16.1.2016

Pooloilua

Vaikka poikani onkin sitä mieltä, että poolopaita näyttää sairaalavaatteelta (what?!), olen silti tässä lähiaikoina tykästynyt tähän hyvin kätevään ja kivasti lämmittävään aluspooloon, kuten kuvista näkyy.

Tässä asussa kekkasin pukea poolon harmaan collegemekon alle, ja hyvinkin antavasta kaula-aukosta tuli sisäsiisti ja toimistokelpoinen samantien. Onhan tuo edelleen myös vähän lyhyenpuoleinen, mutta onneksi paksut sukkahousut antavat paljon anteeksi! Ja hei, minä olen kokonaiset 160 cm pitkä - yhtään pidemmän tyypin päällähän tuo mekko on oikeastaan tunika...

mekko Tiger of Sweden
poolo H&M
kengät &Other Stories
laukku Reed Krakoff

Vielä en ole yhtään kyllästynyt harmaan ja mustaan hegemoniaan, mutta vaatekaappini alkaa kieltämättä olemaan aika monotoninen - enkä tahdo löytää kaupoista mitään ostettavaa, kun tuntuu että mulla on jo kaikkea mahdollista harmaata vaatetta sen eri ilmentymissään. Tuleepahan ainakin halvaksi :-)







Tämä toinen kuva tuli napattua vähän huonomman valon vallitessa, joten rajusta käsittelystä huolimatta siitä ei saanut tämän parempaa... Poika toimi poikkeuksellisesti kuvaajana, ja nauratti mua minkä ehti - ihan hauskaa vaihtelua siihen normaalin yksin poseeraamiseen!

Päivä oli tosi kylmä, ja poolo oli hyvin tarpeellinen aluskerros farkkupaidan ja neuletakin alla. Näillä pakkasilla tuntuu hassun kaukaiselta, että käytin tuota samaista neuletakkia pitkälle syksyyn takin korvikkeena!

farkkupaita Gap
neuletakki Esprit
farkut J. Crew
nilkkurit &Other Stories

En ole muuten pystynyt ollenkaan sisäistämään sitä, että muoti on mukamas siirtymässä kohti leveämpiä farkunlahkeita; kokeilin vähän väljempiä farkkujani ihan pari päivää sitten, ja ne näyttivät aivan kummallisilta, enkä löytänyt mitään kenkiä, jotka olisivat sopineet niiden kanssa. Tässä käy selkeästi niin, että siinä vaiheessa, kun kaikki muut ovat jo hylänneet skinny-farkkunsa ja siirtyneet mom/boyfriend/girlfriend-malleihin, meitsi tallustelee vielä tyytyväisenä ja koko modernin maailman viimeisenä näissä kapoissa jameksissaan :-O

Mitenkäs te muut, oletteko löytäneet poolopaidat osaksi arkipukeutumistanne? Entä joko olette luopumassa kapoisimmista farkuistanne ja tekemässä kaappitilaa leveämmille lahkeille?

13 kommenttia:

  1. Poolopaidat, juu. Erityisesti tykkään villapaidoista, joissa on poolokaulus.
    Yhdyn myös ns. kauhistukseesi levenevistä lahkeista. Hui! En ainakaan leveisiin lahkeisiin suostu. Ehkä sitten kapenevat.
    Selitettäköön vielä, että löysin tieni tänne.. nyt jo unohdin, mutta selaillessani muita blogeja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. collegemekkosi ei ole mielestäni liian lyhyt, nuorekkaan pituinen sanoisin. Ja kyllä vielä tässä iässä saa vähän lyhkäisempää pitää ;)

      Poista
    2. No mutta kiva, että löysit :-)
      Mulla on myös useampia neulepooloja, ne ovat aivan ykkönen Suomen talvessa!

      Poista
  2. En tosiaankaan aio luopua kapeista lahkeista, kun ne vihdoin jälkijunassa olen löytänyt! Poolopaitaa en ole hankkinut, mutta löysin syksyllä Cosilta irtopoolon eli harmaan kasmirkaulurin ja sitä olen nyt kylmillä käyttänyt lisälämmikkeenä. Toimii ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mullakin on sellainen irtokauluri jossakin, täytyykin käydä kaivamassa esiin!

      Poista
  3. Mulle tuo mekko olisi todellakin tunika, kun sitä pituutta on 20 cm enemmän kuin sinulla. Ja harmaa ja musta kuuluu suosikkeihin itselläkin.
    Neulepooloja on muutama, mutta pitäisi ostaa tuollainen "aluspoolo". Mulla oli, mutta olin napannut kaupasta vääränkokoisen ja annoin sen tytölle.

    Ostin Gapilta itselleni mustat housut, jossa on ns. suorat lahkeet. Ne ovat kapeahkot, mutta voi hyvänen aika, että tuntuvat leveiltä. Ehkä kesään mennessä olen tottunut niihin tai sitten en. Eikä oikein ole kenkiäkään niiden kanssa. Mutta ihan sama totuttelu oli muuten kapeiden lahkeiden kanssakin. Eivät tuntuneet omilta aluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jossakin jemmassa "muutaman vuoden" takaisia Suoria Housuja, jotka olivat tuolloin aivan pakollinen bisnesnaisen alaosa... Ja kyllähän ne näyttävät muotikuvissa edellen - tai taas - oikein tyylikkäiltä, mutta vaikea kyllä ajatella niitä omaan käyttöön (farkkuja TAI housuja).

      Poista
  4. Hei,

    Kivan näköinen yhdistelmä ja varmasti mukava päällä!

    Itseltäni menee tosi kauan, että silmä tottuu muodin muutoksiin ( kengän kärjen muoto, lahkeen leveys ym.), Siksi olenkin aina melkein yhden kauden myöhässä. Minullakin meni pitkään opetellessa kapeisiin housuihin ja nyt tuntuu mahdottomalta ajatus leveistä lahkeista ja syksyn tai kevään loskakeleistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - olet oikeassa, oikein mukava oli olla ja istua, mikä on hyvinkin tärkeää duunivaatteissa!

      Ja mustakin tuntuu, että olen aina vähintään sen yhden kauden myöhässä - niin kävi mm. väljempien ja kuviollisten kesähousujen, pinnoitettujen farkkujen ja mules-pistokkaiden kanssa... En siis selkeästi ole ns. nopea omaksuja, vaan vähän sellainen seurailijatyyppi!

      Poista
  5. Hei, Poolo ahdistaisi minua. Sen sijaan käytän usein huvia kaulussa. Mekon pituus on hyvä, varsinkin kun on noin hyvät sääret.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! *punastuu*

      Huivi mullakin on melkein aina, siis silloin kun ei ole poolokaulusta :-)

      Poista
  6. Leveet lahkeet jätän muiden käytettäväksi. Mä olen sitten se toinen joka kulkee kapeissa lahkeissa.

    Ihana toi sun mekko, siis mullakin se olisi mekkopituus, kun olen yhtä pitkä kuin sinä.

    Poolopaidat uppoaa talviaikaan, hyvää lämmikettä kylmällä säällä.

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekkona se on mulle myyty, mutta ehkä se olisi tarkoitettu ihan roiskeläppäminiksi?! No, joskus siitä on hyötyäkin, ettei pää osu kattoon kävellessä ;-D

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...