19.1.2013

Päivittäiset kosmetiikka-annokset

Luin äskettäin mielenkiintoisen artikkelin (en valitettavasti löytänyt tähän hätään lähdettä), jossa erilaiset naiset  olivat listanneet päivittäin käyttämänsä kosmetiikkatuotteet ja niiden arvon. Jokainen oli kai ainakin vähäsen yllättynyt siitä, miten iso liuta purnukoita sitä on itse kullakin päivittäisessä käytössä - ja siis miten montaa eri tököttiä sitä itseensä sivelee/hieroo/painelee/levittää jok'ikinen päivä.

Tein vastaavan harjoituksen itsekin, tässä tulos:

Aamu alkaa suihkulla
(kolme tuotetta)

Kasvoille käytettävät tuotteet
(seitsemän tuotetta lisää) 

Sitten vartalo
(neljä taas)

Meikit - unohdin selosteesta Bobbi Brownin peitevärin, Lancômen rajauskynän sekä L'Oréalin ripsarin.
(minimissään nämä kuusi)

Puhdistusvettä käytän meikin poistoon, loput liittyvät hiuksiin
(+ neljä)

Eli ihan perussetti sisältää 24 tuotetta, oho! Listaan voisi vielä lisätä erilaiset kuorinta-aineet, kasvonaamiot, kynsinauha- ja vartaloöljyt, käsivoiteet ja huulirasvat, karvanpoistoVeetit ja jalkavoiteet...
(On ehkä parempi, etten ala laskemaaa näiden arvoa.)

Oliko tuossa nyt paljon vai vähän? Haastan teidät lukijat mukaan, olisi mielenkiintoista nähdä vastaavat purkkirivit teiltäkin!

*********

Pakastin sulaa kovaa vauhtia ja keittiön parketti on erittäin vakavasti uhattuna (älkää edes kysykö, mitä lattialle tapahtui kolme vuotta sitten...). Pitäkää peukkuja, että tilanteesta selvitään tämän päivän aikana ja minimaalisin vahingoin!

10 kommenttia:

 1. Vau. Mul on viel paljon opittavaa. Mä oon niin surkea ja laiska ihon hoidossa kuin myös meikkaamisessa. Välillä innostun ostamaan jotain kehuttuja purnukoita mutta kaappiin ne alkuinnostuksen jälkeen jää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ehkä mulla olisi poisopittavaa :-)

   Poista
 2. Hui, mulla vartalonhoito on näin talvella ihan olematonta..pitäis kyllä, kun ihoon ihan kuiva.. mutta tosiaan, tuleehan iitä purnukoita aikamoinen määrä, kun laskee kaikki aamun tarpeet..
  Kiitos hauskasta ideasta, taidanpa postata joku päivä :)

  VastaaPoista
 3. Hei tää olikin hauska juttu :) Tartun haasteeseen. Juuri tänään hierojalla taas päätin, että nyt alan kiinnittämään enemmän huomiota omaan hyvinvointiini. Kestää aina ehkä viikon tämä lupaus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että sinäkin lähdet mukaan! Ja mäkin juuri tänään pyörittelin kipeitä hartioitani ja mietin, että pitäisi päästä ihan asap hierojalle - lucky you!

   Poista
 4. Onhan noita purkkeja kertynyt;) Mun pitäisi oikeasti panostaa tuohon meikkipuoleen, se on aika säälittävän pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on meikkejä vaikka pienimuotoisen tv-tuotannon maskeeraamiseen, mutta sitä ei mun lookista kyllä uskoisi koskaan...

   Poista
  2. Hyvä tietää mihin päin suuntaan seuraavan kerran maskin tarpeessa:)

   Poista
  3. Mä olenkin paljon parempi meikkaamaan muita kuin itseäni, todistetusti.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...