30.11.2014

Päivän asu

Mukavan viikonlopun kruunasivat kummityttömme synttärit tänään; asuni oli kieltämättä hieman arkinen, mutta 9-vuotiasta päivänsankaria se ei onneksi näyttänyt kovasti haittaavan ;-)

neule Repeat
farkut rag&bone
bootsit Billi Bi

Kelikin meni pakkasen puolelle juuri parahiksi, jotta sain nuo karvavuoriset bikerit käyttöön. Nehän ovat niin käytännölliset, miten edes harkitsin niiden palauttamista? Ja miten olenkaan pärjännyt tähän asti niitä ilman?

Meillä ei näy vielä joulua kotona ollenkaan, mutta ajattelin käydä nyt hakemassa varsin vaatimattomat joulukoristeemme varastosta ja viritellä joulutähden ikkunaan; me olemme lähes aina joulun pyhät ulkomailla, joten en ole satsannut joulurekvisiittaan oikeastaan ollenkaan - ja sen kyllä huomaa! Mutta monella esineellä on ihan oma tarinansa ja tunnearvonsa, ja sehän on tärkeintä.

Valmistelin myös rappusiin viritettävää kalenteria, jonka pääsen asentamaan vasta sitten, kun poikamme on nukkumassa, jotta se tulisi yllätyksenä. Jokaiselle päivälle on oma pieni pussukkansa, ja olen tässä syksyn mittaan hankkinut sinne kaikenlaista pientä: on mm. Abercrombien edt ja bokserit, purkkaa, sukkia, pyyhekumi ja pari tikkaria. Mies saa pari erikoisolutta (ostin ne ihan sokkona tänään, siellä en tiedä oluista mitään, kun en itse juo sitä ollenkaan...) ja koiraakin muistetataan Dentastixeillä. Aion myös sujauttaa itselleni jollekin päivälle uuden t-paidan, sillä "joulumuoria" ei kukaan muukaan muista, jollei sitä itse tee...

Miamin matka lähestyy myös kovaa vauhtia, ja nyt viimeistään pitäisi tehdä ainakin ekan stintin hotellivaraukset, jottemme joudu yöpymään autossa :-O Katselin vähän myös eri nähtävyyksien tai teemapuistojen hintoja, ja dollarit vain kahisevat korvissani, kun laskin kaikkia kustannuksia yhteen - huh huh! On Universalia, Disney Worldia, alligaattoriajelua ja Key Westiä, kaikesta shoppailusta puhumattakaan - taidan maksaa matkan jälkikuluja ensi kesälle asti... mutta kerrankos sitä!

Tänään on ohjelmassa vielä vähän töitä ja iltalenkki koiran kanssa (ja ihan myöhäisimmäksi puhteeksi se kalenterin asennus). Kivaa loppuiltaa teillekin!

6 kommenttia:

  1. Kiva pusero ja kaunis kokonaisuus. Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Satu - neule on mun ikisuosikkeja, jonka jaksaisin pukea päälle vaikka joka päivä!

    VastaaPoista
  3. Jesh, bikerit pääsivät heti käyttöön! Ne on kyllä niiiin makeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän oletkin varsinainen ekspertti, joten kiitos kehuista :-D

      Poista
  4. Miami on ihana, mutta Beach ei ole kaksinen. Kannattaa käydä Miamin lähialueet ja keskusta, koska siellä näkee ja kokee sitä oikeaa Amerikkaa :) Todellakin kaunis tuo Repeatin neule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tarkoitus on kiertää autolla ympäri seutua, joten eiköhän tule nähtyä paljonkin erilaista Amerikkaa (toki yhden pienen niemenkärjen puitteissa)...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...