Mekko Cos | Takki Boomerang | Kengät Zinda

Kehut tuli (taas) COSin mekosta: kassajonossa takanani seisova nainen sanoi ihan spontaanisti, että onpa kaunis leninki ja kysyi, mistä se on ostettu. Vitsit, miten iloiseksi sitä tulekaan tuollaista yllättävistä kehuista - pitäisi itsekin sanoa parista kaunista sanaa aina, kun siihen on vähänkin aihetta!

Toinen hauska kohtaaminen oli blogituttu Ticklerin kanssa, ihan vain puhelimen välityksellä, koska meillä oli yhteistä, työhön liittyvää keskusteltavaa. Oli hauska jutella ihmisen kanssa, jonka tekstejä on lukenut tovin jos toisenkin (Tickler ei juuri nyt päivitä blogiaan, joten en suotta linkkaa siihen - vaikka se tosi hyvä olikin!); äänen sävyllä ja tavalla puhua on kyllä valtava merkitys, ja täytyy sanoa, että jo entisestäänkin oikein positiivinen mielikuvani hänestä muuttui vielä sympaattisemmaksi :-)

Olin niin puhki töiden (ja kauppa- ja postireissun jälkeen), että oli ihan pakko nukkua päikkärit kotiin päästyäni; siitä huolimatta olen ihan valmis unten maille viimeistään tunnin päästä - kunhan nyt saisin tuon juniorin ensin nukkumaan... Ja tajusin juuri, että koska mies on veneilemässä kavereiden kanssa, voin valita ihan minkä tahansa romcomin tai nyyhkyleffan katsottavaksi ilman mitään mutinoita sohvan toisesta päästä! Tai ainakin voin aloittaa leffan tänään ja katsoa sitten huomenna loppuun :-)

9 kommenttia:

 1. No tuo mekko onkin kaunis ja ihanan yksinkertainen, joten ei ihme että sait asusta kehuja. Takista pidän myös.

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Hauska asu tosiaan ja hieno tuo takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mikko! Takki on lemppari jo muutaman vuoden takaa ja tuntuu aina vain yhtä kurantilta :-)

   Poista
 3. Ihastuttava asu! Ei ihme että mekko kerää kohteliaisuuksia!

  VastaaPoista
 4. Mekko on kyllä jokaisen kehun arvoinen, hyvä hankinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt jo ainakin kaksi kertaa käytössä, hyvin menee :-)

   Poista
 5. Hihhiii... En ole muutamaan päivään ehtinyt lukemaan blogeja ja mikä kiva yllätys täällä odottikaan!
  Kiitos vielä kerran avusta työasiassa!

  Rohkaisen kaikkia lukijoita ja bloggaajia ottamaan rohkeasti yhteyttä toisiinne! Ei ne bloggaajat pure ja kaikki ovat livenä olleet vähintään yhtä mahtavia, kuin virtuaalisestikin!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...