2.12.2013

Ehkä ostin, ehkä en

Sieltä ne alet taas tulivat, ja mikäs sen hauskempaa, kuin ostaa hyvällä alennuksella mieluisia joululahjoja itselle. Eli siis ostin kyllä, mutten tietenkään voi vielä ihan varmaksi tietää, ovatko kaikki löytöni livenä yhtä hyviä kuin kuvissa ;-)

DVF:n mekko löytyi jo viime viikolla,
 ja DHL tuo sitä parhaillaan kovaa vauhtia kohti Suomea.
ETA huomenna. Ostettu DVF:n nettikaupasta.

Bruuns Bazaarin jänskä neule, josta ei ollut jäljellä kuin L-koko.
Ostin silti siinä toivossa, että tuo toimisi vähän väljempänäkin
- ja katsokaan nyt, miten lyhyet nuo hihat ovat XS-koossa tuon 180 cm mallin päällä :-O

Marc by Marc Jacobsin mekko, joka tuntui heti ihan omalta.
Toivottavasti ei ole ihan kamalan lyhyt (ja vaatii varmaan Spanxit alle...)!
Neule ja mekko my-wardrobe.comista.
Ja kuulkaa, joulumatkakin on vihdoinkin varattu! Hyvä niin, sillä lähtö on jo reilun parin viikon päästä - eipähän ehdi tulemaan liian kova matkajännitys :-) Tai ehkä se "jännitys" tulee siitä, että pitäisi kahden viikon aikana saada kaikki loppuvuoden duunit tehtyä ja kesävaatteet pakattua, mutta eiköhän tuo nyt ihan hyvin suju, kun ei olla lähdössä Kanariaa vaativampaan kohteeseen; toivotaan, että tuo DVF:n kukkamekko olisi sopiva, niin saisin ikioman perinteeni mukaisesti matkalle jotakin ihan uutta mukaan. Sen verran ehdin jo tutustumaan kohteeseen, että hotellin ravintoloissa on pukukoodi, joten ihan farkkushortseissa ei voisi iltoja istuakaan. Hmm...minkälainen mekko käykään sen nahkaisen vyölaukkuni kanssa?!

Oloni alkaa vihdoinkin olemaan vähän parempi, vaikken tänään vielä uskaltanutkaan lähteä ratsastamaan. Ajattelin tehdä koiran (ja miehen) kanssa oikein rauhallisen iltalenkin (siellä on niin tajuttoman liukasta, ettei muuta voi ajatellakaan), ja ottaa muutenkin vielä pari päivää aika rauhallisesti. Torstaihin asti siis, silloin mulla on seuraava ratsastustunti, ja sitä en enää missaa mistään hinnasta!

Tämä viikko alkoi siis paljon edellistä virkeämmin ja iloisemmin, toivottavasti fiilis on parinkin päivän päästä yhtä energinen - ja sitä samaa toivon teille kaikille. Mukavaa viikkoa ja aurinkoa päiviinne!

10 kommenttia:

  1. Ihana tuo mekko, tai kaikkihan nuo ovat ihania, mutta jostain syystä kun katson neuletta, mua alkaa paleltamaan. Meillä on töissä kylmä ja sen mukaan pitää pukeutua. Hrrr...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen palellut muuten vain tästä keuhkokatarrista johtuen, ja niinpä tänäänkin en voinut ajatellakaan pukevani päälleni muuta kuin Repeatin harmaan kashmirneuleen + kaulaan vielä iso huivi lämmikkeeksi. Eikä tullut yhtään hiki!

      Mutta joku päivä olen taas ihan voimissani ja niin meno päällä, ettei paksu villaneule tule kysymykseenkään, ja silloin pitää olla vähän näyttävämpää ja ohkaisempaa neuletta yllä :-)

      Poista
  2. Mä olin jo ihan unohtanut alejen alkamisen, nyt menee kyllä rahat ja kukkaro jos nettikauppoihin eksyy! Hyviä löytöjä olet tehnyt, toivotaan että ovat yhtä ihania livenä!

    Oo, mä olen niin kade teidän joulumatkasta. Oma seuraava reissu on vasta maalis-huhtikussa, ja kohdekin vielä ihan avoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika nopeasti noihin humahti muutama satku, hupsista vain! Mutta ajattele, jos olisin ostanut noi kaikki normaalihintaisina - säästin ihan tosi paljon rahaa tässä :-D

      Ja mulle tuli _niin_ helpottunut olo, kun vihdoinkin saatiin toi reissu varattua - näin viime tinkaan edes me emme ole koskaan olleet liikenteessä. Eikä tosiaan tarvitse enää odottaa pitkään; mielessäni kasailen jo matkagarderoobia, mikä on aina hauskaa.

      Poista
  3. Minäkin olen tässä koko ajan äkkilähtöjä jonnekin lämpimään kyttäillyt.:D Nautinnollista matkaa, mikään ei ole parempaa kuin nähdä aurinko ja niin, että se vieläpä lämmittä!
    http://cloudberryslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on tosi kiva lähteä reissuun. Toivottavasti sinäkin löydät sopivan, kyllä siellä vielä jotakin on heti joulun jälkeenkin tarjolla!

      Poista
  4. Tervehdys pitkästä aikaa!
    Meillä sairasti tyttö viikonloppuna ja koska JONKUN piti skipata kaikki sovitut menot (mun) ja JOKU pääsi edustamaan meidän perhettä niihin, niin mun kohtaloksi tuli istua sisällä kolme päivää kiukkuisen lapsen kanssa... Pää hajoaa.

    Musta tuntuu ihan siltä, että nyt ei riitä voimia mihinkään muuhun kuin arjesta selviämiseen. Aletkin taitaa lipua täysin ohitse ja päälle vedetään ne vaatteet jotka ensimmäiseksi käteen osuvat. Voi ankeus.

    Ihania ostoksia ja lomakuulumisia täällä. Me skipataan tämän talven etelänloma kokonaan pentutouhujen takia ja lähdetään sen sijaan maaliskuun alussa viikoksi laskettelemaan - first time ever!

    Toivotaan sitä energiaa sinne ja tänne. Jospa joulu toisi sitten uutta energiaa mukanaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kurja viikonloppu teille kaikille (tai no, miehellä oli ilmeisesti ihan kivaa?) - nyt olet ansainnut pienen palautumisloman itsellesi!

      Enkä minäkään missään fyysisissä kaupoissa ehdi käymään, enkä kyllä oikein jaksaisikaan...Just tulin koiran kanssa iltakävelyltä, mikä on sekin asia, josta nykyisin käydään kiivasta kivi-sakset-paperi-vääntöä - piti ottaa puolen tunnin torkut ensin, ja sitten vasta jaksoin lähteä. Nyt on kyllä ihan hyvä olo, raitis ilma on aina hyväksi!

      Muistelinkin, että teillä on hiihtolomalla reissu edessä - mihin pentu menee hoitoon siksi ajaksi?

      Tsemppiä sinnekin arjen pyöritykseen, kohta on onneksi pitkä joululoma!

      Poista
    2. Ollaan vuokrattu mökki Vuokatilta viikoksi ja koiruus lähtee toki mukaan. :)
      Eihän me toki vielä näillä horjuvilla taidoilla minnekään alpeille vielä...

      Sitä ulkoilupakkoa itse asiassa oikein odotan, muuten mun ei kyllä tule varsinkaan talvisin arkipäivinä ulkoiltua lainkaan... :/

      Poista
    3. Olen nykyään ihan aidosti sitä mieltä, että aamukävely koiran kanssa on yksi parhaita heräämistapoja: olen ihan puolinukuksissa, kun astun ovesta ulos, mutta pikkuhiljaa siinä lompsiessa alkaa tokenemaan, ja kotiin tullessani olenkin jo ihan (no, aika) virkeä ja energinen. Nyt on helppoa, kun lapsen voi jo jättää yksin kotiin; aikaisemmin, kun jätin hänet nukkumaan ja pelkäsin hänen heräävän tyhjään kotiin (jos mies oli matkoilla, siis), mulla oli vaikka mitä monimutkaisia puhelinvirityksiä :-D

      Vuokatti kuulostaa oikein hyvältä! Me lähdetään Alpeille, mistä tuleekin mieleen, ettei meillä ole sillekään ajalle kennelpaikkaa - nyt jouluksi saatiin ihan uskomattomalla tuurilla peruutuspaikka eilen!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...